Carmageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hány órakkor jelentik be?
Jaja 10 év után visszatér.
4-én fogják bejelenteni az új részét.
nem
Ismeri valaki a Carma2 life-ot?
Sosem hitem volna hogy a kettövel játszani fogok még. És fõleg nem hogy win 7-en. De jó egy kicsit újra játszani vele, kár hogy a grafikai tuning projekt befucsolt:(
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ilyen kevesen írnak az egyik legjobb játékhoz??
A kérdésem az lenne, hogy a Carmageddon 1 mûködne-e pedállal és kormánnyal? Vagy csak billentyûzettel megy?
A kérdésem az lenne, hogy a Carmageddon 1 mûködne-e pedállal és kormánnyal? Vagy csak billentyûzettel megy?
Szevasztok!
Tudom, hogy hirtelen zúdítom ezt rátok, de nagyon kíváncsi lennék hogyan lehetne beinstallálni az új kocsikat a Carmageddon 2-be. Az új kocsikat és pályákat megtaláltam, de nagyon felidegesített az, hogy nem tudom õket berakni a játékba.
A Carstockalypse-t megtaláltam, de ha kitömörítem hibát észlel, márpedig ezt írja ki:a data/opponent.txt érvénytelen elérési utat mutat. Legyetek szívesek, ha nem zavarlak és untatlak ezzel titeket, írjatok róla léci.
Elõre is köszönöm.
Tudom, hogy hirtelen zúdítom ezt rátok, de nagyon kíváncsi lennék hogyan lehetne beinstallálni az új kocsikat a Carmageddon 2-be. Az új kocsikat és pályákat megtaláltam, de nagyon felidegesített az, hogy nem tudom õket berakni a játékba.
A Carstockalypse-t megtaláltam, de ha kitömörítem hibát észlel, márpedig ezt írja ki:a data/opponent.txt érvénytelen elérési utat mutat. Legyetek szívesek, ha nem zavarlak és untatlak ezzel titeket, írjatok róla léci.
Elõre is köszönöm.
Egy kis segitség kéne:
Carma2 Jáccanánk lanon de nem látják a servert a gépek, má minden kombinációt próbáltunk és semmi. Swich, DHCP, IPX/SPX telepitve, xp, A gépekrõl lehet egymásra másolni TCMD -vel.
Elõre is THX.
Carma2 Jáccanánk lanon de nem látják a servert a gépek, má minden kombinációt próbáltunk és semmi. Swich, DHCP, IPX/SPX telepitve, xp, A gépekrõl lehet egymásra másolni TCMD -vel.
Elõre is THX.
valaki meg tudja nekem mondani honnan lehet leszedni a CARMA 1-2-3 at???
HELP!
HELP!
c115
ja. most látom, hogy magyar oldalt. azt nem tudok. az külföldire visz amit az elõbb írtam. jó már nekem külföldi a 3-hoz csak legyen már. szóval aki tud segítsen. elõre is kösz.
elmész a www.hwsw.hu fórumára. majd az autószimulátorok ott kb. a 3dik beszólás (a carmageddon2 autók topicba visz át) ott már az elsõ beszólásnál van egy link. na ott vannak az 1-hez is kocsik. a 3-hoz én nem tudtam letölteni a cuccokat. ha te le tudod akkor megtennéd, hogy leszeded a lamborghini diablot és felteszed valahova? elõre is köszi. jah. a 2-höz már nem kellenek kocsik. találtam 85 megányit.
És te nem tudsz egy magyar oldalt, ahonnan a sima Carmageddon-t (az 1-et) le lehetne szedni????
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
az is lehet
Te sem tudsz?
Te sem tudsz?
Milyen sok a segítõkész emberke :(
Nem tud valaki egy magyar oldalt ahonnan Carmageddon 2 és Carmageddon TDR 2000 kiegészítéseket tudnék letölteni?