Veterán autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elmentem megint,persze hozzáférni most sem tudtam a sok felhalmozott szartól, elkottyantotta az öreg hogy van egy triumph heraldja is
beküzdöttem magam a 13. fészerbe hát ott áll az oldalán egy kabrió herald tényleg
sõt megtudtam hogy van egy kapitän-je is,de nem tudom melyik, az valaki másnál van 20 éve de õ nem adja vissza mert tárolás=érték
sõt a steyr blokkja egy gépmûhelyben van 10 éve készen,csak az öreg szart kifizetni
odatelefonáltam,100 ezer-ért kiadják a blokkot
8 kilót kér az öreg 450-et ajánlottam neki persze huhogott
nem korrekt a faszi,akivel eddig üzletelt az életben még mindenkivel összeveszett
azt hiszem a jövõ héten kitoljuk leleltározzuk a gépet hátha addig lejjebb adja
hideg fejjel akarok dönteni
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Egy kicsit utánna olvasva amcsi vas van alatta egy Chrysler New Yorker és egy német pali csinálat nem hittem volna...

ilyenkor keseredek el hogy minekünk mindíg csak az alja jut,felmegyek a használtautóra aztán felmegy a vércukrom hogy milyen hulladékokért kérnek pénzt
szerintem 2-3 millióból megállna nálunk a felújítás-okosba-ügyesbe- vidéken:XD
hol láttál veteránt utoljára gyári disztárcsával hiánytalan belsõvel?
Komoly az fõtengely, el sem tudom képzelni mennyi pénz volna helyrerakni...

/persze a korabeli fotón nem biztos/
ezt láttuk együtt imolában,rendesen beleégette magát az agyamba
'6 b55 and only 5 b56 single b60-the b55 and b56 were examples with the 2 liter engine"
Rájöttem hogy a Vignale ilyen..

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
A motorja így szemre is jó állapotúnak tûnik, hát még a hangja.!
Csak ismételni tudom magam: Jó vétel!:))
Mondom tudom hogy ritka, nálam van az egyik a "sok" közül:D
Ha meg olyan szépen ki lenne lakatolva, akkor nem ilyen képeket kéne feltenni szerintem, ez kb hasonló állapot lehet mint az enyém.Én legalábbis biztos a friss lakatról mutatnék fotót.Élõben kéne látni:)
Egyébként a napokban szert tettem egy '74-es, törzskönyves, papíros (mondjuk ez kicsit macerás), törtfehér ezerkettesre.Taposók, hossztartók, küszöbök nagyon szép állapotban, alig van rajta rozsda!Motorja gyönyörûen jár, hajtás remek (kuplungot be kell lõni azért).
Elején van kasznimunka, mert a hulyegyerekek összetörték, még idõben megmentettem.Autó mánia topikban nem merem híresztelni, így is hülyének tartanak xD (talán joggal:p)
Egy videó, és pár kép:
Szépen jár, tut nem fogom megbontani a blokkot, jól mutat majd a 2 weber:)
7 ezer forintot azt hiszem simán megért:DDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Annyiért el is hoznám donornak.Szerintem karácsonykor újra megkörnyékezem az ajánlatommal:))
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
kb. olyan lehet mint a fotók,de legalább jó drága<#miaz>#miaz>
Az a baj az itthon kocsikkal hogy szét vannak gányolva, tisztelet a kivételnek, és kivételé k..va drágák, viszonyt ami szétgányolt avval meg az helyzet hogy mire visszalakitod rá meg a gatyád, és az idegeid, illetve az összes pénzed..
amirt én csinálok Opelt az egy össze vissza gányolt darab, minden egyes elem megbontása után tépem az hajam, szörnyû mit össze nem alkotak az "átkos" rendszerbe..az enyém még a 70 évek végén még gurult...azóta áll..
Meglátjuk mi sikerül.
Jó lenne itthon találni valami jó kis gépet, a vám meg hasonlók az megint egy adag lóvé...
Nos ezt magadban kell eldöntened, én pl egy 1964 es Opel újítok fel, "fillérekért" vettem, de szerintem többe lesz mintha egy németbõl hoztam volna egyet az tuti...csak ugy megjegyzem egy ritka preztizsmodellrõl van szó..más a helyzet egy "tucatmodellel" illetve korok fügvényében változhat ez a dolog
Ha saját magad akarod felújítani egy idõ után beleõrülsz hogy nem tudsz hozzá valamilyen apróságot megszerezni, viszont ha irreálisan drága áron elérhetõ.
Én akkor javasolnám a saját felújítást ha
1. rengeteg pénzedvan
2. Rendelkezezel megfelelõ mûszaki háttérrel..
3. ez elõzõ és /vagy kapcsolatban áll...
Egyébként milyen autót/jármûvelt újítanál fel?
Szerintetek általában hogyan jövünk ki olcsóbban; ha a haláltól megmentett párfilléres alapgépet újítjuk fel, vagy ha egy készet veszünk, ami már átesett renováláson?
A saját munka mellett áll a fíling meg az autóval együtt töltött percek... Ne mag h olyan lesz amilyet mi szeretnénk..:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

http://www.familycar.com/Classics/Images/57ChevyBelAir.jpg