Postal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki megmondaná hol lehet leszedni a postal 2-töt
ha valaki megadja azt az oldalt ahonan le tudom tölteni akkor annak örök hála
elõre is kössz
patcheld, az sokat segít. Apropó, milyen verziód van?
A következõt próbáld meg: ha fut a háttérben vírusírtó, azt kapcsold ki(elõtte, ha van, akkor bontsd a netkapcsolatot). Ez fõleg akkor hasznos, ha a memóriád 256 MB. Ha ennél több van, akkor frissítsd a garfikus drivert. És játszás elõtt csekkold le, hány folyamat fut a háttérben, és amit lehet, állítsd le, kivéve a SYSTEM-eseket.
A másik hogy amikor elindítom a játékot akkor elkezd remegni az egész kép (egért amerre elhúzom ott megmarad a nyoma) és ha belemegyek a grafika menübe akkor mindig 16 bit-en van, még akkor is, ha már elõtte (elõzõ pc újraindításnál) már átállítottam 32bit-esre. Ha 32 bit-es akkor jó a kép,ha 16 bit-es akkor remeg az egész. Ha valaki tudja mit lehet vele kezdeni akkor írja meg legyen szives!<#help>#help>
Péntek, Uncle Davis alatta B day. Oda megyek hozzá odaadom az ajándékot. Aztán megöljem vagy haggyam életben és vele eggyütt meneküljek ki?
A gyorsítás kedvéért én kinyírtam mindenkit aztán a folyosó végén valami fa szerû ajtónál bementem és jöttek a terroristák...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
forbiddeneket ír ki
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Ezzel mit tegyek???
viszont ha végigvitted, már magától fejajánla hogy örök élet, x töltény x fegyver...
A zsarukhoz beállni nem lehet, csak rendõrruhát lehet felvenni!.