Shane 54
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a lentemlitett Lenny Kravitz feldolgozas Steve Lawler remix alatt is kering a neten, ami egy az egyben a Shane54-fele verzio...most vagy valaki nyult valakitol, vagy egyuttmukodtek, ezt mar nem tudom.
....................................................................................................
....................................................................................................
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
:)))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Minek írsz ide, miért szólod le, ki vagy teee?
Csak azt tudom mondani hogy meg kellene hallgatni a másik részét is a dolognak!
Egyébként hajrá Gyiik én neked szurkolok ugye tudod :DDDD
teljesen joa neve.. zene terén? nah ezt azért nem mondtam volna...fõõleg most!!!!
és ha neked a rock tetszik vagy hasonlo akkor minek irogatsz ide? ha meg a trance tetszik , de nem jön be a shane 54 zenéje akkor valami beteg ember lehetsz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Lenny Kravitz - Believe in me(Shane 54 mix)
Na ez valami megacool zene!!!!!!!!!!!!!
Soulseekrõl letölthetõ(akár rólam is)....
Ja egy kis érdekesség:
Paul Oakenfold - State Side (10-19-2002)
Part 1 (53:23)
01. ID
02. Planet Perfecto - Bullet In The Gun (Unknown Mix)
03. Memnon - Eclipse
04. Way Out West - Stealth (Way Out West Club Mix)
05. Flash - The Day After (Perfecto Remix)
06. Safri Duo - Everything (Dj Asle Deep Dub Mix)
07. London Funk Society - Now That We Found
Part 2 (53:07)
01. Elton John - Rocket Man (Dj Intertia's Dark & Moody Bootleg Mix)
02. Nalin Inc - African Harvest (Main Room Mix)
03. BLH3 featuring 80 - Marscarter (Debos and Porter Remix)
04. Madonna - Music (Shane 54's Pink Flood Remix)
05. ID
06. Shane 54 - Believe In Me
07. New Order - Confusion (Koma & Bones Remix)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Az egy féreg, egy gyilkos. Kis patkány, aki miután embert ölt, még le is biztosítózta a kocsit, amivel karambolozott. Persze megúszta. Tasnádi is szabadon mászkál. Jó violágban élünk. Te meg ilyeneket éltetsz?
CSÁSZÁR ELÕD RULEZ!!!!!!!!!!!!!