VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Remélem valaki tud majd segíteni... :/ Az a problémám, hogy van itthon egy kb 8 éves gép. Régebben sok probléma volt vele, de azóta már újraraktam párszor (vírusok, egyebek). Most meg egyszerûen meg van halva, állandóan lefagy, IE8 folyton hibákat ír ki, az eseménynapló már tele van vele. FF-et próbáltam egy ideig mûködött, de aztán az is elkezdett visszabeszélni. A gépen alig van pár cucc, csak az alap dolgok, mivel azóta lett másik gép és arra áttettem a cuccaimat, viszont a régit nem telepítettem újra, hanem letörölgettem róla mindent, volt registry tisztítás is minden. A baj ezek elõtt is fennállt de gondoltam, hogy ha leszedek róla egy csomó dolgot, akkor megjavul...hát nem jött össze. Újratenni a legvégsõbb esetben szeretném csak, mert ha lehet akkor kiderítem a hiba(ák) okát. Víruskeresõ (avast5) futott rajta boot módban de nem talált semmit.
Egy is érdekesség, hogy az alaplapba van a hangkártya integrálva (C-Media AC97 Audio Device), és régebben rengeteg gond colt a CMUDA.SYS fájllal, ami ennek a driveréhez kapcsolódik, kékhalál, kékhalál hátán. Feltettem a legfrissebb verziót hátha segít (2005-ös), hát nem segített semmit. Lehet, hogy õ a ludas, de mi köze van az IE8-hoz? <#wow1>#wow1> Memtest is lefutott már, persze 0 hibával, töredezettségmentesítés, minden egyéb tisztító takarító munka megvolt. Mindezek ellenére a rendellenes lassúság, fagyás, illetve kikapcsolás-újraindulás még mindig fennáll. Oprendszer: WINXPSP3 - rendszeresen frissítve, az IE8 utána lett felrakva, mert állítólag ha elõtte rakod fel akkor bajok lehetnek. Elõre is köszi a segítséget!!! <#smile>#smile>
:\WINDOWS\system32\drivers\serial.sys: 63.0 KB (64512 bytes) >>>>> Virus Total<#pias>#pias>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ðävë
Az AVG 2011 elég szépen lassította a gépet.
Ðävë
Ðävë
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
esetleg win alatt is lehet valahogy vagy valami manuális módszer?
Köszönöm elõre is!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mit javasoltok mit használjak? Esetet használok kb 4-5 éve már.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Úgy néz ki összeszedtem valamit, formáztam vinyót, újratettem rendszert, ám most ezt az üzenetet kapom
Mi ez, hogy lehet leirtani? Mennyire komoly?
Köszi elõre is a segítséget!
c:\Documents and Settings\<username>\Application Data\OpenCandy\OpenCandy_DF761CB5F40C47B69F7586068B52B63B\AFIRegRevSilent_p2v1.exe: VT, Anubis > Error - No Executable File
c:\Documents and Settings\<username>\Application Data\OpenCandy\OpenCandy_DF761CB5F40C47B69F7586068B52B63B\DLMgr_3_1.6.87.exe
: VT, Anubis
Ha ilyen jelegûeket akarsz kérdezni legközelebb ide vagy valamelyik windows-os topikban(attól függ milyen oprendszert használsz) írj. 😊
akk annyi hogy lehet e törölni a Windows nevû mappában az ilyen jellel ($)
kezdõ relytett mappákat, mert valami olyasmit olvastam h ez gyorsítja a rendszert
Próbáld meg, de én nem hiszem, hogy tudok majd érdemi választ adni mert igen csak átlag user vagyok. Bátyám tudna segíteni biztosan de Õ elérhetetlen helyen van. De talán majd valaki hozzábbértõ megadja a választ. Hacsak a HG nem törli ki.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
thx
nagyon sok szar volt...
am lenne még kérdésem csak az a baj h nem jön ide
de géppel kapcs.
feltehetem a kérdést?
Elõször! Jobb klikk rá és a Tulajdonságoknál nézd meg, hogy írásvédett-e? Ha igen akkor vedd ki a pipát elõle.
Utána törölj ki mindent csak ennyi maradjon mint amit itt a betett képen látsz. Kép.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
csak annyit akarok kérdezni h hogy tisztítsam meg a hosts nevû filet?
valami program?
thx
...