Final Fantasy X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Neeem-neeem... Nem izgat; megproba anelkul kinyomni FF-et..azt szeretem az egesz sorozatban (ill. 7-töl tudok nyilatkozni...); h. tetszölegesen döntheti el az ember h. mit csinal meg és mit nem...(mondjuk ez az RPG-k nagy részére igaz...) ^^

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
nem ,blitzballt egyszer sem kötelezõ megnyerni sztori szerint nyugi :D Wakka celestial weaponjához viszont jópárat. De te úgyse gyúrsz azokra gondolom

PSN ID.: Beegabor

dinomano
Hmmm...Marmint a IX-re gondolsz? Ott meg kellett nyerni a kartyacsatat a kirallyal; de nem volt veszes szerintem..én anno megijedtem, h. ott elakadok, elhasalok 1 idöre; de könnyen vettem az akadalyt...Vagy a FFX-re gondolsz? Ha ott kell meccset nyerni, akkor elhasalok... :-D
Anno FFVII-ben voltam ugy, mikor pénzzel lehetett tapolni a "sas-toronyban" levö arcokat; h. nem tudtam mire valo a dolog, csomoszor visszamentem hogy mikor nyilik meg végre az ajto, ahol a csata van...Persze telenyomtam manival öket ...Oszt mikor sorra került a mini-strategiai harci jatek (minimál-poligon hadsereggel... :-P); akkor olyan szintü tulerövel rendelkeztem, hogy siman legyalultam a tamado csapatokat... :-)

Jagi
Egy meccet azért muszáj megnyerni :)

dinomano
Nekem az tetszik a sorozatban, h. nem eröltetik a Blitzballt sem; opcionalisan valaszthato hogy akarsz-e jatszani, nincs oylan rész, ahol muszaj megnyerned egy tournamentet... Anno FFVIII-ban is az volt a jo+IX-ben is, h. kartyajatk sem volt tuleröltetve... Ha akartal foglalkoztal vele, ha nem akartal; akkor hagyhattad a fenebe.. :-)

magus
ízlések és pofonok, engem félig a blitzball tántorított el a játéktól (najó, emg vissza kellett adni a ps2-t, de nem is kapálóztam utána, hogy újra elkérjem), tök felesleges

dinomano
<#worship><#worship><#worship>

A Chrono Cross überalles az valami csoda vo,t az a játék egyszerüen tökéletes!
dinomano
Te ugy latszik alapos jatekos vagy; én altalaban vegigrohanok minden game-en; nem szeretek sokat pepecselni - mindig amennyit szükséges...mondjuk ez azert van igy mostansag; mivel nincs sok idöm jatszani... :-|

DarkSector
Nálam mindegyik FF jócskán ki volt gyúrva a max-imum felé....
Most a FF X-nél 240 órám van....Csak már mindent megszerváltam....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dinomano
Ám legyen... :-p van aki arra esküszik, én a VII-re+IX-re leginkabb...10et meg még tolom; majd alkotok velemenyt a végén... :-)

DarkSector
Nekem a FFVIII a király!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dinomano
Chrono Cross tényleg üti FF-et, ez igaz...Oh, az a faxa falusi beach-hangulat az elejen...az a csodalatos graf...az a csodalatos zene... Nagyon sokaig csak CC-music-ok szoltak ha tel-on kerestek... :-P

Seth
A Chrono Trigger - Chronos Cross duó nálam üti mindegyik FF-et, imádom mindkettõt

DarkSector
Persze hogy nem voltak FF-k, de azért jelentõs gémek...
Ja és szerintem még egy nagy gém van amire már valóban nem lehet nagyon hibát találni, és legalább majdnem akkora nagy gém lehetett volna mint a FF.
Ez a CHRONO CROSS.....<#finom>

dinomano
Hmm...Igaz hogy LEGEND... körökre osztott volt, de nekem ez a ritmuskombos harcrendszer nagyon nem jött be... Koudelka-t eröltettem ugy szint; ott viszont szerintem eleg bena lett a harcrendszer; minden mas tetszett... Föleg azt nem birtam,h. FF-ekhez kepest a legrondabb a "harci kepernyö" volt Koudelkaban... +azt sem ertettem, h. a fight-nal miert lassu melankolikus-elalvos zene szol...? Ugyanaz volt bajom mint LoD-al... maga a kinezet, a design nagyon tetszett; de jatekelmeny mar kevesbe... :-|

DarkSector
Pedig Legend of Dragoon harcrendszerét én úgy tudom, hogy rendes körökre osztott...
Énnekem a kedvencem volt régen, csak a 4. lemzt nem tudtam megszerezni....
És azok az ultra átváltozások, valami eszméletlenek voltak....

Nekem kegyetlenül tetszett...
És még a KOUDELKA is egy mérföldkõ az életemben...
Helyzet ugyanaz volt uccsó lemez hiányzott...

Mindkét gém nemvéletlenül 4cd-s...<#worship><#eljen>

Afe
ha jól sejtem Te eddig pc-s gamekkel toltad, így sztem neked a XII jönne be a legjobban az MMO-s beütése miatt.
de kétségtelen, hogy a legjobb sztorija PS2-n a 10. résznek van.

ja és ha a X-2-ért pénzt adtál sztem azonnal vidd vissza, cseréld be, mert bûn terhelni vele a meghajtót :)

dinomano
... Vagrant SQX termeszetesen; amugy az nekem nagyon tetszett volna; ha meg birom szokni harcrendszert... Emiatt hanyagoltam a Legend of dragoon-t is; pedig alapban az is tetszett volna.. Nekem FFVII-D. of Cerberus nagyon nem tetszett, egy középkategorias béna hent game; amire raeröltettek 1 FF desing-t... :-|
FF X-2höz nem tudok hozzaszolni nem toltam; FFX tetszik, FFXII-t meg még nem toltam, az eleje nem tetszett, az tiszta KOTOR... Majd kiderül, sztem racuppanok, bár a Beksztrít boyz buzigyerek picit idegesitö benne... :-D

ÖÖÖ... úgy értettem Final Fantasy X. Természetessen PS2 játszok. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Hát arra meg fõleg nincsen FF.

DarkSector
Hát nekem bejött volna, de egy FF-nak a harcrendszer a lelke szerintem....
Hiába a történet, a grafika vagy bármi ha harcból van a játékban a legtöbb...
De tégy egy próbát vele ha gondolod...
Vagy ha hozzájutsz, akkor nézd meg a Vargant Story-t...valami hasonlót kapsz majd...
Érdekességképpen asszem emlékeim szerint az is Sqx.-es játék...

A XII sem ajánlod ezek szerint? Akkor a X-esre mindenképp beruházok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Sajnos azt lehet mondani, hogy a FF X és FF X-2 olyan, mint amikor a Crash Bandicoot-ból Crash Bash-t csinálnak!
Egy kalap szar...
Már megbocsáss, de a helyszínek a szereplõk kivételével maga a tartalom nem méltó egy FF-hoz....
És sajnos a XI-et elbaszták az online-al....
És a XII is hozta a formáját a Vargant Story-s kegyetlen undorító harcredszerrel....

Tehát érdemes a X-et végignyomni....és már csak a XIII-ban van némi remény, hogy visszahozza a régi 4 jó rész feeling-jét...(7-8-9-10 az a régi 4rész!!)..<#sir>

Még talán amit jobban elviseltem mostanában a Dirge of Cerberus-os mellék játék, ami egy akció-mászkálós játékra sikeredett és azt a vámpírgyereket kell benne irányítani a FFVII-bõl....
Ez talán megér egy misét....

Seth
XII-ben, Fran-nak hívják

Pont az X-2 a béna? Uh.

Aha... köszi. :)
Örömmel hallom, hogy ennyire függetlenek. Akkor X-et még beszerzem.
Amúgy a nyuszifüles csaj az melyikben részben van benne?

dinomano
FFX-2 nekem kimaradt mert mindenhol szidjak/szidtak...nagyon béna?

Seth
A Final Fantasy részek teljesen függetlenek egymástól. Mindíg más az egész világ, mások a szereplõk, szóval tökmindegy hogy most X-et vagy XII-t játszod.
Nade vissza a X-2-höz,ami egy különleges eset, ez az egyetlen a FF játékok történelmében ami közvetlen folytatás, mégpedig a X-é (ez gondolom elég egyértelmû a címébõl^^). Szóval erõsen ajánlott a X-el kezdened jelen esetben,mert akkor lesz fogalmad az egész sztoriról és szereplõkrõl. Vagy legalább olvass utána, biztos van oldal ahol le van írva a X sztorija (ami elég meredek és összetett^^). Nagyon tömören, amit Yuna vélni lát abban a gömbben az Tidus , a X. rész fõszereplõje,akik beleszerettek egymásba, de a X végén Tidus úgyszólván köddé vált és semmit nem tudni róla hogy életben van e vagy sem (illetve az életben van az nem elég jó kifejezés rá, lévén sosem élt, nade olvasd el a X sztoriját, világos lesz - vagy nem, nagyon kavarós^^). Szóval most a kis lánytriónk a nyomára akar bukkanni

Hellosztok

Kezdõ konzolos vagyok. Vettem egy Final Fantasy-t mert minden fele istenitik és kiváncsi voltam rá. Ugyan én az X-2 vettem, meg de alpvetõen fogalmam sincs az egészrõl. Kissé érthetetlen a történet számomra így elsõre.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire épülnek egymásra a részek? Melyik résztõl lehet a legjobban becsatlakozni az FF történetbe?

Afe
sztem bûn kihagyni ezeket a mellék játékokat mert ezzel válik teljessé egy jrpg.
a blitzball csak elsõre bonyolult, de ha figyelmesen elovasod a szabályokat és taktikázol, úgy már baromira érdekes lesz (pl Waka legjobb fegyveréhez is kellett nyerni jópárszol). ez akár külön játékként is elmehetne.
FF8 kártyajátéka volt sztem a legszuperebb és a legösszetettebb. emlékszem 300 óra játékidõbõl 200-at biztos zsugával töltöttem :)
most az RG-ben elég jónak tûnik ez a bogaras táblás játék, ráadásul még a játékmenet is 1szerû.

DarkSector
Csõ!
Jó nyaralást!!<#alien2>

dinomano
..én csak félig toltam ki a 8at sajna; nem birtam a sztorit, és total nem motivalt..nagyon szép volt+nagyon akartam hogy tettszen; de egyszerüen nem ment... :-|
Na, én go, 4napig nem leszek..pá

DarkSector
Grafika jobb...
A játék meg nehéz volt, ameddig rá nem jöttél az ellenfelek gyenge pontjaira!!!!
Eszméletlen sirály volt az én emlékeim szerint pl amikor a nagy tó-n kellett átmenni és egy nagy zombiszerüség támadt meg, és gyógyítással lehetett megölni!!! :DD
Vagy a végén a nagy kastély a Weapon-okkal, meg Bahamut srác küzdelme!!!
Én megcsináltam full-ra a 8-at...és olyan durvák voltak a karakterek (pl.:a fegyverek megszerzése és tunningolása is jól meg volt alkotva) egy ütésre 9999-et vettek le az ellennek és mindjárt 9999-et töltõdtek is az ütéshatására....:DDD
A FFVII-ben meg az a táboros zene amit imádtam...és bármikor be lehetett menni a végén hallgatni a zenét...amíg a ruby-kat öldököltem...<#vigyor3>

dinomano
Hmm...fene tudja, izlesek és pofonok, total szubjektiv a dolog; a 8at vagy imadja vki, vagy szereti..fura modon nekem annak ellenere nem tetszett, h. nagy sci-fi fan vagyok... :-| Ez az egesz politikai, boszorkas, manökenes rohangalas nagyon nem jött be...nem tudott erdeklni, a harcrendszer sem tetszett, és szerintem nehezre sikerült a game(vagy én vagyok béna)
Grafikailag vmi bödületes nagy különbseg van 7+8 között... :-D
FFVII zene: Nem vmelyik REDXIII-as palyan lehetett?(Mikor "sziklan siro apu" dungeon-jaban rohangalnak, vagy kint a taborban...az volt picit indianfeeling...)

DarkSector
A Final Fantasy X-ben nagyon tetszett ez a rengeteg extra Fõellenség!!!
Már több mint 240órát nyomtam és a Blitzball-t én is hanyagoltam rendessen.....
FF VII-ben a zene tetszett, amit egy bizonyos sziklás helyen lehetett hallani!
Valami UNZÁ-UNZÁJÉ...
A legjobb viszont szerintem egyértelmûen a VIII volt, már csak azért is mert valahogy a karakterek durvábbak voltak....Meg a:
Lionheart...

dinomano
Aham...de gondolom sztorira(föcselekmenyre) kihatasa nagyon nincs...Blitzball total hidegenhagy... Ugyanigy nem érdekelt (igaz, picit jobban ment, meg nem volt ennyire szörnyü) a kartyajatek 8-9ben... :-D
Söt, 9ben egesz jol toltam a kartyazast...de ez a B.ball... ehhh... Még szerencse(ennyiben jo fej a square), hogy nem eröltettek... :-D

Seth
Természetesen lehet nyerni, 1-2 cucchoz kell is különbözõ bajnokságot nyerni. Ja és az elsõt is meg lehet csinálni, neten olvastam pár taktikát

dinomano
Azt ott tuti hogy nem...Azt néztem, h. minden ellennek a statja sokkal jobb mint a mienk.. Emiatt szinte elöre scripteltnek tekinthetö a vereseg... Gondolom (nem tudom), majd kesöbb lehet nyerni a game-ben(?)...

Hát én elõször olyan hámnegyedig vittem el a gémet, persze Blitzball vereséggel. Utána mikor újra nekikezdtem a játéknak, mondom leszarom, annyiszor csinálom újra amennyiszer kell, hogy meglegyen a BB gyõzelem. De nem lett meg... Sztem meg se lehet csinálni!<#vigyor2>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

dinomano
Fu, durvaszar..nekem rohadtul nem tetszik; total nem vágom az egeszet... :-| Nem is fogom..még szerencse, hogy nem eröltetik tul, ill. opcionalisan valaszthato... Alig vártam, h. vége legyen...Kikaptunk és kész... Eleg nagy bugyutasag... :-D
Sheltem...szokni kell a VII grafikajat a mai game-ek utan; de az egyik legjobb rész, ha nem a legjobb... Söt, az egyik örökös TOP10-game...

Seth
jajj az a blitzball annyira uncsi és vontatott szerintem, utáltam. 1-2x próbáltam,aztán soha többet

Sheltem
Nekem a 7 valamiért abbamaradt pedig imádtam :S Így nem toltam végig...

Múltkor felraktam kíváncsiságképpen, hogy fut e xpn és ment szépen 3dvel együtt...De nem tom nem biztos, hogy már elõvenném...Lehet hiba.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dinomano
Nekem speciel 8 nagyon nem tetszett, ellenben VII+IX. részt imadtam... az FFX is tetszik, föleg LULU...Azt hiszem virtualis szerelembe estem... :-P Tidus+Yuna felejthetö, ök kis nyálgépek... de a morci Lulu...oh... :-P
Blitzball vereseg utan vagyok... :-P

Sheltem
Hát akkó nálam marad a ps2...pár napig még ;)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

testerlnx
Nekem 76,5 óra volt, de én casual gamer vagyok, és ez volt az elsõ jrpg-m...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Seth
Hát egy hétvége alatt nemsokra fogsz vele jutni :)

Sheltem
Hétvégére kapok egy ps2t meg a final fantasy X et alig várom...

Annakidején nagy kedvenc volt az ff8 azóta is DS en a square játékokat tolom..

De igazán erre a 10esre vagyok kíváncsi...hacsak fele olyan jó lesz mint a 8 volt pcn...

DarkSector
Vagy AR Max-olni AR Max-olni és AR Max-olni......<#vigyor1>

Pusztán három dolgot kell tenned : Tápolni tápolni éééés tápolni.

makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"