Shane 54

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
vallald szepen a neved, elbujni nem er. Nem mondtam, hogy szar, Lenny Kravitz feldolgozas jo, bar Kravitz eredeti alkotasai is elve jok, es hat a progressive iranyzat meg eleve jo, es nagyon bejon az embereknek, es en errol a kreativitashianyrol beszeltem, mert ha valaki nagyon nekifeszul, tud csinalni barmilyen alapokbol zenet, a nekifeszules merteketol, es az izlestol fugg majd, mi lesz a vegeredmeny. Ebbol kifolyolag elodkenek max az izlese lehet igen jo. Amugy az egesz progressive vonal kezd elkommerszesedni, es az a teny, hogy okenfoldot meg egyre surubben latni a Vivan meg csak ratesz egy lapattal. Ja, hogy jatszotta elod zeneit...sterblicki zeneit is jatssza nemistudommarki, clamaran talan, ebben Vinyl lehetne segitsegemre (:DDD). Na most ha valakinek van penze, akar Digweed, vagy akarki szettjeiben is jatszathatna a dolgait. Igen, azt akarom ezzel mondani, hogy okenfold is eladta magat, bar az o zenei vonalat elotte sem igazan csiptem.
Mellesleg a lentemlitett Lenny Kravitz feldolgozas Steve Lawler remix alatt is kering a neten, ami egy az egyben a Shane54-fele verzio...most vagy valaki nyult valakitol, vagy egyuttmukodtek, ezt mar nem tudom.

....................................................................................................

Gyiik
nem irhatom, hogy green velvet, mert kiutalnak megjobban...EZ NEM AZ A TOPIK, VINYL! Megkernelek a tovabbi szitkozodo, es ide nem illo hozzaszolasok mellozeset, leccikoszi:*** buahahaha

....................................................................................................

VinylToy
Ki az a Dani és mit keress itt DU? :DDDD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
polgari neven csocso,csak nem meri bevallani:DD

VinylToy
Amugy nekem a Madonna remixe ami iszonyatosan bejön, szóval nem rossz, de mégis eheheheh
:)))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Én teljesen egyetértek a Gyiikkal, és azt nem értem hogy ha valami nektek nem tetszik vagy nem úgy van ahogy nektek az jó, bántják a kedvenceiteket (legyen az valami gyerkõc, vagy program -> igaz Csocsó) akkor ti egybõl támadtuk és vagdaloztok mindenféle szavakkal, az a baj hogy értelmes eszmecserét veletek véletlenül se lehet folytatni, mert ugyanazt hajtogatjátok:

Minek írsz ide, miért szólod le, ki vagy teee?

Csak azt tudom mondani hogy meg kellene hallgatni a másik részét is a dolognak!

Egyébként hajrá Gyiik én neked szurkolok ugye tudod :DDDD

CSOCSO
shane 54 névvel mi a baj? az egy dolog hogy filmbõl van..és?
teljesen joa neve.. zene terén? nah ezt azért nem mondtam volna...fõõleg most!!!!
és ha neked a rock tetszik vagy hasonlo akkor minek irogatsz ide? ha meg a trance tetszik , de nem jön be a shane 54 zenéje akkor valami beteg ember lehetsz
Alien!
sok eszed van.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

petee
CSÁSZÁR ELÕD

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Gery1980
Naná:)Jó kis film volt

CSOCSO
hmm nem rosz a csákó..kijött valami ibiza száma annyira nem jo de azért cool... és várom már a lange dalocskát!!
Alien!
Azt hiszem kezdhetünk meghajolni Elõd elött....

Lenny Kravitz - Believe in me(Shane 54 mix)

Na ez valami megacool zene!!!!!!!!!!!!!
Soulseekrõl letölthetõ(akár rólam is)....

Ja egy kis érdekesség:

Paul Oakenfold - State Side (10-19-2002)

Part 1 (53:23)

01. ID
02. Planet Perfecto - Bullet In The Gun (Unknown Mix)
03. Memnon - Eclipse
04. Way Out West - Stealth (Way Out West Club Mix)
05. Flash - The Day After (Perfecto Remix)
06. Safri Duo - Everything (Dj Asle Deep Dub Mix)
07. London Funk Society - Now That We Found

Part 2 (53:07)

01. Elton John - Rocket Man (Dj Intertia's Dark & Moody Bootleg Mix)
02. Nalin Inc - African Harvest (Main Room Mix)
03. BLH3 featuring 80 - Marscarter (Debos and Porter Remix)
04. Madonna - Music (Shane 54's Pink Flood Remix)
05. ID
06. Shane 54 - Believe In Me
07. New Order - Confusion (Koma & Bones Remix)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
hja
Alien!
Na ja...De az,hogy az amerikai rapperek 80% gengszterkedik,megerõszakolja a nõket,szív mint állat,az senkit nem zavar,sõt a sok majom példaképének tekinti...

Manta
CSÁSZÁR ELÕD RULEZ!!!!!!!!!!!!!

Az egy féreg, egy gyilkos. Kis patkány, aki miután embert ölt, még le is biztosítózta a kocsit, amivel karambolozott. Persze megúszta. Tasnádi is szabadon mászkál. Jó violágban élünk. Te meg ilyeneket éltetsz?
CSOCSO
meg van másik is ami jo de nemtom a címét:)))
Alien!
JA,és ez saját!!!

Alien!
Szerintem a Souvenir Of Ultra elég kellemesre sikeredett....Mondjuk úgy,hogy kommersz hangszerektõl mentes...

CSOCSO
szvsz nem rosz én eléggé meglepõdtem én is hallottam róla vmit még régen de már nemtom mit...
Gery1980
Én már vagy fél éve halottam tõle remixket.Nem rossz a srác, van hozzá affinitása de sztem azért nem kell tõle elájulni.Bár megvallom õ nem konkrétan az én stílusomnak megfelelõ zenéket rakja fel.

CSOCSO
má teljes kakoval nyomatom:)))
CSOCSO
de ténylegnagyon jók pl az i love u
take me away
fire and ice stb
CSOCSO
úgy van:)
CSOCSO
pffff gyerekek :) nagyon joóóó..már 3 számot hallgattam meg amit találtam tõle a kazaa-n igaz ezek általa remixelt számok nem mondom hogy 10 pontosak és büntet mindent de igenis 8-9 pontos dolgok!!!
CSÁSZÁR ELÕD RULEZ!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
Szijjasztok érdemes lesz odafigyelni a mi kis császárunkra mert nagyon komoly kis zenéket remixel:) amcsitol izraelig nagyon bírják az embert és tényleg nem rossz!!!
← ElőzőOldal 3 / 3