Monitor

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Monitort akarok venni.... Mostanában látom Fujitsu- siemens 19" monitorokat akciósan 29-34 forint körül.
ki szeretném kérni a véleményeteket... hogy megéri-e, milyen?
<#pardon1>

Halika van vkinek ötlete a 63-as hozzászólásomra?

Abit AL8, P4 LGA775 3GHz 2MB L2 64 bit, 1 GB DDR2/667 MHz, MSI 7800GT 256MB DDR3, Samsung SATA2 200GB, ACER 1721hm TFT,

A nagyobb árúházakban / MM,fukarkodj<#vigyor3>,stb/ lehet kapni monitor tisztitó kendöt, habot.Haver is vett egy ilyen habot és csodálatos módon tökéletes lett.Köszönjük!!!<#worship><#vigyor3>
Punkerwork
"Kedves Partnereink, vége, vége, vége!

Vége a világító és sötét pixelek, valamint a teljes és subpixelek összehasonlítgatásának, a vitatkozásoknak: al- vagy teljes pixelrõl van szó……
Február 11 péntektõl az LG ISP divíziója, és szervíz osztálya deklarálja, hogy az LCD monitorok esetében az 1 szubpixel hibát is jóváírja partnerei számára.
Reméljük, hogy ezen intézkedésünk is bizonyítja és demonstrálja számotokra, hogy mi itt az LG-nél mindent megteszünk annak érdekében, hogy Partnereink méginkább biztonságban érezzék magukat, és továbbra is teljes megelégedéssel vásárolják az LG monitorokat."

na erre kiváncsi leszek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sziasztok.
Keresném a Prowiev oldalát.
Hali mindenkinek!

Tud vki segíteni? Acer 1721hm TFT monitorom van, idõnként ha telepítek ezt-azt, néhány játék képe vibrál egycenti vastagon végig a képernyõn. Nem a játékok hibája, néha elindulnak teljesen tiszta képpel.
Codecpack(ace 6.0) uninstall, probléma megmaradt. Látott már vki ilyen jelenséget?

Ha vki tud jó választ, kérem ne tartsa magában 😊

Abit AL8, P4 LGA775 3GHz 2MB L2 64 bit, 1 GB DDR2/667 MHz, MSI 7800GT 256MB DDR3, Samsung SATA2 200GB, ACER 1721hm TFT,

Hali. Nekem van 1 LGF700B flatron monitorom...TUDJA VALAKI HOGY LEHET EZT NORMÁLISAN LETAKARÍTANI???Állandoan csíkos vagy "foltos" marad a kép...(már próbálta vizzel,ablaktisztítóval,még harisnyával is szárazra törölni...)<#falbav>

Abit IC7,P4 2.8E,2x256MB Kingston,Club 3D 9800Pro,SBLive 5.1 Digital,Dtk400W táp,Lg F700B,Lg4160B DVD író,120GB S-ata Maxtor

Hali!
Én egy LG 1730B TFT-vel nyomom.Az elmúlt 1/2 1 hónap alatt nem igazán halt meg, pedig szinte napi 12 órát megy.A képfrissitése pedig elég jó szerintem: 12ms Ha valaki játékra akar vásárolni szerintem ennél nagyobb ms értékkel ne nagyon válaszon. Tapasztalatból beszélek.Ilyeneket értékesitek.<#vigyor3>
barret
Majd megszokod!
Pár nap az egész😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Volt egy lg 700s-em, és garanciába kicserélték egy flatron-ra.
Csak nekem van olyan érzésem mintha homorú(tányér alakú) lenne a kép,
vagy ez flratronnál normális?

már másnap vettünk iiyama-t (Vision Master Prto 454, 19")

63000FT volt használtan (ójan mek 110000 lett vona)

FASZA!
Glpetyus
LOÁL 😄DD

AtomHeart
Hálás köszönetem! Megoldódott a nagy problémán, ezek után Neked köszönhetõen magam el fogom tudni dönteni, hogy a kiválasztott TFT moncsi megfelel-e elvrásaimnak.
Köszi mégegyszer!

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Tetsuo
a típusából

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

AtomHeart
Hali!

A TFT moncsiknak melyik parametererol lehet megallapitani, hogy megfelel-e filmnezesre meg jatekra..?

Koszi.

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Hi!

TFT monitort szeretnék vásárolni, játékra és film nézésre is használnám. De milyet?
Kinéztem egyet: Belinea 19" 10 19 20
véleményeket várnék, van valakinek ez a tipusa mi a vélemény rólla?, esetleg más gyártó?
elõrre is köszi

Pheel
19" Samsung 957P
19" Samsung 957MB

21" jó vicc ennyiért 😊
Hi!

Mi 19 vagy 21 colos monitort szeretnénk venni, valami ismert márkát (Fujutsu Siemens, philips, lg). FLAT LEGYEN 60000ft-n belül és új! esetleg debreceni boltban megtalálható!
Lacc
Nem tudtok egy helyet ahol lehet venni régebbi, használt, de azért még mûködõ monitorokat? Mindegy milyen méretben, de azért svga legyen meg ilyenek 😊 Mert kéne nekem még vagy 2, de nem fulladok meg a pénzben itt ugye...
Mert van hozzá progi, hogy nem kell a gombokat nyomni a moncsin, hanem windows alol is beállíthacc mindent...
Nekem is van a 957p-n de nem használom, mert felesleges 😄
DiVE
én a Belinea 10 60 75 típusú monitort nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Körülbelül 5 hónapja használom, és semmi problémám nem volt eddig vele, sõt rendkívül meg vagyok vele elégedve, mert a régi moncsim elõtt kifolyt a szemem, ezt a monitoromat meg kb 10cm!! távolságokbol is "kényelmesen" szoktam bambulni, mert annyira nem zavarja a szemem. (1280x1024ben wan 85Hz-en) nah itt van egy link csodáljátok meg, és tényleg szerintem nagyon megérte az árát. (mondjuk én fél éve vettem 50k ért de az igaz hogy kéz alatt volt, de ez a moncsi nekem mostmár 60at is megérne) itt a link

Sir Quno Jedi
Én mostanság a Philips 18P2B, vagy 18B2S TFT-ket ajánlanám, fõleg, hogy mindenhol akciós (olyan 160egynéhányezer+ÁFA-ért a tiétek lehet)... Nekem mindkettõ bejött !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Bruttó, vagy nettó ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ld. SG karácsonyi cikk, a fõoldalon.
Nagyon baba az CTX cucc.
CybearBoy
Szerintetek milyen 17"-es TFT monitort érdemes venni kb 150E Ft-ig?

lg egyátalán nem olcsobb anyival mint amenyivel szarabb szvsz, lg áráért már bõven lehet kapni a lentebb emliteteket is és az toronymagasan verik szvsz, az én moncsim pl olcsobb is volt mint az ugyanilyen kategoriás nem flatron lg....

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

SecMan
Itt vannak a tulajdonságaik:
LG EZ T710B
LG F700B

Mondjuk a helyedben én sem LG-t választanék.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

szvsz az a jobb amelyik nem LG... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMEVIL
Sziasztok. Szerintetek melyik a jobb:
LG FLATRON F700B vagy LG FLATRON EZ T710B?
Az elsõ drágább, de jobb is?
SecMan
Ja, én Dell-t vettem. 😊

énis msot vettem épp iylet és csak 55 brutto volt 😊

smasung sulinetben 19-es 62ört látam aszem

SecMan
Dell M992 és Belinea-ból is van egy.

Fektetét nemtok, de sulinetben az FSC C996f Scaleo 19" éri meg a legjobban, 59.9 brutto.
Nem tom, nekem samsung van, 17"os, 765MB, 100HZ 1024ben, irtó jó, vegyél samsungot.
De ez csak az én véleményem.
Ja, vehettem volna 19est, de inkább jó 17es, mint szrabb 19es. Psze attól függ, mennyit költenél rá...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Megjött a moncsi, király!!!
Kb. ugyanúgy néz ki, mint a többi SAMSUNG, de tud!!

köszi a helpet 😊

Az ECS (EliteGroup) is gyárt moncsit? Nem is tudtam, bár lehet, nem 1re gondolunk.
Én pénteken veszek 1 SAMSUNG 765MBt, 17", és 105 HZ 1024*768ban...
Na, az tuti moncsi, végre lesz egy jó nekem is.

nem , bocsi csak monitort akarok veni és még nem igazán igazodok ki a márkák között 😊

Most Te szivatsz engem??

aha, hmm, és a NEc vagy miylen márka? meg van valami ECs is 😛

Amcsiban elég "menõ" márka...
De most pl elég nehéz venni, alig hoznak be Mo-ra.

jah és az AOC-márkáról mit tudtok? 😛P

19" -os moncsibol milyen márkát érdemes venni ami még elfogadható ár??

fm
plz hlp..

jah és TFT.LCD monitorról van szó

Hali.
Monitorvásárlás elött állok és kiváncsi lennék a véleményetekre.
Ezt néztem ki magamnak, de nemtudom meg-e éri:

LG. Philips LM181E06-A4M1

250 cd/m2, Kontraszt: 350: 1, Szín: 16millió, Képpont : 0, 28mm, Felbontás: 1280x1024@75Hz. Csatlakozó: D- SUB (szabvány VGA).

Tapasztalatok, vélemények?

fm
hali..van egy gaba 17"os "sík" moncsim és szellemképes, vmint a bal felsõ sarok csöppet behajlik,azaz nem derékszögben látszik,hanem görbén..
beállítani nem tudom. mit tegyek? vigyem vissza? miért lehet ilyen?

Oldal 1 / 2Következő →