Tárhely: uw,fw,extra,tar, stb!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
file limitrol nem kerdeztek... :P
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
asszem csak egyszeri pop-up van, mint reklam, amit minden alap bongeszo siman blokkol, es a legszebb az egeszben, hogy korlatlan!
sok sikert!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Most megint regisztrálni akarom magamat, kitöltök mindet, majd nyomok egy OK-t és utána bejön nekem, hogy a lap nem jeleníthetõ meg!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Megpróbálom leírni lépésenként.
1., A v1.hu-n a regisztráció menüpontot töltsd ki
2., kapsz egy mailt, egy linkkel. Ott aktiválhatsz
3., Ezután újra menj fel a v1.hu-ra, és a belépés menüpont alatt lép be.
4., Az adminisztrációs felületen, az új tárhely menüpontban hozz létre egy tárhelyet, amire fel is tölthetsz.
Ha nem lesz jó valami, írj mailt nyugodtan az info kukac v1.hu-ra.
utána tárhelyet kel létrehozni, amit ftpvel feltöltesz.... valszeg nem fog menni, írj mailt, hogy csinálják meg!
letöltési sebessége is kiváló!
fájlkorlát remélem nincsen...
Néha kiírja hogy átviteli hiba, szal ezzel vigyázni kell.
az a 300 mega korlát, ugye kapok ujra ha uj tárhelyet csinálok egy login alá
Szerintem dobj egy mailt az info
COMMAND:> LIST
STATUS:> Connecting ftp data socket 127.0.0.5:40004...
ERROR:> Can't connect to remote server. Socket error = #10061.
Total Commander meg a LISTnél megáll:((( mit tegyek?
Elõször regisztráltam, aztán beléptem, és jó volt.
Egyébként az egyedülálló ebben a tárhelyben szerintem, hogy gyors (mivel még új), és nem kell minden tárhelyhez újra regisztrálni, mivel egy loginhoz több tárhelyet is hozzá lehet rendelni.
- PHP és MySQL támogatás ( ez kell )
- Pénzkeresési lehetoség (hát, nekem nem fontos, de akinek kel, hát nosza)
- 50 GB SMSweb kezdotárhely -(ua)
- e-mail alias használat - jó ha van
és minjdárt megnézem mennyire gyors
v1.hu
és ne legyen korlátozva aletöltése, szal az is jöljön le ahogy csak tud.
atw-re csak 2 mb-s fájlokat lehet feltölteni php-val :(
*hihi ** *
De amire azt mondtam, h drága, az dinamikusok között is drága... 15k -ért ad 10 mb tárhelyet..
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
a második (ami dinamikus, 15+FA)...
shit happens
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
tényleg nincs filekorlát?? 500 mb -ot egybe is feldobhatsz ?? A gigabit jól hangzik.. nem tom uw-n miylen kábelen van... +atw-n van idõzített php script futtatás ??
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…