Hangszóró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv! Hangszóró vásárláshoz kérnék tanácsot, Eddig logitech 2.1 hangfalakat használtam amikkel tökéletesen elégedett voltam Logitech Z333 és Logitech x-230
Helyszűke miatt most 2.0-ra lenne szükségem, vettem impulzusból egy ilyen olcsó géniusz 2.0-t de elég gyenge szerencsétlen, a kérdésem az lenne hogy a Logitech Z200 megközelítené a 2.1-es logitechek hangzását?
Helyszűke miatt most 2.0-ra lenne szükségem, vettem impulzusból egy ilyen olcsó géniusz 2.0-t de elég gyenge szerencsétlen, a kérdésem az lenne hogy a Logitech Z200 megközelítené a 2.1-es logitechek hangzását?
Sziasztok! Jár még erre valaki,és tudna nekem segíteni?
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
géphez minek 100w-t?😊))
nekem full megfelel egy 5.1 es cucc...
és az sem 50 ezerért persze.. ha meg videozni akarsz rola 8 gondolom csak azért kellhet valakinek 200 watt hogy hallgassa a windows vioceokat😊)
ha videozni akarsz kösd ki az erõsítõre a gépet..ülj be a tv elé és élvezkedj😊
nekem full megfelel egy 5.1 es cucc...
és az sem 50 ezerért persze.. ha meg videozni akarsz rola 8 gondolom csak azért kellhet valakinek 200 watt hogy hallgassa a windows vioceokat😊)
ha videozni akarsz kösd ki az erõsítõre a gépet..ülj be a tv elé és élvezkedj😊