Hol lehet focimezt venni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
üdv
😊
football without ultras is nothing
Yo, Bitch!
Szerdán Budapesti, csütörtökön Debreceni átvétel megoldható, hétvégén meg Miskolcon is !
1 db Umbro angol póló XL-es – 5500
1 db L-es kék England póló – 4000
1 db XL-es hosszan csíkos England póló – 4500
1 db L-es Angol umbro régi mez – 4500
1 db fekete M-es Chelsea mez – 4500
1 db Umbro dzseki – 10.000
1 db Portugál mez – 9000
1 db Blackburn xl-es vendég mez – 9000
1 db Barcelona xl-es vendég mez – 9000
1 db Arsenal xl-es hazai mez – 9000
1 db Manchester United xl-es hazai mez – 9000
1 db Ír xl-es válogatott mez – 9000
2 db Chelsea xl-es hazai mez – 9000 ft/db
1 db Chelsea xl-es vendég mez – 9000
2 db Inter xl-es hazai mez – 9000 ft/db
1 db Liverpool M-es hazai mez – 9000
2 db Olasz xl-es kék válogatott hazai mez – 9000 ft/db
1 db Holland xl-es hazai mez – 9000
1 db Német xl-es válogatott hazai mez – 9000
2 db Milan xl-es hazai mez – 9000 ft/db
1 db Barcelona xl-es hazai mez – 9000
1 db Inter xl-es vendég mez – 9000
1 db Real Madrid m-es vendég mez - 9000
1 db Liverpool xl-es sárga vendég mez - 9000
2 db Liverpool xl-es hazai mez - 9000 ft/db
1 db Bayern München xl-es hazai mez - 9000
2 db Juventus xl-es hazai mez - 9000 ft/db
1 db Milan xl-es vendég mez - 9000 ft/db
1 db Palermo xl-es fehér vendég mez 9000 ft/db
1 db Brazilia xl-es hazai mez - 9000 ft/db
1 db Real Madrid xl-es vendég mez - 9000 ft
2006/07 idénybeli mezek !
Képeket emailben tudok küldeni róluk vagy a http://ruhabazar.gportal.hu oldalon a képtárban !!!
Mezek méretei:
M-es -> mellbõség 100 cm, hosszúság 70 cm
XL-es -> mellbõség 120 cm, hosszúság 76 cm
<#nyes>#nyes>
nem találtam ilyen színû mezt 😛
ha valaki esetleg tudja hogy hol keressen akkor azt megköszönnénk (term. internetes rendelés)

<#nyes>#nyes>
Írj E-mailt és küldöm a képeket.
[email protected]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
mert igazáboz ez volt a kérdésem 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Chievo mezt sajnos nem tudok szerezni <#nemtudom>#nemtudom>
Palermo mezen a címer szõrös <#vigyor>#vigyor>
Igen a Lionsport oldaláról van a kép, mert amíg nem rendelnek olyan mezt ami még nincs lefotozva, onnan szerzek róla képet. De szerdán már ez is változik Palermo mez ügyben. Rendelések leadása minden héten szerdáig. Szállítási idõ 7-8 nap. Személyes átvétel Eger, Miskolc, Budapest. Palermo mezrõl megy kép neked szerda este.
http://ruhabazar.gportal.hu
üvd all
mert az eredetin a címer és a márka hímzett a reklám-név-szám nyomott