Veterán autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
tegnap megint megkeresett a steyr-es faszi,kamuzik hogy van vevõje siessek a vétellel mert elviszik:D

elmentem megint,persze hozzáférni most sem tudtam a sok felhalmozott szartól, elkottyantotta az öreg hogy van egy triumph heraldja is

beküzdöttem magam a 13. fészerbe hát ott áll az oldalán egy kabrió herald tényleg

sõt megtudtam hogy van egy kapitän-je is,de nem tudom melyik, az valaki másnál van 20 éve de õ nem adja vissza mert tárolás=érték

sõt a steyr blokkja egy gépmûhelyben van 10 éve készen,csak az öreg szart kifizetni
odatelefonáltam,100 ezer-ért kiadják a blokkot

8 kilót kér az öreg 450-et ajánlottam neki persze huhogott

nem korrekt a faszi,akivel eddig üzletelt az életben még mindenkivel összeveszett

azt hiszem a jövõ héten kitoljuk leleltározzuk a gépet hátha addig lejjebb adja

hideg fejjel akarok dönteni

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Kicsizoli

:)))

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Ne is mond a használtautót...borzalom inkább a német oldalakat szoktam böngészni sovárgásból..de azért ott is vannak torzszülött gépek...

Kicsizoli
Wow

Egy kicsit utánna olvasva amcsi vas van alatta egy Chrysler New Yorker és egy német pali csinálat nem hittem volna...

pszihopata
találtam egy érdekes kasznit,még sosem láttam:

pszihopata
itt nem lóg 220v-os csoki a motortérbõl<#violent>

ilyenkor keseredek el hogy minekünk mindíg csak az alja jut,felmegyek a használtautóra aztán felmegy a vércukrom hogy milyen hulladékokért kérnek pénzt

pszihopata
szinte hiánytalan tök jól egyben van,nem kell hozzá sok cucc csak egy tuti karosszériás meg utánajárás egy-két pótlandó alkatrészért

szerintem 2-3 millióból megállna nálunk a felújítás-okosba-ügyesbe- vidéken:XD

hol láttál veteránt utoljára gyári disztárcsával hiánytalan belsõvel?

Kicsizoli

Komoly az fõtengely, el sem tudom képzelni mennyi pénz volna helyrerakni...

pszihopata
egyébként a bal lámpa feletti rozsda egyértelmûen mutatja hogy ugyanaz a kocsi van a képeken
/persze a korabeli fotón nem biztos/

pszihopata
én úgy vettem ki hogy 6 darab készült 2 literes motorral,de Csikós szerint csak 1 készült 2.3-assal

ezt láttuk együtt imolában,rendesen beleégette magát az agyamba

'6 b55 and only 5 b56 single b60-the b55 and b56 were examples with the 2 liter engine"

Kicsizoli
Jogos benéztem..:-/

Rájöttem hogy a Vignale ilyen..

pszihopata
nagyon kevés az info róla,én úgy vettem ki hogy ez az aurelia b55 ghia kaszni

link a flaminia felirat valszeg nem való rá

itt már nincs is rajta

Kicsizoli
Amit tettem annak motorja a csomitérbe van és állitolag még igy is megér 30K<#guluszem1> a felujtitás meg 81k..ez a szám után kifeküdtem..

Kicsizoli
Ez egy B52 Vignale nem de?

pszihopata
istenem mit nem adnék ezért:

N3TuddKi
Azt hiszem 20e forint a határ.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

pszihopata
én úgy tudom minden ami átlépi a határt -és elér egy bizonyos értékhatárt -vámköteles,kivéve az únión belül

Pistike 007
Akkor is ha nincs semmi papirja a gépnek?

N3TuddKi
A behozatalkor 10%-os vámot és 25%-os Áfát kell fizetni. + Regadó.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Pistike 007
Lenne kérdésem hozzátok. Hogyha USA-ból lenne behozva verda, mûszaki stb. minden nélkül, szóval elvileg roncsként (tényleg az :D), és én eBayen néztem ki magamnak, akkor annál hogyan van a vám, meg szállítás meg ilyenek...? Jó, tulajjal meg kell beszélni, azt vágom. De úgy kb. Meg mi az az 50.000 dolláros limit? Ha valaki vágja ezt pls help:)

pszihopata
akár egy 'Schaffhausen'....:XD

Pistike 007
Az derék... Hét perecért... Jó vétel, egy kalappal hozzá:)
A motorja így szemre is jó állapotúnak tûnik, hát még a hangja.!
Csak ismételni tudom magam: Jó vétel!:))

Csabesz6
"ÁÁááá elviszik ezt ennyiért, mert marha ritka és veterán."

Mondom tudom hogy ritka, nálam van az egyik a "sok" közül:D
Ha meg olyan szépen ki lenne lakatolva, akkor nem ilyen képeket kéne feltenni szerintem, ez kb hasonló állapot lehet mint az enyém.Én legalábbis biztos a friss lakatról mutatnék fotót.Élõben kéne látni:)

Egyébként a napokban szert tettem egy '74-es, törzskönyves, papíros (mondjuk ez kicsit macerás), törtfehér ezerkettesre.Taposók, hossztartók, küszöbök nagyon szép állapotban, alig van rajta rozsda!Motorja gyönyörûen jár, hajtás remek (kuplungot be kell lõni azért).

Elején van kasznimunka, mert a hulyegyerekek összetörték, még idõben megmentettem.Autó mánia topikban nem merem híresztelni, így is hülyének tartanak xD (talán joggal:p)

Egy videó, és pár kép:

Szépen jár, tut nem fogom megbontani a blokkot, jól mutat majd a 2 weber:)

7 ezer forintot azt hiszem simán megért:DDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pistike 007
...és, mit mondott?
Amúgy is necces eladni az ilyen gépeket, nemhogy ennyiért:D

Csabesz6
Vicces mi? Én felhívtam, hátha elírta és 50ezret kér:D

Annyiért el is hoznám donornak.Szerintem karácsonykor újra megkörnyékezem az ajánlatommal:))

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kicsizoli
Lehetne tornázni rajta:))

pszihopata
<#wow2>

kb. olyan lehet mint a fotók,de legalább jó drága<#miaz>

Csabesz6

Pistike 007
Értem.. Hát nem könnyû. De ha egyszer kész...<#szeret> :)

Kicsizoli
Szép választás a Camaro, bár az amcsi gépek nem igazán az én világom, én a sor 6 ot kedvelem..

Az a baj az itthon kocsikkal hogy szét vannak gányolva, tisztelet a kivételnek, és kivételé k..va drágák, viszonyt ami szétgányolt avval meg az helyzet hogy mire visszalakitod rá meg a gatyád, és az idegeid, illetve az összes pénzed..

amirt én csinálok Opelt az egy össze vissza gányolt darab, minden egyes elem megbontása után tépem az hajam, szörnyû mit össze nem alkotak az "átkos" rendszerbe..az enyém még a 70 évek végén még gurult...azóta áll..

Pistike 007
Egyenlõre csak tervben van a dolog. Chevrolet Camaro a kitûzés, vagy valami hasonló kaliberû. De inkább Camaro. Itthon elég nehéz találni olyat ami pont jó állapotban lenne (szóval nincs szétrohadva, nem a nulláról kéne indulni...), USA-ban viszont a csapból is ezek a kocsik folynak a használt autó piacon, hatalmas a választék. Meg az alkatrész is.:)
Meglátjuk mi sikerül.
Jó lenne itthon találni valami jó kis gépet, a vám meg hasonlók az megint egy adag lóvé...

Kicsizoli
Szia

Nos ezt magadban kell eldöntened, én pl egy 1964 es Opel újítok fel, "fillérekért" vettem, de szerintem többe lesz mintha egy németbõl hoztam volna egyet az tuti...csak ugy megjegyzem egy ritka preztizsmodellrõl van szó..más a helyzet egy "tucatmodellel" illetve korok fügvényében változhat ez a dolog

Ha saját magad akarod felújítani egy idõ után beleõrülsz hogy nem tudsz hozzá valamilyen apróságot megszerezni, viszont ha irreálisan drága áron elérhetõ.

Én akkor javasolnám a saját felújítást ha
1. rengeteg pénzedvan
2. Rendelkezezel megfelelõ mûszaki háttérrel..
3. ez elõzõ és /vagy kapcsolatban áll...

Egyébként milyen autót/jármûvelt újítanál fel?

Pistike 007
Hej.
Szerintetek általában hogyan jövünk ki olcsóbban; ha a haláltól megmentett párfilléres alapgépet újítjuk fel, vagy ha egy készet veszünk, ami már átesett renováláson?
A saját munka mellett áll a fíling meg az autóval együtt töltött percek... Ne mag h olyan lesz amilyet mi szeretnénk..:)

peti193

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Az Astrán jól néz ki. :)

Ha valaki fehér peremes vagy fehér oldalfalú gumit szeretne, akkor itt egy remek lehetõség: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/feher_oldalfalu_gumiabroncs
N3TuddKi

N3TuddKi
Autókereskedésben lõttem nem itthon:

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Múzeumban készültek a képek, szóval a minõség nem tökéletes, de van sok értékes darab köztük:)

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

másik nagykedvenc:
http://www.familycar.com/Classics/Images/57ChevyBelAir.jpg

kedvenc: 68-as charger

pszihopata
utánanéztem ez steyr 50-es

ez meg steyr 55-ös

a hátsó kisablak jó támpont,tehát az elsõ az idõsebb