Depresszió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem infora jártam(járok), de egy vizsgaidõszak mindenhol ugyanaz. csak más a tantárgyakkal.
amúgy elméletileg oda is bejutottam volna akkoriban.
amúgy elméletileg oda is bejutottam volna akkoriban.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Dikki: nekem a BME volt.
és a yysw - az a "igen, igen, persze, hogyne..." címû, és "beszélj csak, úgyse értesz semmit, meg azt se tudod mit mondasz" hozzáállást próbálja leírni... hidd el, tudom mit érzel, és tudom, hogy lehet másképp is élni, mint gondolod.
és a yysw - az a "igen, igen, persze, hogyne..." címû, és "beszélj csak, úgyse értesz semmit, meg azt se tudod mit mondasz" hozzáállást próbálja leírni... hidd el, tudom mit érzel, és tudom, hogy lehet másképp is élni, mint gondolod.
én az elsô vizsgámnál, nagyon izgultam, de késôbb már csak a vizsga elôtti nap jöttem rá, hogy "jé! vizsga van", és ezt konstatálva el is feledkeztem róla (de csak majdnem). persze egy kis drukk azért volt!
vizsgaidõszak fun... a drukkról már anno a gimiben leszoktattak, meg amúgy sincs min idegeskedni... ami sikerül az heppi, ami nem, az meg úgy jó...
Dikki te meg próbálj meg legalább elgondolkodni azon, amiket itt mások leírtak, és nem a yysw hozzáállást elõadni, mert akkor nem fogsz elérni semmit...
(yysw - yeah,yeah,sure,whatever)
Dikki te meg próbálj meg legalább elgondolkodni azon, amiket itt mások leírtak, és nem a yysw hozzáállást elõadni, mert akkor nem fogsz elérni semmit...
(yysw - yeah,yeah,sure,whatever)
Banyek. El akarok járni társastáncra. Nem nyõsz? New York
Én nem játszom, csak DeFacto :o) az idegeskedés, szemromlás (zsírúj Samsung moncsik lesznek) sõt a nevezési díj DeF része, én meg találkozom 100 ismerõssel, haverkodom. :o)
ott, majd meg felhúzod magad, romlik a szemed és még pénzt is dobsz ki és közben azt hiszed jól érzed magad, nem ? hát ez a lényeg akkor 😄
Tudom, mindenki azt várta, hogy "csak félrement." vagy "ah, szívességet kért vki akit utálok" de nem 😛
Bazeg! 😄
Tudod mit ajánlok figyelmedbe? Egy december-januári vizsgaidõszakot. Abba vagy belehal az ember, vagy meghülyül. Én már csak toom, mert nekem is volt 😄
Komolyan, másnak milyen érzés a vizsgaidõszak? Efreet?
Tudod mit ajánlok figyelmedbe? Egy december-januári vizsgaidõszakot. Abba vagy belehal az ember, vagy meghülyül. Én már csak toom, mert nekem is volt 😄
Komolyan, másnak milyen érzés a vizsgaidõszak? Efreet?
fura! nekem meg ettôl lett jó kedvem. ezt most nagyon brutálisan hangzott!
meg nem csak ez játszott közre, hanem a környezetem úgy általában. és rájöttem, hogy senki sem boldogabb vagy szomorúbb a másiknál. egyenlô felek vagyunk!
és a világ nem szürke, hanem rózsaszín:-)
meg nem csak ez játszott közre, hanem a környezetem úgy általában. és rájöttem, hogy senki sem boldogabb vagy szomorúbb a másiknál. egyenlô felek vagyunk!
és a világ nem szürke, hanem rózsaszín:-)
akkor jatsz a futyiddel
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nézõpont kérdése, mert ha már tudsz jobbat...vagy a környezet szar akkor már annyira nem jó, maximum 17nek lenni meg butapesten bulájozni 😉
Depis voltam, elhiheted.
Belátom....én kigyógyultam 1enlõre, de te továbbra is bemagyarázod magadnak a senkisemszeretengemet, ami persze szerinted totálisan igaz és megcáfolhatatlan, tehát senkinek nincsen a témában igaza csak neked ami amúgy 1 jó dolog nagyjából, nemde ?
Belátom....én kigyógyultam 1enlõre, de te továbbra is bemagyarázod magadnak a senkisemszeretengemet, ami persze szerinted totálisan igaz és megcáfolhatatlan, tehát senkinek nincsen a témában igaza csak neked ami amúgy 1 jó dolog nagyjából, nemde ?
Jaj.. most nem azért.. én elhiszem depis vagy nem azért de..
na mindegy. Lássuk be, más a helyzetem.
na mindegy. Lássuk be, más a helyzetem.
Vannak 3adeves nagyfiu ismerosok arra. Azok se normalisak, szoljak nekik az erdekedben? 😄
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Tényleg menj el pszichológushoz, mert õ fog tudni segíteni rajtad, ugyanis a depresszió kezelhetõ. Nem fog kinevetni, se magában, se az ebéd közben. Nem Te vagy az egyetlen, nem vagy vmi furcsa csodabogár. Javaslom, hogy tényleg menj el orvoshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Játszatok a számítógépen, azzal prímán lehet sikerélményt szerezni, vagy egyetek csokit, az nõveli a szeratonin szintet.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Annyira jó, hogy szóba hoztátok ezt a témát, mert rámtört egy kisebbfajta depi szombatra.
Kiheverem pikpak!
Kiheverem pikpak!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Aham. Erre van a net. Azt is vállalhatod, amit másnak nem mondanál normális esetben.
Én 9 hónapig éltem ebben az állapotban.. és tudom magamról - ez a szerencsém, hogy soha nem lenne erõm eldobni mindent. Faszság. Inkább csak tényleg az volt a rémisztõ, hogy a végén már perceket gondolkodtam rajt, mielõtt rájöttem, mekkora faszság.
Igazából nem tudom, miért kerültél ebbe az állapotba, viszont azt biztosra veszem, meg lehetne változtatni. Gondold át a dolgokat!
Én elmentem pszichológushoz, pedig elvbõl nem szedek semmilyen gyógyszert. Asszem ha elmondanád neki az elejétõl a végéig, nem csak bólogatna meg mosolyogna miközben hülyeségeket rajzolgat papírra (ami egyébként zavaró 😊 ) hanem tényleg tudna segíteni.
Megoldás még : olvass CS topicot 😄
Én 9 hónapig éltem ebben az állapotban.. és tudom magamról - ez a szerencsém, hogy soha nem lenne erõm eldobni mindent. Faszság. Inkább csak tényleg az volt a rémisztõ, hogy a végén már perceket gondolkodtam rajt, mielõtt rájöttem, mekkora faszság.
Igazából nem tudom, miért kerültél ebbe az állapotba, viszont azt biztosra veszem, meg lehetne változtatni. Gondold át a dolgokat!
Én elmentem pszichológushoz, pedig elvbõl nem szedek semmilyen gyógyszert. Asszem ha elmondanád neki az elejétõl a végéig, nem csak bólogatna meg mosolyogna miközben hülyeségeket rajzolgat papírra (ami egyébként zavaró 😊 ) hanem tényleg tudna segíteni.
Megoldás még : olvass CS topicot 😄
Igen. Ha van kiért élni, az egészen más, én emiatt tartottam ott, ahol tartottam; és igen, már múlt idõben beszélhetek errõl; viszont nekem nem az hozott javulást, hogy lett vkim, hanem beletörõdtem abba, hogy nincs.
nagyon köszi hogy leírtad.
keress bátran cicológust.. nem szégyen, és semmi rossz nincs abban, ha eljársz egyhez. nagyjából értem, és ismerem azt amiben élsz (ezt visszaolvasva szerintem látod), csak nekem nem 6 évig tartott ez a súlyosabb része.
mindenképp keress meg 1 hozzáértõ embert, hidd el tudnak, és fognak segíteni. az elsõ látogatás után érezni fogod, hogy tud-e hozzád úgy beszélni, és meg tudsz-e bízni benne. ha nem, állj tovább, és keress másikat. mindenképp érdemes nekikezdeni.
keress bátran cicológust.. nem szégyen, és semmi rossz nincs abban, ha eljársz egyhez. nagyjából értem, és ismerem azt amiben élsz (ezt visszaolvasva szerintem látod), csak nekem nem 6 évig tartott ez a súlyosabb része.
mindenképp keress meg 1 hozzáértõ embert, hidd el tudnak, és fognak segíteni. az elsõ látogatás után érezni fogod, hogy tud-e hozzád úgy beszélni, és meg tudsz-e bízni benne. ha nem, állj tovább, és keress másikat. mindenképp érdemes nekikezdeni.
Na beleugatok már én is mivel volt szintén egy ilyen depis haverom mint itt egyesek...leírom már mit csináltunk vele ,hogy rendbe jöjjön...
Szal mivel a srác egésznap szomorú volt meg már azon gondolkozott végetvet az életének mert annak szerinte semmi értelme úgy láttuk jónak,hogy kicsit kiszedjük a lakásból.Kb. 1 hónapon át hetente 3szor elvittük magunkkal szórakozni stb... Aztán összehoztuk egy csajjal is és hipp - hopp már lett kiért élnie. Szal javaslom a depis emberkéknek,hogy próbálják magukat legyõzni és minnél többször emberek társaságába járni... Ja és kerüljék a szomorú mûsorokat mert az nem tesz jót😊) A nevetés a legjobb gyógyszer😊)) Legalább is nálunk bejött😊
Szal mivel a srác egésznap szomorú volt meg már azon gondolkozott végetvet az életének mert annak szerinte semmi értelme úgy láttuk jónak,hogy kicsit kiszedjük a lakásból.Kb. 1 hónapon át hetente 3szor elvittük magunkkal szórakozni stb... Aztán összehoztuk egy csajjal is és hipp - hopp már lett kiért élnie. Szal javaslom a depis emberkéknek,hogy próbálják magukat legyõzni és minnél többször emberek társaságába járni... Ja és kerüljék a szomorú mûsorokat mert az nem tesz jót😊) A nevetés a legjobb gyógyszer😊)) Legalább is nálunk bejött😊
De.. tudom, hogy Õ AZ (vagy az egyik az Õ-k sorában), csak idõsebb vagyok nála. Minden más stimmel.