Képregények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Kösz, adósod vagyok ! ,-)

LordVenom
A gmailnél lehet,de nálam a juropnetnél csak ötöt. Mindegy,azért megpróbálom.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Fido4life
20 mega maxot lehet küldeni gamailnál.. Küld el, nyugodtan !

LordVenom
Hát az hosszú ideig fog tartani,mert egyszerre csak 5 mega alatti csomagot lehet küldeni. 😞
Ezek meg mind 9-10-11 megások.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Fido4life
Megvan !? Hát az emailomra: [email protected]

LordVenom
és hogy küldjem el?

Fido4life
Kösz, itt várok ,-)

LordVenom
De,megnézem. 😊

Fido4life
Ma nemn tudod ? ,)

LordVenom
ok,megnézem,majd holnapra megmondom,hogy megtaláltam,vagy sem. 😉

Fido4life
Nemtudom, lehet a router miatt..örök hála ha leszeded !

LordVenom
leszedhetem neked,ha gondolod...de miért nem megy a dc?

Fido4life
Nekem tök mind1, csak meglegyen.. A DC nem megy <#pardon1>

LordVenom
angolul kellene gondolom...ha igen,akkor a dc-t ajánlom <#kacsint>

LordVenom
Nagyon kihalt a topik,pedig a magyar képregénykultúra a 2. fénykorát kezdi élni. <#rolleyes>

Fido4life
Na nekem lenne néhány kérdésem: honnan lehet letölteni, vagy megszerezni a Dardevil (Vol 2: Marvel Knights) #77-tõl az összeset ? Nekem a 77, 78, meg a 79 érdekelne... A másikat akkor mondom, ha erre kaptam választ..<#dumcsi>

Fido4life
Akkor mostmár rajtunk ! <#eljen>

LordVenom
Ha rajtam múlna élne.
<#kacsint>

Fido4life
Él még a topik ?

LordVenom
Bazzeg,de üres ez a topik. <#circling>

LordVenom
Beszarás,nem is tudtam,hogy van ilyen topik is. Én is szeretem a képregényeket,volt is 20 giga szkennem,de elszállt egy hónapja a vinyómmal együtt.

Ottto
Hali skacok. Találtam egy faca kis diablos képregényt, nagyon über, de sajna elvesztek a lapjai, és a honlapon se tudom sehogysem behozni.
ha valakinek megvan, vagy esetleg megtalálja mind az 5 részt valahol azt megköszönném. Comic-cím: Team N3 Vs Diablo (5 részes)
Addigis:

LINK
HONLAP

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Képes kiadó

ez elég profi képregény
(sorry a nagy képekért)

demo

engem Transformer érdekelne, hiába kimaradt egy két szám, kíváncsi vaok
ja megy ez az új transformer sorozat vmelyik adód, naogyon über<#eljen>

Hangianix
Baszics, te meg elsz? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Eladó kb. 90 db képregény 200/db áron, egyben. Zömében Pókember, X-men, Marvel Extra illetve van néhány Batman&Superman is.

Érdeklõdni a [email protected] cimen, vagy a 06-30-602-7453 telefonszámon lehet.
Keresem a Kockás képregények 1-10. számait!
[email protected]
Balidani
seggszor.gportal.hu
Az én oldalam, amin egy képregény van egy seggszõrrõl. A GPortal Humor TOP listáján ma (07.01) már a 4.edik! Érdemes megnézni!
seggszor.gportal.hu

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

frodó néni
nincs mostanában itt senki?
vagy mi?
hö?

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
Rozsomák!novemberben lessz a képregény börze!majd még elmondom mikor pontosan!ott lehet kapni azt a képregényt ami a rozsomák életérõl szól!megmég minden más király képregényt!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
Hangianix !keresd a cd-ét nekem is kéne!
nagyon!
és nagyon megköszönném !

frodó néni
A Batman 5 2004 vége és 2005 eleje között lessz!(ha jól tom!)

frodó néni
a leg viccesebb: hogy a Hulk-ból megcsinálják a második részt!mi lessz benne?senki nem tudja!szerintem hülyeség megcsinálni a második részt !(de már sajna csinálják!)

frodó néni
A ghost riderbõl és a man thing-bõl is lesz film!😊

frodó néni
😊

Davidus
Alig várjuk.

V9ykn8_TZL0

frodó néni
2005-ben lessz a fantasztikus négyesbõl film!

Eye-scream
Az én kedvencem:

Kázmér és Huba roxxxx!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Van 90 db eladó képregényem, zömében pókember, x-men, marvel extra, plusz egy-két batman, darabja 200ft, jó lenne egyben elpasszolni az összeset, ha valakit esetleg érdekelne, akkor dobjon egy mailt a [email protected] cimre.
JHetfield
vkinek nincs veletlen meg Static-X kepregeny elso kiadasa? most jelentmeg nem reg kulfoldon:]

Rozsomák
az jó lenne mert nekem nagyon kellene

Rozsomák
bázzz jol lecsúszott a topik

még mindig nem találtam olyan oldalt ahol megvan az összes magyar pókember meg X-men

Hangianix
te aszem azt igérted utánnanézel a képregényes CD-dnek.
Megtaláltad ???

Rozsomák
most hogy végig olvastam elég jó kis történet kerekedett ki belölle
várom a folytatását

néha jó kis hentai beütése van 😄

Rozsomák
tényleg nem rossz most olvastam el

de azért az X-men meg a Pókember a KING

Rozsomák
nekem az EREDET (angolul ORIGIN) 4. 5. 6. része kellene angolul vagy magyarul ha valaki tudja hol található plz szoljon

ez Rozsomák életéröl szol

Nemrég jártam Floridában. Bementünk egy kis üzletbe a haverral, volt ott minden kacat. Az egyik polcon egy vagon képregény, minden mire valaha is vágytál. Néhány centért adták darabját...
x-men x-men x-men x-men x-men x-men x-men
magyar oldalakrol mar mindent letoltottem, angol oldalt tud valaki?
photos.yahoo.com suxx mert fizetos
Rozsomák
megköszönném ha utánna néznél a CD-nek és ha nem gond kérnék belölle egy másolatot
engem igazábol a pókember és X-men képregények érdekelnek ami ezekböl neked megvan az mind kellene

elõre is köszi

a honlapot megnéztem (hidd el van nála bénább honlap is 😄 ) nem rossz csak én nem találtam olyat ami érdekel.

Hangianix
van, kivan irva cd-re kb 40 kockas, az elso 50 pokember meg meg par mas is. csak a cd-t nem tudom hol van 😄
de utananezek.
mellesleg www.freecomix.hu
2 eve reggeltuk az oldalt es kb ugyanannyi ideje nem frissitettunk 😄
indulhatna a legbenabb weboldalak versenyen 😄
de ha van ertelme, akkor felujitom, felrakom a hahotakat stb.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.