BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez meg mindig a legjobb
Swedish people are albino monkeys
Örs vezér tere
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A "bizonyos mennyiség" az eladó által meghatározott. Nem igazán értem min rugózol még mindig, ugyanúgy van 10 darabra kedvezmény, mint az elmúlt tizenakárhány évben.
Annyi a különbség, hogy régen ezt előre legyártották valahol, és összefűzték, most meg nem - ez zavar össze?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez most ugyanúgy működik, mint egy pénztárgép. Azzal tudsz összefűzött tömböt nyomtatni?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem vitatkozni szeretnék ám.
Ráadásul egyetlen fajta papírt használnak, 1 egység szélességben jegyekhez, 2 egység szélességben bérletekhez, nincs olyan, hogy ilyen vagy olyan termék épp elfogyott, mert vásárláskor azonnal készül.
De tulajdonképpen miért kellett megszüntetniük a tömböt, ahogy egyben volt a 10 jegy, nem is értem...
Esetleg az előre gyártott tömb szűnt meg azzal, hogy minden egyes jegyet külön nyomtatnak már a vásárlás pillanatában, és ezt értetted félre.
Én régen nagy sg fórumozós voltam, de már 1 éve leszoktam róla...
Viszont múltkor nem kis meglepetés ért az egyik pesti BKK bérletpénztárban, és ezt meg szeretném osztani veletek. Kíváncsi vagyok, hogy csak én akadtam ezen ki, vagy más is így érez ez ügyben.
Vettem 25 darab jegyet, mondván, hogy a gyűjtőjegy megszűnt, legalábbis kb. féléve ezt közölte velem az egyik pénztáros. (Ha lett volna gyűjtő, akkor vettem volna 3 db tömböt, mivel azt tudom, hogy olcsóbb volt).
Na mindegy ezért kértem 25 db jegyet, és amikor elmentem a pénztártól, láttam, hogy a 20 db, az amolyan 2 tömbnek felelt meg (rajta voltak a sorszámok, de nem voltak egy tömbben, még összegumizva sem volt, úgy kellett vigyázni, a huzat el ne vigye, de hát istenem ennek a cégnek nem telik még gumira sem.:P), és 5 db-ot úgy szimplán. És ekkor szembesültem az árával, hogy a sorszámon kívül az égvilágon semmi különbség nincs a két jegy közt, és mégis 50 ft-al drágább a szimplának árult!
Én ezt szó szerint átverésnek és az utazóközönség átb...nak tartom. Mert nehogy már azt mondja bárki is, hogy magasabb az előállítási költsége annak, amin nincs rányomtatva egy sorszám ...
Na mindegy, ez tanulólecke volt. Egyébként sűrűn nem veszek jegyet, mert személy szerint nekem bérletem van, csak azért úgy bántott a dolog. Ahogy én ezt bebuktam, szerintem sokan mások is ... És így frankón lehet keresni az utasokon ...
Nem normális, hogy kisbaba volt egy hordozóban, és ott pihegett, majd belepusztult. Szóltam a szülőknek, hogy bár ez gyors járat, de kb. 2 perc eltérés lesz a "gyors" és a "lassú" között a végállomásig, és jöjjenek, szálljanak át a mögötte lévő lassúra. Nos, nagyon hálásak voltak. De ez csak egy baba. Naponta ezeket a szarokat fogom ki. Ebben a hőségben ez embertelen. Mondjuk ez nem a jelenlegi BKV hibája, elég sok szart lecseréltek már, ezek a lengyel Volvok amiket még a géniusz alatt szereztek be.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
1, ha a metró vezető látja, hogy ömlik be a víz a pályára, erről azonnal értesíti a KFM-et, aki vagy a vezető véleménye alapján, vagy az ÁDI (Állomási Diszpécser) véleménye alapján, vagy a Műszaki ügyeletes véleménye vagy az EDI (energia diszpécser) véleménye alapján rendkívüli feszültségmentesítést kér. Ezt megteheti a metróvezető is azonnal, ha úgy ítéli meg.
2, az Állomási Diszpécser szintén azonnal "Peronvészt" nyomhat, ha úgy ítéli meg a helyzetet, hogy a befolyó víz mennyisége veszélyeztetheti az utasokat
3, ha a harmadik-sínt elérné a víz magassága, akkor azonnal zárlat lenne a rendszerben, aminek hatására azonnal lekapcsolná a rendszer a nagyfeszültséget.
Tehát többszörös túlbiztosítás van, ami garantálja, hogy az utasokat ne érhesse áramütés. Szóval ilyentől nem kell tartani.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Köszi az ábrát.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Olyan nincs, hogy a kép szerint cirka 100 méter hosszon a vízszint azonos, aztán meg hirtelen eltűnik. Ha ez az állomás egy gödörben van tehát befelé és kifelé oda lejt az alagút, akkor ilyen magasan áll a víz...
Ha ez magaspont, akkor meg olyan mennyiségű víz jönne be, ami az elfolyás ellenére is pótolja. (Ez biztosan nem volt.)
Ha - ahogy gondolod - állna a víz, az azt jelentené, hogy a teljes alagútban mindenhol áll a víz ilyen magasságig. Elképzelhetetlen mennyiség kellene hozzá.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.07.22. 11:47:55
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.21. 15:08:41
De biztos élmény,voltam már ilyenben :(
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2015.07.08. 19:26:14
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

az biztos, hogy élmény volt hazaérni
a Show-t Molni képeire értettem :)
- Az M3-as metró helyett pótlóbusz jár a Deák Ferenc tér és a Kőbánya-Kispest között.
- A H6-os HÉV helyett Tököl és Ráckeve között között pótlóbusz jár.
- A H7-es HÉV teljes vonalán pótlóbuszok közlekednek, mert fa dőlt a felsővezetékre.
- A H8-as HÉV helyett az Örs vezér tere és Kerepes között, a H9-es HÉV helyett az Örs vezér tere és Cinkota között pótlóbusz jár, mert fa dőlt a sínekre.
- Az 1-es villamos helyett a Etele út/Fehérvári út és a Puskás Ferenc Stadion M között pótlóbusz jár, a 103-as autóbusz meghosszabbított útvonalon ugyancsak a Puskás Ferenc Stadionig szállítja az utasokat.
- A 3-as villamos helyett a Bosnyák tér és a Gubacsi út között pótlóbusz jár.
- A 24-es villamos helyett pótlóbusz jár a teljes vonalon.
- A 28-as és a 37-es villamos nem közlekedik.
- A 41-es villamos helyett pótlóbusz jár Budafok kocsiszín és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között.
- A 47-es villamos helyett Újbuda-központ és a Városház tér között pótlóbusz jár.
- A 42-es villamos nem közlekedik.
- Az 50-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusszal lehet utazni.
- Az 51-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár.
- Az 52-es villamos helyett pótlóbusz jár a teljes vonalon.
- Az 59-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár.
- A 61-es villamos helyett pótlóbusz jár a Széll Kálmán tér M és Hűvösvölgy között.
- Fennakadások vannak a 70-es, a 72-es, a 74-es, a 76-os, a 77-es, 78-as, a 79-es, a 80-as, a 81-es, a 82-es és a 83-as trolibusz vonalán is.
- A 75-ös trolibusz teljes vonalán pótlóbuszok közlekednek fakidőlés miatt.
- a 31-es, a 139-es és a 144-es autóbusz vonalán fennakadások vannak fakidőlés miatt.
- A 20-as, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz terelt útvonalon közlekedik, mert fa dőlt a Dózsa György útra.
- A 35-ös és a 36-os autóbusz terelt útvonalon közlekedik.
- A 88-as, a 140-es, a 140B, a 172-es és a 272-es autóbusz a külső végállomások felé rövidített útvonalon közlekedik fakidőlés miatt.
Baross tér
Moszkva tér
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD