Final Fantasy X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
PSN ID.: Beegabor
Anno FFVII-ben voltam ugy, mikor pénzzel lehetett tapolni a "sas-toronyban" levö arcokat; h. nem tudtam mire valo a dolog, csomoszor visszamentem hogy mikor nyilik meg végre az ajto, ahol a csata van...Persze telenyomtam manival öket ...Oszt mikor sorra került a mini-strategiai harci jatek (minimál-poligon hadsereggel... :-P); akkor olyan szintü tulerövel rendelkeztem, hogy siman legyalultam a tamado csapatokat... :-)
Most a FF X-nél 240 órám van....Csak már mindent megszerváltam....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja és szerintem még egy nagy gém van amire már valóban nem lehet nagyon hibát találni, és legalább majdnem akkora nagy gém lehetett volna mint a FF.
Ez a CHRONO CROSS.....<#finom>#finom>
Énnekem a kedvencem volt régen, csak a 4. lemzt nem tudtam megszerezni....
És azok az ultra átváltozások, valami eszméletlenek voltak....
Nekem kegyetlenül tetszett...
És még a KOUDELKA is egy mérföldkõ az életemben...
Helyzet ugyanaz volt uccsó lemez hiányzott...
Mindkét gém nemvéletlenül 4cd-s...<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
de kétségtelen, hogy a legjobb sztorija PS2-n a 10. résznek van.
ja és ha a X-2-ért pénzt adtál sztem azonnal vidd vissza, cseréld be, mert bûn terhelni vele a meghajtót :)
FF X-2höz nem tudok hozzaszolni nem toltam; FFX tetszik, FFXII-t meg még nem toltam, az eleje nem tetszett, az tiszta KOTOR... Majd kiderül, sztem racuppanok, bár a Beksztrít boyz buzigyerek picit idegesitö benne... :-D
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hiába a történet, a grafika vagy bármi ha harcból van a játékban a legtöbb...
De tégy egy próbát vele ha gondolod...
Vagy ha hozzájutsz, akkor nézd meg a Vargant Story-t...valami hasonlót kapsz majd...
Érdekességképpen asszem emlékeim szerint az is Sqx.-es játék...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egy kalap szar...
Már megbocsáss, de a helyszínek a szereplõk kivételével maga a tartalom nem méltó egy FF-hoz....
És sajnos a XI-et elbaszták az online-al....
És a XII is hozta a formáját a Vargant Story-s kegyetlen undorító harcredszerrel....
Tehát érdemes a X-et végignyomni....és már csak a XIII-ban van némi remény, hogy visszahozza a régi 4 jó rész feeling-jét...(7-8-9-10 az a régi 4rész!!)..<#sir>#sir>
Még talán amit jobban elviseltem mostanában a Dirge of Cerberus-os mellék játék, ami egy akció-mászkálós játékra sikeredett és azt a vámpírgyereket kell benne irányítani a FFVII-bõl....
Ez talán megér egy misét....
Örömmel hallom, hogy ennyire függetlenek. Akkor X-et még beszerzem.
Amúgy a nyuszifüles csaj az melyikben részben van benne?
Nade vissza a X-2-höz,ami egy különleges eset, ez az egyetlen a FF játékok történelmében ami közvetlen folytatás, mégpedig a X-é (ez gondolom elég egyértelmû a címébõl^^). Szóval erõsen ajánlott a X-el kezdened jelen esetben,mert akkor lesz fogalmad az egész sztoriról és szereplõkrõl. Vagy legalább olvass utána, biztos van oldal ahol le van írva a X sztorija (ami elég meredek és összetett^^). Nagyon tömören, amit Yuna vélni lát abban a gömbben az Tidus , a X. rész fõszereplõje,akik beleszerettek egymásba, de a X végén Tidus úgyszólván köddé vált és semmit nem tudni róla hogy életben van e vagy sem (illetve az életben van az nem elég jó kifejezés rá, lévén sosem élt, nade olvasd el a X sztoriját, világos lesz - vagy nem, nagyon kavarós^^). Szóval most a kis lánytriónk a nyomára akar bukkanni
Kezdõ konzolos vagyok. Vettem egy Final Fantasy-t mert minden fele istenitik és kiváncsi voltam rá. Ugyan én az X-2 vettem, meg de alpvetõen fogalmam sincs az egészrõl. Kissé érthetetlen a történet számomra így elsõre.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire épülnek egymásra a részek? Melyik résztõl lehet a legjobban becsatlakozni az FF történetbe?
a blitzball csak elsõre bonyolult, de ha figyelmesen elovasod a szabályokat és taktikázol, úgy már baromira érdekes lesz (pl Waka legjobb fegyveréhez is kellett nyerni jópárszol). ez akár külön játékként is elmehetne.
FF8 kártyajátéka volt sztem a legszuperebb és a legösszetettebb. emlékszem 300 óra játékidõbõl 200-at biztos zsugával töltöttem :)
most az RG-ben elég jónak tûnik ez a bogaras táblás játék, ráadásul még a játékmenet is 1szerû.
Jó nyaralást!!<#alien2>#alien2>
Na, én go, 4napig nem leszek..pá
A játék meg nehéz volt, ameddig rá nem jöttél az ellenfelek gyenge pontjaira!!!!
Eszméletlen sirály volt az én emlékeim szerint pl amikor a nagy tó-n kellett átmenni és egy nagy zombiszerüség támadt meg, és gyógyítással lehetett megölni!!! :DD
Vagy a végén a nagy kastély a Weapon-okkal, meg Bahamut srác küzdelme!!!
Én megcsináltam full-ra a 8-at...és olyan durvák voltak a karakterek (pl.:a fegyverek megszerzése és tunningolása is jól meg volt alkotva) egy ütésre 9999-et vettek le az ellennek és mindjárt 9999-et töltõdtek is az ütéshatására....:DDD
A FFVII-ben meg az a táboros zene amit imádtam...és bármikor be lehetett menni a végén hallgatni a zenét...amíg a ruby-kat öldököltem...<#vigyor3>#vigyor3>
Grafikailag vmi bödületes nagy különbseg van 7+8 között... :-D
FFVII zene: Nem vmelyik REDXIII-as palyan lehetett?(Mikor "sziklan siro apu" dungeon-jaban rohangalnak, vagy kint a taborban...az volt picit indianfeeling...)
Már több mint 240órát nyomtam és a Blitzball-t én is hanyagoltam rendessen.....
FF VII-ben a zene tetszett, amit egy bizonyos sziklás helyen lehetett hallani!
Valami UNZÁ-UNZÁJÉ...
A legjobb viszont szerintem egyértelmûen a VIII volt, már csak azért is mert valahogy a karakterek durvábbak voltak....Meg a:
Lionheart...
Söt, 9ben egesz jol toltam a kartyazast...de ez a B.ball... ehhh... Még szerencse(ennyiben jo fej a square), hogy nem eröltettek... :-D
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Sheltem...szokni kell a VII grafikajat a mai game-ek utan; de az egyik legjobb rész, ha nem a legjobb... Söt, az egyik örökös TOP10-game...
Múltkor felraktam kíváncsiságképpen, hogy fut e xpn és ment szépen 3dvel együtt...De nem tom nem biztos, hogy már elõvenném...Lehet hiba.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Blitzball vereseg utan vagyok... :-P
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Annakidején nagy kedvenc volt az ff8 azóta is DS en a square játékokat tolom..
De igazán erre a 10esre vagyok kíváncsi...hacsak fele olyan jó lesz mint a 8 volt pcn...
makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"