Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv
nem nagyon pörög a topik de talán majd felkerül és valaki tud segíteni...
az lenne a kérdésem, hogy lehet e azt valahogy ellenõrizni, ha egy elküldött levelet továbbít a fogadó.
például és kapok egy levelet, és automatán be van állítva az, hogy ettõl a feladótól a levelet a gmail azonnal továbbítsa 5 másik címzettnek. aki eredetileg nekem küldte a levelet, az megtudhatja ha én továbbítottam a levelét automatikusan?
nem nagyon pörög a topik de talán majd felkerül és valaki tud segíteni...
az lenne a kérdésem, hogy lehet e azt valahogy ellenõrizni, ha egy elküldött levelet továbbít a fogadó.
például és kapok egy levelet, és automatán be van állítva az, hogy ettõl a feladótól a levelet a gmail azonnal továbbítsa 5 másik címzettnek. aki eredetileg nekem küldte a levelet, az megtudhatja ha én továbbítottam a levelét automatikusan?
valaki ????
ez azt jelentené hogy pl. thunderbird-el csak 15 percenként nézhetem meg a leveleimet ?
valaki plzzzzz
Helló
Ezt hogy értemlezzem? Hogy lehet átállítani azt az idõt ?
A levelezõklinsem ezt írja ki: ERR Cannot re-login so frequently,sorry 😞
A CitroMailen a POP3 kapcsolódások száma úgy van beállítva, hogy 15 perc alatt csak egyszer enged csatlakozni a szerverre, ezért ha ennél gyakrabbra lett állítva a csatlakozási intervallum, akkor ez az üzenet lesz látható.
Laci
Ezt hogy értemlezzem? Hogy lehet átállítani azt az idõt ?
A levelezõklinsem ezt írja ki: ERR Cannot re-login so frequently,sorry 😞
A CitroMailen a POP3 kapcsolódások száma úgy van beállítva, hogy 15 perc alatt csak egyszer enged csatlakozni a szerverre, ezért ha ennél gyakrabbra lett állítva a csatlakozási intervallum, akkor ez az üzenet lesz látható.
Laci
??????
Ajjj koszi Borg, megvan 😊
egesz pontosan itt volt a kis sunyi..
c:\Documents and Settings\dashed\Local Settings\Application Data\Identities\{A018849B-290B-4D5F-BCC0-3C1B0937965B}\Microsoft\Outlook Express
egesz pontosan itt volt a kis sunyi..
c:\Documents and Settings\dashed\Local Settings\Application Data\Identities\{A018849B-290B-4D5F-BCC0-3C1B0937965B}\Microsoft\Outlook Express
*.dbx fileokra keress rá, és azokat mentsd el.
Majd az új OE elsö inditása után importálj be bele mindent, vagy csak simán ird felül a dbx-eit.
Majd az új OE elsö inditása után importálj be bele mindent, vagy csak simán ird felül a dbx-eit.
JA!! Várj! Outlook Express-es cuccokat keresel! Azt én sem tudom....! 😊
hat elosszor en is azt hittem hogy xp alatt a Documents and Settings alatt lesz de az osszes alatta levo konyvtarba vegigneztem de sehol nincs olyan hogy outlook vagy olyan konyvtar ami utalna ra..
Egyeb otlet.. ??
Egyeb otlet.. ??
Xp alatt ide mentõdnek a levelek --> Documents and Settings --> "a user neved" --> Local Settings --> Application Data --> Microsoft --> Outlook
Lantee
Lantee
hat.. Xp -m van .. keresgettem hasonlo konyvtarat , eleresi utat hatha hasonlo xpnel is de nem.. 😞(
egyeb otlet?? vagy tudja valaki xp alatt hova mentodnek a levelek?
egyeb otlet?? vagy tudja valaki xp alatt hova mentodnek a levelek?
hy.. Hogy lehet Outlook Express -bol <6os>6os> az osszes emailt elmenteni???? pl win ujrainstallnal idegesito hogy elvesznek a regi mailjeim 😞(
vagy ha tud valaki valami jobb levelezo progit amivel el lehet menteni az is erdekelne.. koszi
vagy ha tud valaki valami jobb levelezo progit amivel el lehet menteni az is erdekelne.. koszi