Windows XP home edition serial
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld az Aida,vagy az Everest programot,az megmond mindent a gépedrõl,de a Windows Doctor is megmutatja a termékkulcsot!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Van program, amivel ki tudod olvasni a termékkulcsot, ezért mielõtt újratelepítenéd, meg kell szerezni a kulcsot és azután nem számít milyen Windows-t telepítesz, csak Home edition legyen, egyszer eljutsz, hogy kéri a kulcs beírását és akkor a megszerzett kulcsot írod be. Ha érdekel, privátban útbaigazítlak.
sziasztok.Van egy netbook, ahol újra kéne raknom a rendszert, de sajnos ahhoz egy eredeti XP Home Edition kéne. Van termékkulcsom, hiszen elõre telepített XP-vel vettem. Hol találok nem tört verziójú XP Home Edition-t?
sziasztok tud valaki segíteni! windows xp home editionhoz termékulcsot tud valaki?
hogyne
Ha valaki tudna Home Editon SP3-hoz serial-t az sûrgõsen küldje ide:[email protected] irja a fórumba.Elõre is köszönöm.
Sziasztok,Windows XP sp-2 serial kellene sürgõsen.elõre is köszi.
Sziasztok,
ki tudna nekem segíteni?
excelben kellene egy adathalmazból
egy másik adathalmazt összefésülnöm
és sajna a beépített filterek nem bizonyultak elégségesnek
Basic-ben és makróban nem igazán vagyok othon.
Ha esetleg valaki tudna a neten hasonló témával foglalkozó kidolgozot
példákról akkor legyen már olyan kedves és dobjón ide egy linket.
Elõre is kösz....<#mf2>#mf2><#beka3>#beka3><#mf2>#mf2>
ki tudna nekem segíteni?
excelben kellene egy adathalmazból
egy másik adathalmazt összefésülnöm
és sajna a beépített filterek nem bizonyultak elégségesnek
Basic-ben és makróban nem igazán vagyok othon.
Ha esetleg valaki tudna a neten hasonló témával foglalkozó kidolgozot
példákról akkor legyen már olyan kedves és dobjón ide egy linket.
Elõre is kösz....<#mf2>#mf2><#beka3>#beka3><#mf2>#mf2>
csá kösz a kodot<#taps>#taps><#violent>#violent><#crazya>#crazya><#vigyor2>#vigyor2>
Hi a címben említett operációs rendszer serial száma kellene! Köszönöm!