Képregények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tom505
<#heureka>A csodálatos Pókember 9. kiadása ELADÓ!!!
Bontatlan zsír új.<#heureka>
Irányár: 1000Ft + postaköltség<#felkialtas><#felkialtas>

BlackLabel
Sziasztok!

Watchmen-el kapcsolatban tudtok valamit nekem mondani? Lehet kapni egyáltalán magyarországon, vagy esetleg egy két rész letölthetõ e valahonnan. Én nem nagyon találtam semmit se. <#szomoru1>

köszi

10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD

LordVenom
Itt próbálkozz:
hálózsák

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

sziasztok ! még új vagyok a témában de a dark knighton felbuzdulva tudtok nekem linkelni batman képregényeket?

kössz
LordVenom
A Hihetetlen Pókember megszûnt itthon jelenleg. Most éppen van egy Marvel könyvek😛ókember címû kiadás a könyvesboltokban,és idén tervezve van pár hasonló könyv is. Újság formájában csak a Csodálatos Pókember maradt.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

painkiller25
Hy all! arra lenék kíváncsi hogy nem tudtok e valamit a Hihetetlen Pókember c. képregényrõl.
és h nem tudtok e arról h mien pókember kiadások lesznek az idén.
A válaszokat nyomhatjétok privátba is.Elõre is THX!
BYEZ

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

kinek van meg a legújabb X-man könyve????
Shiwo
köcce..amúgy faca..regelve vok kepregeny.net-re, és most regelhetek a fórumra is -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LordVenom
173-as postomat olvasd el! 😉

Shiwo
régen nézegettem a kepregeny.net-et és meglepõdve tapasztaltam az "új" dizájn..viszont sehol nem találok most rajta letölthetõ képregényeket...levették róla, vagy mifene ?

Hali mindenki,
újra felfedeztem a képregényt és anno volt nekem újságból kiszedett -az olajkirály-nem tudjátok honnan lehetne esetleg letölteni_köszi.
_van 1 gyüjtemény amcsi buffy vampire slayer érdekelne ez esetleg valakit_köszi.???
T.
kösz😊
PJack
<#taps>jó, tetszik<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

egy saját képregény itt:
erahurka
köszi

LordVenom
Itt nemrég indult egy F4 sorozat:
Yggdrasil
Itt is van 9 magyar F4 újság,ha még nem láttad:
Hálózsák
És a legnagyobb oldal,itt tuti van F4:
Képregény.Net

aha. és vmelyik másik sorozat? tök midnegy melyik, de lehetõleg magyarul

LordVenom
angolul dc-n,magyarul nincs ultimate,csak újságban.

hali! nem tudjátok véletlenül, honnan tudok letölteni minél több FantasztikusNégyes képregényt? fõleg az ultimate sorozat lenne jó

Dynamic
Ah, köszi.Amúgy meg ráadásul nem voltam bejelentkezve és olyankor nem látszik az a topik😊
LordVenom
Partnerek fórumai: KTN fórum. <#kacsint>

Dynamic
Köszi, ide is eljutottam, de az istennek sem találom azt a KTN topikot.
Azt írja:Vendégfórumok > KTN..., de akárhogy is nézem a Vendégfórumokban csak 3 topik van: COMICSINVEST,TRILLIAN,VALHALLA.
Hol a KTN?
LordVenom
Itt keresd: képregénytár
Ha nem tudod a kódot,a fórumban a KTN/Nyúzda-Kódoló topikban van az aktuális kód.

Dynamic
Nem tudja valaki, hogy tudom elérni a kepregenyek.net oldalon a képregényeket?Régen simán tudtam olvasni mindegyiket, de ez az új oldal egy kicsit kuszának tûnik, és egyszerûen nem találom a képregényeket.
LordVenom
Végre új Mortal Kombat képregény magyarul:
Yggdrasil

Bocsesz, remélem elfér itt is:

---

A kepregeny.net fórumozói összeállítottak egy online petíciót, amit eredetileg a Star Wars füzetek minõsége miatti elégedetlenség szült...

A végleges szöveg általában foglalkozik a képregény füzetek minõségével és az Adoc Semic Kft-nek van címezve, akik a jelenleg a legtöbb képregény füzetet adják ki itthon.
Ha szeretnéd, hogy a kiadó értesüljön arról, milyen sok képregény vásárlónak fontos, hogy nyomdailag is jó minõségû képregényt vehessen a kezébe, akkor kérjük írd alá a petíciót. Köszönjük.

petitiononline.com/semic
letölthetõ innen pár Penthouse Comix képregény
poénosak ahogy belenéztem 😊
majd lehet fordítok is belõle....

Nem találtam,tudnál küldeni egy linket pm-ben?

LordVenom
Nézzél szét a K.Net linkjei között.

Nem tudjátok hogy Superman-es képregényeket honnan tok leszedni?A kepregeny.net-rõl leszedtem már a supermanosokat.

(A link attól még.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem tudja valaki, hogy ennek képregénynek mi a címe, merrefelé lehet megtalálni?

Van jópár ilyen kis, egykockás képem, és érdekelnének további képek is.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Rendben rákeresek köszi szépen!
Shiwo
CDisplay a progi neve..én spec DC-n szedtem le..

Shiwo
ömm..van vmi progi..majd utánanézek, hogy mi is a neve..

Sziasztok! Netrõl leszedett képreények általában cbr formátumban jönnek le. Megtudtam nézni õket winraros kitömörítgetéssel, de nincs erre valami speckó program ami cbr-eket nyit meg?
LordVenom
Próbálkozz a DC-vel. Ott minden megvan. 😉

Voltan
Nem fog.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Carfanatic
helló
tud valaki,torrent-et vagy bármi mást,Civil Wars-hoz 34-tõé felfele?

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

LordVenom
Passz. Sajnos nem tudok Kázmérról sokat. Inkább a Marveles képregényeket szeretem.

Kreténben volt régen Dallas meg Vészhelyzet, ezekbõl nem tud valaki fényképet vagy scan-t linkelni?

Fido4life
És külföldön ?

Az új HALO képregényt néztétek a marvel oldalán?Sztem tök f@ca lesz, csak jusson el ide is<#vigyor4>

http://csuknorisz.mybrute.com

Cuchulainn
Én még a Tiszta Dili címû képregényújságban láttam képsorokat anno...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

LordVenom
Volt egy képregény Koktél címû újság abban volt,meg a Garfield-ben. Önálló újságban nem jelent meg itthon.

Fido4life
Kázmér képregény létezik ?

LordVenom
A semic kiadónál lehet rendelni régieket. Az újakat meg újságárusnál keresd. 😊))
De egyébként évente kétszer megrendezésre kerül a képregénybörze Pesten,és ott több ezer magyar,és külföldi nyelvû képregény közt csemegézhetsz jutányos árakon. Nemrég volt a tavaszi börze,legközelebb õsszel lesz. Addig spórolj...😉

😊 magamat látom

Cuchulainn

Cuchulainn

Kázmér! Mit mûvelsz a kávézóasztallal??!!??
...
Ez most valami beugratós kérdés?

Minden idõk legjobb képregénye szvsz