Back To The Future Trilogy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, kijavítlak: 1985-ös.
"Neked most Svájcban kéne lenned, te kis szarházi! Ebbõl az intézménybõl is kicsapattad magad?"
Az elsõ rész 1995-ös, szóval már 21 is van. <#papakacsint>#papakacsint>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mert,ha az 55-ös Marty visszamegy az alternativ 85-be,akkor talán beleütközik a motorosokba,akik az óratorony mellett vannak(ott már Biff ,,palotája´´).
nem, Lorraine van Svájcban,Marty meg csak 1 van...az amelyik 55-bõl jött az meg már elment 2015be és utána vissza 85-be szóval csak 1 van, nem? vagy énvok hülye? 😄
Kuss!-magyarázta.
Elméletileg 3 Martynak kéne lennie az alternativ 1985-ben.Egy amelyik Svájcban van,a másik,aki 2015-bõl jön vissza és a harmadik,aki 1955-bõl.
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem mai csirke a film. Az elsö rész legalább 15 éves.
Þór vígi þessi rúnar
Te valami béta univerzumban élsz vagy mi a tök? 😄
Most adta le a tv2. Minden egyes részt
Az meg hogy Blue Screen technikával csinálták ezt a jelenetet, eléggé egyértemû. Kicsit hülyének nézik az embert ha ennek láttán ezt megkérdezi....sztem
Most adta le a tv2. Minden egyes részt
Az meg hogy Blue Screen technikával csinálták ezt a jelenetet, eléggé egyértemû. Kicsit hülyének nézik az embert ha ennek láttán ezt megkérdezi....sztem
Látszik,hogy csak oda vannak vágva a tûzhöz.Elõször még azt hittem,hogy átmegy alattuk igazából ez a tûzcsik,vagy tévedek?
Én ezt a filmet elõsször nem is magyarul,hanem németül láttam a SAT 1-en,de még igy is azonnal megtetszett,pedig egy szót se értettem németül.Remélem az RTL-klub megint Szilveszter körül adja majd.
Biff 1937 Március 16-án született.Ez benne van a Wikipediában!Érdekes,hogy George McFly április 1-jén.(1938)
Nem 12?
http://lewyg.extra.hu/index.html
Itt megtalálható az egész film,mint egy képregény.A teljes szöveg rajta van!Nézzétek meg!
Itt megtalálható az egész film,mint egy képregény.A teljes szöveg rajta van!Nézzétek meg!
Mondjuk én nem alakitanám úgy át a várost,mint Biff.De ha mégis jönnének,akkor készitenék egy kevéske másolatot.
Annyira azért nem volt kisgyerek.13 éves volt akkor.Nekem is hozhatna a jövõbeli énem egy foci almanachot(2000-2050)<#vigyor>#vigyor>.
jó de akkor még kisgyerek volt, egy kisgyerekre bízni túl kockázatos.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
annyira nem nehéz kikövetkeztetni, meg az idõ-áramkörökhöz oda van írva, hogy melyik mit állít be
Kuss!-magyarázta.
Lehet,de akkor akár visszamehetett volna 1950-be,amikor az almanach kezdõdik.Igaz nem sokat számit,mert csak úgyis 1958-ban nyer milliokat.
Igy van. Meg a jövöben már hozzászokott a jövö az adott kor technikájához. És ugye Doki upgrade-elte a DeLorean-t 2015-ösre.
Þór vígi þessi rúnar
Hello mindenkinek,nekem is ez a film a kedvenceim közé tartozik.Már alig várom,hogy újra adják a TV-ben.Tegnap elolvastam az egész topicot,nagyon megtetszett.Kár,hogy BOBO és BONO már jó ideje nem jelentkezik.Bárcsak visszajönnének.
A 2.részben azt nem értem,hogy az öreg Biff hogy tudja használni az idõgépet,amikor azt se tudja hogy,hogyan mûködik?
A 2.részben azt nem értem,hogy az öreg Biff hogy tudja használni az idõgépet,amikor azt se tudja hogy,hogyan mûködik?
na bameg...elírtam 😊
"lefényképeztettem" Azt akartam írni. 😊
Apám volt ott. És ült fel a BTTF Ride-ra, és ott volt a dolog 😊
"lefényképeztettem" Azt akartam írni. 😊
Apám volt ott. És ült fel a BTTF Ride-ra, és ott volt a dolog 😊
ja, és fel akarják számolni Vissza a jövöbe részleget hogy legyen hely annak az idétlen simpson baromságnak 😞
Az a szimulátor izé amit emlegtenek a honlapjukon, ott voltál?
Az a szimulátor izé amit emlegtenek a honlapjukon, ott voltál?
http://www.igazsag.extra.hu
hehe 😊
Ezt az autót én is lefényképzetem és kitetettem az xpress.hu oldalára! 😊
Mindenki megrémült 😄
Akkor sem volt tolongás az autó körül 😉
Ezt az autót én is lefényképzetem és kitetettem az xpress.hu oldalára! 😊
Mindenki megrémült 😄
Akkor sem volt tolongás az autó körül 😉
van mégegy, ezt se én csináltam (sajnos) 😊
valami francia fórumon találtam ahol arról bezsélgettek hogy lesz e vajon 4. rész, és ha igen milyen történeteket lehetne hozzá kitalálni 😄

valami francia fórumon találtam ahol arról bezsélgettek hogy lesz e vajon 4. rész, és ha igen milyen történeteket lehetne hozzá kitalálni 😄

http://www.igazsag.extra.hu
<#eljen>#eljen>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Talán mert azokon a ratyi szinkron van.
Nekem megvan mindhárom DVD-n 5.1-be. Meg most elég sok helyen fent van torrenten is szerintem, onnan lelehet tölteni és sokkal jobb minõségû mint a bedigizett változat.
Na emberek! Holnap ismét idul a Deloren!
Nem akarja valaki feldigizni? + a többi részt?
Nem akarja valaki feldigizni? + a többi részt?
és van rajta magyar felirat vagy szinkron????
pontosan már nem tudom mennyi volt...olyna 6-7 ezer / évad.
ja és amazon.co.uk
Nem vészes a postaköltség sem!
ja és amazon.co.uk
Nem vészes a postaköltség sem!
netrõl rendelted külföldrõl???
Honnan?? És mennyiért hozzák át?
Elõre is kösszzz
Honnan?? És mennyiért hozzák át?
Elõre is kösszzz

_01.jpg)