Írott konzol játékot honnan?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mûködik Nero-val is.

Papesz

pc killer
Eddig neroval másolgattam és ment minden, de ezt a letöltögetést még csak most kezdtem és nem tudom h mivel írjak.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Anubys
Alcohol 120%-al tuti megy, de sztam NERO-val is...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

pc killer
Ha letöltök 1 xbox gamet, kicsomagolom és az iso fileot kiírom neroval dvd kép lemezre mentéssel akkor az mûködik???<#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Hello

Tudott már valaki reggelni a www.ps2rip.net-en????
Ha igen akkor segíthetne!!!!!!

Sziasztok!!!

Én is azon a véleményen vagyok, hogy sokkal több eredeti game fogyna ha olcsóbb lenne.jó elhiszem..vmibõl ajátékot is megkell csinálni..de 16.000 money kicsit nekem sok 1 játékért.

u.i. privbe nekem is jöhet jó,megbízható warez lap PS2gamehez.

tyler82
Én BitLordot használtam, de nem szeretem a torrentet. Emulen meg nem találtam a The Regimentet...
<#szomoru1><#vigyor5>

A smooth sea never made a skillfull sailor

dinomano
az emuparadise.org-on nem nagyon fogtok ps2-gémeket talalni, anno 1 volt fenn, de az is behalt; max. az emuparadise alatt üzemeltetett bittorrent tracker list-en (ha lekaptatok bittorrent klienst)tudtok tölteni, de max.pár hétig müxik egy BT-file(amig megosztják), és kisebb file-okat érdemes lekapni (legalabbis ha naonbig-eket töltöttem, jartam ugy, h. 90%körül leallt, nem volt seeder, oszt behalt az egesz...(BT-klienseket sokat talalhattok; van 1 csomo féle, Azureus, Bitorrent experimental stb...)
még a pirate bay-t érdemes megnezni; ott a torrent listaban kereshettek ps2-gémekre...
D.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

a Black még kisem jött azt még keresheted egy darabig
tyler82
Keresem a The Regiment és a Black játékot PS2re!!
Írj mailt ha tudsz segíteni!! Vagy írhatsz ide is. 😊

<#duma><#felkialtas><#hehe>

Ortopéter
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk, lejött 4 rar file és egyesítettem akkor már írhatom is ki aztán nyomhatom vagy még kell valami progi?

www.emupradise.org
Nekem is, de ne akármilyet, hanem olyan mûködõ oldalt, ahol ps2 játékokat ingyen le lehet tölteni.

PhantomW
Valaki küldjön oldalakat privibe pls!

The World is Yours

Igy is drága. 1000-1500 egy játék. 😉

torrente
Vagy ha drágábbak lennének a kalózpéldányok.

Az biztos, ha olcsóbbak lennének a játékok/filmek többen vennének legálisan boltból.

mateus33
Na igen,ez is jó megoldás még!<#eljen>

mateus33
Ja meg van 1-2 eredeti játékom is,csak azokat nem itt M.o.-on vettem,hanem külföldön feleannyiért😊

Én általában használtan veszem a játékokat...

mateus33
Mi na? Mivel nem játszok egyszerre 50 féle játékkal ezért azt a néhányat amit igényesnek tartok simán megvenném ha csak ennyibe kerülne.

Naaaa....

mateus33
Hát ha 4-5ezerért megkapnám bármelyik legújabb játékot akkor engem nem érdekelne a warez<#circling>

SZilaJMaGGoT
Az is gond hogy a magyar fizetés és nagy adók mellett, nem mindenki teheti meg hogy, meg vesz minden 10000 forintos játékot ami megtetszik neki, és inkább letölti pár szász forintért, esetleg ingyen. Persze külföldön is van warez, de az már az õk bajuk, itt leginkább a pénz miatt warezolnak az emberek. És ne vigyék lejjebb az árakat, mert ha ti kínlódnátok két évet egy játék elkészítésével, ami nem is egy utolsó szar, akkor biztos nem adnátok 5000 forintért. Én azért warezolok, mert nem csak ps játékra kell a pénz, hanem rengeteg más dologra is, és nem vagyunk csórók, de nem is áll itthon kötegekben a kp...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Super Mario
De akkor sokkal kevésbé lenne elterjedt a kalóz játék

https://supermario4ever.wordpress.com

torrente
Vigyék le a laktózmentes tej árát is!

Ha olcsóbb lenne, akkor is lenne warez.

mateus33
Inkább le az árakkal!<#vigyor3>

Super DANTE
Inkább le a kalózokkal!!<#levele><#levele><#levele><#levele><#gun><#violent>És akkor már nem lesz warez!

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

SZilaJMaGGoT
Nekem is valaki megereszthetne egy oldalt privbe...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Super Mario
Le a másolt játékokkal!!!!!!!!!!!!!<#gun><#gun><#violent><#violent><#violent>

menny fel ide talán lesz neked való:
TorrentSpy
<#lookaround>

tyler82
<#beka2><#mf1><#wave><#ejnye1><#merges2>

tyler82
én tudok oldalakat de nem lehet beírni mer aztat nem szabad....vagy?

Majd megpillázom, köszi!

Torrenten kis keresés után sok helyrõl...

[HUN]Kami*, kiskami*

Super Mario
Írott konzol játékok sehonnan!!!

Mostani mûködö oldalak?

Nem siet az tuti, mert még nyoma sincs, de köszi!
Zsaruszagom van mi? 😊
Oldern the 1st
hehe, honnan tudjuk hogy nem spicli vagy 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) csak vicceltem😊))))))))))))))9999999

ja 😊
hen-tes
😄DDDDD
kéne mi 😄DD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Vennék, letöltenék stb ilyesmit, tippeket kérek, köszi!
← ElőzőOldal 2 / 2