Monitor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Monitort akarok venni.... Mostanában látom Fujitsu- siemens 19" monitorokat akciósan 29-34 forint körül.
ki szeretném kérni a véleményeteket... hogy megéri-e, milyen?
<#pardon1>#pardon1>
Abit AL8, P4 LGA775 3GHz 2MB L2 64 bit, 1 GB DDR2/667 MHz, MSI 7800GT 256MB DDR3, Samsung SATA2 200GB, ACER 1721hm TFT,
Vége a világító és sötét pixelek, valamint a teljes és subpixelek összehasonlítgatásának, a vitatkozásoknak: al- vagy teljes pixelrõl van szó……
Február 11 péntektõl az LG ISP divíziója, és szervíz osztálya deklarálja, hogy az LCD monitorok esetében az 1 szubpixel hibát is jóváírja partnerei számára.
Reméljük, hogy ezen intézkedésünk is bizonyítja és demonstrálja számotokra, hogy mi itt az LG-nél mindent megteszünk annak érdekében, hogy Partnereink méginkább biztonságban érezzék magukat, és továbbra is teljes megelégedéssel vásárolják az LG monitorokat."
na erre kiváncsi leszek
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Keresném a Prowiev oldalát.
Tud vki segíteni? Acer 1721hm TFT monitorom van, idõnként ha telepítek ezt-azt, néhány játék képe vibrál egycenti vastagon végig a képernyõn. Nem a játékok hibája, néha elindulnak teljesen tiszta képpel.
Codecpack(ace 6.0) uninstall, probléma megmaradt. Látott már vki ilyen jelenséget?
Ha vki tud jó választ, kérem ne tartsa magában 😊
Abit AL8, P4 LGA775 3GHz 2MB L2 64 bit, 1 GB DDR2/667 MHz, MSI 7800GT 256MB DDR3, Samsung SATA2 200GB, ACER 1721hm TFT,
Abit IC7,P4 2.8E,2x256MB Kingston,Club 3D 9800Pro,SBLive 5.1 Digital,Dtk400W táp,Lg F700B,Lg4160B DVD író,120GB S-ata Maxtor
Én egy LG 1730B TFT-vel nyomom.Az elmúlt 1/2 1 hónap alatt nem igazán halt meg, pedig szinte napi 12 órát megy.A képfrissitése pedig elég jó szerintem: 12ms Ha valaki játékra akar vásárolni szerintem ennél nagyobb ms értékkel ne nagyon válaszon. Tapasztalatból beszélek.Ilyeneket értékesitek.<#vigyor3>#vigyor3>
Csak nekem van olyan érzésem mintha homorú(tányér alakú) lenne a kép,
vagy ez flratronnál normális?
63000FT volt használtan (ójan mek 110000 lett vona)
FASZA!
Köszi mégegyszer!
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
A TFT moncsiknak melyik parametererol lehet megallapitani, hogy megfelel-e filmnezesre meg jatekra..?
Koszi.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
TFT monitort szeretnék vásárolni, játékra és film nézésre is használnám. De milyet?
Kinéztem egyet: Belinea 19" 10 19 20
véleményeket várnék, van valakinek ez a tipusa mi a vélemény rólla?, esetleg más gyártó?
elõrre is köszi
Mi 19 vagy 21 colos monitort szeretnénk venni, valami ismert márkát (Fujutsu Siemens, philips, lg). FLAT LEGYEN 60000ft-n belül és új! esetleg debreceni boltban megtalálható!
Nekem is van a 957p-n de nem használom, mert felesleges 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon baba az CTX cucc.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
LG FLATRON F700B vagy LG FLATRON EZ T710B?
Az elsõ drágább, de jobb is?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
De ez csak az én véleményem.
Ja, vehettem volna 19est, de inkább jó 17es, mint szrabb 19es. Psze attól függ, mennyit költenél rá...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Kb. ugyanúgy néz ki, mint a többi SAMSUNG, de tud!!
Én pénteken veszek 1 SAMSUNG 765MBt, 17", és 105 HZ 1024*768ban...
Na, az tuti moncsi, végre lesz egy jó nekem is.
De most pl elég nehéz venni, alig hoznak be Mo-ra.

Monitorvásárlás elött állok és kiváncsi lennék a véleményetekre.
Ezt néztem ki magamnak, de nemtudom meg-e éri:
LG. Philips LM181E06-A4M1
250 cd/m2, Kontraszt: 350: 1, Szín: 16millió, Képpont : 0, 28mm, Felbontás: 1280x1024@75Hz. Csatlakozó: D- SUB (szabvány VGA).
Tapasztalatok, vélemények?