MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud -e arról valamit, hogy Magyarországon lehet -e kapni Kenwood mp3 lejátszót, ha igen, akkor hol?
Köszi elõre is a segítséget!
Vettem egy Concorde d-330 msd mp3 lejátszót és olyan problémám van vele , hogy amikor csatlakoztatom a számítógéphez akkor azt írja ki hogy az "usb eszközt nem lehet felismerni" !?
Ezen a gépen windows 7 64bit van. De próbáltam már Vistával is azzal sem ment!
Mi a probléma?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kepek/2010_08/bang-olufsen-mp3-player.jpg[/img]
Ezeket javaslom:
Samsung YP szériák 10eFt-tól (az új Samsung-okat csak külföldrõl lehet megrendelni)
Sandisk Sansa Clip+ 10eFt-tól
Sandisk Sansa Fuze 16eFt-tól
talán meg a Creative-ot érdemes venni
Sandisk-ekre érdemes felrakni a Rockbox-ot (+javulás)
Amiket nem javaslom:
Philips-ek vacakok
Sony-ból csak a drágák amik jók
itt lehet utána olvasgatni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Megköszönném, ha valaki tudna errõl információval szolgálni!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valakinek van -e információja arról, hogy az Akai gyárt -e olyan hordozható mp3 lejátszót, aminek a memóriája legalább 10 giga. Én a neten, amit találtam, azok közül a legnagyobb 4 giga, de szerintem nem biztos, hogy mindegyik fent van neten.
Szóval, ha valakinek lenne információja arról, hogy létezik -e legalább 10 gigás Akai Mp3 lejátszó, és ha igen, akkor megírná a típusának a nevét, azt megköszönném!
De azért ne temesd eé a dolgot<#wink>#wink>
Van egy problémám, amiben remélem hogy valaki segíteni tud. Van egy akkumulátoros noname mp3 lejátszóm, kb. 1 éve van meg, eddig tökéletesen mûködött. Ma rá akartam dugni a számítógépre hogy más zenét rakjak fel rá. Amint rádugtam, a számítógépen nem történt semmi, az mp3 lejátszó meg azt írja ki hogy épp tölti magát(charging). Sehogy nem tudom a számítógéppel felismertetni, már próbáltam másik pc-n is. Eddig a gép azonnal felismerte amikor rádugtam. Mi lehet a gáz? Lehet orvosolni a problémát vagy kidobhatom a lejátszót? Elõre is köszi a segítséget!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tud -e valaki valamit arról, hogy a Blaupunkt cég gyárt-e mp3 lejátszókat?
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Én új vagyok itt a fórumon.
Lenne egy kérdésem. Errõl a Pioneer Airware márkájú mp3 lejátszóról tud esetleg valaki valamilyen információt? (Pl: Magyarországon hol lehet ilyet venni, mennyibe kerül, hány giga a memóriája?)
Ha valaki tudna róla valamilyen információval szolgálni, nagyon megköszönném!
http://www.speedyshare.com/files/20982386/airware.jpg
Chaos Anno Domini
http://flickr.com/photos/zolika90/
Chaos Anno Domini
Ha Li -Polymer vagy milyen akksi van benne (elég ha csak a Li-t látod), akkor viszont egy két óra töltés kihozz abelõle a maximumot.
Azért kell ilyen sokáig töltõre tenni, hogy az akksi elérje a névleges maximális kapacitását:D
Chaos Anno Domini
nagyon szimpatikus, pláne ,hogy van rádiója
ugye ipodon kívül nem nagyon erõletetik rá a kliens progikat? csak mint usb kulcs, és mehet a menet?
tudtok ajánlani olyan lejátszót aminek nem kell kliensprogi(mint itunes), hanem csak feldobálom rá a számokat usb-n és jó a hangzása?
a mérete elég ha pár giga
3 típust nézegetek:
S638F, mondjuk egy jobb fülessel
S738F, másik fülessel
X1050
az utolsónál nagyon rezeg a léc az ár miatt..
a kérdésem,hogy akinek van ilyene, és volt olyan is ami nem zajszûrõs (pl 638) mennyire hallható a különbség, és tényleg annyira jó e az Xhez adott füles?
Lejátszót vásárolnék, és kezdtem letenni a voksom egy sony mellé, tekintve hogy a legtöbb ismerõsöm és a legtöbb fórumon ezeket mondják legjobbnak, hangminõségben (ami nekem a lényeg).
De aztán láttam, hogy flacot nem támogat..márpedig ritka kivétellel mp3ból nem tudsz minõséget kicsikarni.
Rákerestem mi támogatja a flacot, de samsungot nem szívesen vennék, a cowonról meg soha nem hallottam..
A másik kérdés, hogy ilyen pocket méretû lejátszóknál van e értelme a flacnak, vagy úgysem lehet hallani..
Valamint, hogy ha rászánnám a pénzt egy X szériás sonyra, akkor kell e még külön
fülest vennem,hogy tényleg jól szóljon pl sennheiser cx300, vagy amit kapok mellé az is ilyen jó?
Elõre is köszöntem!
ez a fajta hozászolós témáõba illõ vagy nagyon nem?:)
anyi a gond hogy ezt kéri a mp3 telepíésnél meg cdt de az nincs hozzá eddig gond nélkül ment majd ujraraktama gépet és ez jött:s
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Van egy Creative Zen Touch 20 gigás mp3 lejátszóm, még a régi modell.
Ehhez kéne nekem egy új akku. Be lehet ezt valahol szerezni kis hazánkban, vagy külföldrõl kell megrendelni. Tud valaki valamit errõl?
Régóta keresek olyan mp3 lejátszót ami ismertebb márkájú és a FLAC fájlokat is lejátssza. A Samsung YP-Q1 lenne szimpatikus, de a Samsung klubnál nem írják hogy lejátssza a FLAC-t, máshol meg igen.
Ismeri valaki ezt a típust, vagy esetleg várjam meg a Q2-es szériát? <#nemtudom>#nemtudom>
Ez ügyben írtam a Samsung klubnak is, de sajnos nem méltattak válaszra.