RACER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
ezt szoktam én is hesszelgetni. traccion-on nem történt semmi már jóideje.

csontiz
http://racerm.forumz.ro/ Ide regisztrálni kell, román de valahogy ellehet rajta lavirozni és sok új kocsi van fent😊

Varenga
Hûûû köszi! Itt van "pár" cucc, szal lehet válogatni... 😊))

Varenga
Például grafikai probléma, a króm csillogása helyett hófehér az adott felület; illetve olyan mintha mindig sötét, vagy félhomály lenne. Valamint a hang is torzít egy-két verdánál. A 0.5x-es verziónál sosem voltak ilyen gondok részemrõl.
Volna egy kérdésem is, pályákat honnan tudnék lekapni?

csontiz
Nekem az van és lazán futkorászik, mi furcsa benne?

Varenga
Hali!

Jelenleg melyik a legfrissebb verzió? Leszedtem a 0.8.6-ot eddig, de néha elég furcsaságokat mûvel.

csontiz
na semmi krúz??<#conf><#conf>

csontiz
gyorsulni akarok 😄 dumáljuk már meg. Végre él a forum tetszik, pedig ennél jobb autós játék nem nagyon jut eszembe......

Nem lehet,hogy valami masat is atkell irni?Mert utana meg van valami "start"-os dolog.veletlen nem tudod atkuldeni te a file-t?Koszi elore is.

Penge88
Na, hát a hét vége felé össze lehetne hozni egy krúzt, aztán a benzinkútnál gyorsulunk! 😄

@ervin88: érdekes, mert nekem mindig az volt a kínja. :S

Thank God, I\'m a Lada owner!

Sajnos ez nem oldotta meg a problemat. "quickstart=0" ezt atirtam "1"-re,de ugyan az 😞 Mi lehet a gubanc?

csontiz
Nincsenek barátaim😞😞 😄😄 viccel félre téve kipróbálhatnánk😊

Penge88
Leírtam hogy kell megoldani a join-olós hibát. Ezek után miért akarsz szórakozzni az AI-val: 😄 Hívd a haverodat, osztan gyorsuljatok! 😊

csontiz
Azt belehet állítani valahol,hogy tudjak gyorsulni gép ellen? Pl boneville ben nyomják neki 150 ig ott megtartják a sebességet, máshol meg egyesben gurulnak.??

Penge88
Az is erõs. Megoldása, hogy a racer.ini file-ban a "quick_start=0"-t 1-re át kell írni. Mert a hülye indítólámpák miatt nem engedi elrajtolni a join-olót.

csontiz
"tura megy fel" ez azt jelenti hogy a motor felpörög?<#fejvakaras><#conf>

Nem szaggat,mert szomszedok vagyunk,egy szolgaltato,stb.Beallt mogem,en kuplungot nyomtam,es tolt,es nem szaggatott.A gond az,hogy aki Join-ol,az nem tud haladni,mivel csak a tura megy fel.Kapcsolni sem lehet.

Penge88
Hát 0.6-os az már eléggé régi 😊 AZ multiba nem a legjobb, szaggat.

Hy.Haverral multiznank 0.60 as verzion.Belepunk mindketten,aki csinalja a Host-ot az tud menni,de aki JOiN-ol,annak csak a tura megy fel.Kanyaritani lehet,de elindulni nem.Mi lehet a problem?

csontiz
Én személy szerint nem próbáltam még multiban és nem is tudom melyik verzióval kell és hogyan. 0.8.6-om van. Ugyan ez a típus vagyok én is fõleg dízel autókkal nyomom 1.5dci daciákkal😊 ,de azért van egykét bmw is ha csapatós kedvemben vagyok.

Penge88
Esetleg ide be lehetne posztolni, hogy kinek melyik verzió felelne meg. Azért 0.8 verzió alá szerintem ne adjuk. Talán az már fut rendesen. De én notin meg nézem azért 😄

Penge88
Hát igen, de ahhoz hogy élvezhetõ legyen, össze kéne szervezni min. 10 olyan embert, akik nem rongyolnak bele 250-el a másikba, nem destruction derby-t játszik. És akkor lehetne egy órácskát krúzolni.

Ami az autókat illeti, sosem voltam az ilyen hipergyors autók híve, szóval ha krúz lenne, tuti valami 100-130 lóerõs, vagy az alatti kocsival mennék, aki meg akar, az meg mehetne erõsebbel, és forgalmat szimulálva lehetne elõzgetni egymást ÉRTELMESEN! Ez szerintem nagyon feelinges lenne, persze csakis akkor, ha a társaság jó.

Én személy szerint benne lennék egy ilyenbe. Csak ismertségi körömben talán egy embert tudok, akit még érdekelné a dolog. Talán még innen 12346-ot is érdekelné, ez már így 4 ember. Még ha lenne még 3...4, akkor már azt mondom hogy zsíross. És késõbb lehetne még kutatni olyan embereket, akik tényleg értelmesen képesek ezt lebonyolítani. Mondjuk most jut eszembe, szerintem külföldi embereket is lehetne toborozni, a RD fórumról, ott naponta járok. Úgy tuti meglenne a 10 fõ. De próbaként akár mi is csinálhatunk egy 3-4 fõs tesztet. Fõleg azt kéne kisilabizálni, hogy melyik az a verzió, ami elfogadható és mindenkinek problémamentesen fut.

Na legjobbakat! 😊

Esetleg ide

csontiz
Multizni kéne, olvasgattam hogy volt polish road os krúz. tetszene.

csontiz
nálam is gond, ki kell options-ban minden autó kiválasztása után pipálni a live environment et😊

Penge88
Üdv! Már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy a 0.8-as verzió fölöttiekben miért nem jelenik meg a sebességmérõ és a fordulatszámmérõ mutatója? Vagy ez csak nálam probléma?

12346
Meg van egy ilyen is:
racer-sim.cba.pl

csontiz
Itt viszont mindig frissülnek a cuccok, regisztráljatok!
http://racerm.forumz.ro/

Penge88
Jah, én is nézem folyamatosan, de semmi... Racedepartment-en sincs semmi újdonság.

12346
Jó ideje nem volt semmi újdonság a tracciontrasera-n. Mi lett ezekkel?

csontiz
Hali! Melyik verzióval lehet multizni? Több találgatást láttam már itt és arra is kiváncsi lennék, hogy miket kell beállítani meg átírni! Köszi elõre is

Penge88
Üdv! Egyelõre nem tudok róla.

Viszont a brazil honlapon van egy pár új autó.

Chevrolet Monza 2.0

Chevrolet Opala Comodoro cupê 250-S

Chevrolet Opala Comodoro SL/E 4.1/s

Volkswagen Fusca

Renault Megane Coupe Cabrio

Ford Ecosport XLT 2.0 16V

Porsche Carrera 3.2 Clubsport

Audi A6 - 1.9 TDi

Audi A6 - 2.0

Audi A6 - 3.0 quattro

Audi A6 - 3.0 quattro

BMW 325i E90 Steptronic

BMW 750iL E38

VW Golf VI R32

Opel Astra OPC

Volkswagen Polo

GAZ M20

Audi S4

Chevrolet Omega CD 4.1i

Volkswagen Gol RALLYE 1.8Mi

Egy két pálya is jött:

Polish Roads 2a Snow Mod

AutumnRing

Igyekszem nézni gyakran ezt az oldalt. Javaslom minden Racer-fannak hogy nézegesse, jó cuccokat szoktak kitolni erre az oldalra. Vannak persze selejtek is, de ki lehet szûrni, letöltés nélkül is.

Jó szórakozást!

Itt az "Astra Caravan"-nal szereplõ beltér kép az igazából egy Opel Vectráé/Calibráé, már csak hozzá való autó (Vectra/Calibra) kéne. Az nincs valahol?
Ricsi234
Heló!Letöltöttem a gémet és hát....(3-mat is)
ÉS ezt írja mindegyiknél:Sat Feb 12 15:16:35 (INFO): --- application start ---
Sat Feb 12 15:16:35 (INFO): 2 processor(s); setting affinity to 0x3
Sat Feb 12 15:16:35 (INFO): Racer version: 0.8.22 (Nov 10 2010/18:36:22) - customer: Internet
Sat Feb 12 15:17:05 (FATAL): Exception 0xC0000005, flags 0, Address 0x00000000
(this dialog text is stored in QLOG.txt)

OS-Version: 5.1.2600 (Szervizcsomag 3) 0x100-0x1

0x00412428 d:\source\trunk\dev\src\libs\d3\dtexture.cpp (line 658): DBitMapTexture::FromBitMap()
0x00407B03 d:\source\trunk\dev\src\libs\d3\dtexfont.cpp (line 150): DTexFont::Load()
0x00408E14 d:\source\trunk\dev\src\libs\d3\dtexfont.cpp (line 61): DTexFont:😄TexFont()
0x004F8F32 d:\source\trunk\dev\src\libs\qlib\qfont.cpp (line 216): QFont::Create()
0x004342FE d:\source\trunk\dev_racer\src\lib\rscriptmanager.cpp (line 324): RScriptAssets::SetFont()
0x00436479 d:\source\trunk\dev_racer\src\lib\rscriptmanager.cpp (line 295): RScriptAssets::RScriptAssets()
0x004367E3 d:\source\trunk\dev_racer\src\lib\rscriptmanager.cpp (line 41): RScriptManager::RScriptManager()
0x00423527 d:\source\trunk\dev_racer\src\lib\rmanager.cpp (line 377): RManager::RManager()
0x004032DE d:\source\trunk\dev_racer\src\mrun.cpp (line 1545): Setup()
0x004038BE d:\source\trunk\dev_racer\src\mrun.cpp (line 1898): Run()
0x00401504 d:\source\trunk\dev_racer\src\main.cpp (line 222): main()
0x00401573 d:\source\trunk\dev_racer\src\main.cpp (line 229): WinMain()
0x0054764B f:\dd\vctools\crt_bld\self_x86\crt\src\crt0.c (line 263): __tmainCRTStartup()
0x7C817067 : (filename not available): RegisterWaitForInputIdle

Penge88
Nekem is. Már elég szép a racer, szóval igazán gyúrhatnának már a fizikájára. Még mindig nem olyan, mint kéne lennie!

GhostR1der
nekem a CG-s verziók óta szar az egész... hiányoznak a textúrák, vagy az órákból a mutatók, szóval valami mindig rossz benne...

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Penge88
Halihó! Újabb 4 autót hoztam!

Chevrolet Opala Diplomata Coupe Letöltés Elõröl Hátulról Beltér
Chevrolet Opala Diplomata Sedan Letöltés Elõröl Hátulról Beltér
Opel Astra 1.6 Caravan Letöltés Elõröl Hátulról Beltér
Chevrolet Corsa GSi 16V Letöltés Elõröl Hátulról Beltér

Tesztelgessétek, én még sajna egy hétig nem tudom kipróbálni 😞 Minden jót!

Penge88
Na úgy látom nem szereti a képeket az sg, szóval:

!!KÉP!! a Chevi-rõl és

Shark "fantasy" kocsi Letöltés !!KÉP!!

Penge88
Ismét itt! Újabb két autó lett kiadva a mai nap folyamán. Sajnos ezeket nem tudom tesztelni, a notin nem megy a Racer!

Chevrolet Vectra CD Letöltés

Shark "fantasy" kocsi Letöltés

Jó szórakozást! 😊

Penge88
Na akkor majd így...

FSC Zuk A07 avagy a jó öreg "Zsuk" teherszállító jármû!

Letöltés ->>> http://www.tracciontrasera.es/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=729

Penge88
Na, a másikat nem tette be! Meg errõl se a képet...

FSC Zuk A07 avagy a jó öreg "Zsuk"
Letöltés!!

További szép napot! 😊

Penge88
Üdv! Ismét újabb finomságokkal érkeztem! Új autók!

Pontiac GTO Letöltés!!

FSC Zuk A07 avagy a jó öreg "Zsuk"
Letöltés!!

További szép napot! 😊

sovatalevi
En is beneznek multira 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Penge88
üdv. Letudom a vizsgákat, lehet róla szó. Összerakom már a racer-t. Sajna notin nem fut... De jó ez így, mert amúgy nem tanulnék 😄

adikakk
Jó estét.
Fuu de rég voltam már fenn meg itt penge valamikor öszeröfenhetnénk egy kis multira.
Fasza cuccokat linkeltél thx.
Jó lenne beszélni...

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Penge88
Na az a lényeg, hogy nem bújt el teljesen 😊)

12346
ja, köszi. ezt a fórumot szoktam én is néha lesni, de ez elkerülte a figyelmem.
a te linkedet természetesen észrevettem^^

Penge88
HEllo! ITT a topikja. A 3. oldalon találsz letöltést. De az elõzõ hozzászólásomban is ott a letöltés linkje. 😊

12346
merre találtad?😊

Penge88
Üdv ismét! Újabb autócsodát találtam! Bár még nem végleges kiadás, de szerintem ezt le is tagadhatná. Egy Polski Fiat 125P-rõl van szó! Letöltése !!!ITT!!!