Soulseek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Hello!

Hogyan lehet átállítani a piti fájlméretmutatást Megabájtosra? Eléggé zavar, ahogy alapból van...

Qwerty4

Lenne egy problémám. Ha letöltök valakitõl slsk-kel nagyon lassan jön minden (1-2 kb/s). Ez mitõl lehet?
KRi2

lll l ll lllll l lll ll

Gyiik
öhöhö, tegnap mi is bezoldultunk haverral, gu lights out 2, chriss directions meg hasonlo zenekre korbekocsikaztuk budapestet ejnek idejen....hat volt egy hangulata😊

....................................................................................................

hu erre nem ismléxem hogy 3kor mér irtam én ezzt. na mindegy,zöldes pillanataimban megesik
ehehe
nem.
Gyiik
mindenkinel cseszekszik mostanaban a szerver?

....................................................................................................

KRi2
megy ez...,csak hajtani kell egy kicsit

lll l ll lllll l lll ll

Gyiik
ok, nalam megoldodott igy hajnalra
www.slsknet.org

nálam se megy
Gyiik
1.49fix meg egesz napja nem tud mar csatlakozni.
van esetleg kozvetlen link a klienshez? feltolnad valami ingye' tarhelyre? koszi

Gyiik
fasza, nalam nem talalhato a kiszolgalo...

KRi2
megjelent a 1.50-ös verzió ish ,melegen ajánlom mindenkinek aki normálisan akar ritka jóságokat szerezni

http://www.slsknet.org

lll l ll lllll l lll ll

Alien!
itt a megoldás,hogy menjen a soulseek:

soulseekfix

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

én is ajánlom. most azé annyira nem,mer a szerver áll,mint a f@szoom,de türelem slskt- terem.meg jo zenéket.
KRi2
nyo ,emerök ,akinek elektronikus zenére fáj a foga ,használja csak a szószéket ,én melegen ajánlom

|soulseek.wire.hu|

lll l ll lllll l lll ll

mikike
ez a soulseek egy fos
a letöltendõ listából nem tudok törölni, akármit csinálok visszarakja a listába ez a barom

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
nem igazán értem az mitõl függ, de mindegy
az most jobban idegesít, hogy mostanában fagyasztja a SoulSeek a gépet
ez azért van, mert már több ezer fájlt kijelöltem letöltésre, vagy egy régebbi verzió amúgy is megbízhatóbb lenne mint ez a 146c?

mikike
hi!

hogy lehet ezzel letölteni?
bármi kijelölök, remotely queued lesz csak

Gyiik
weheh, bocs, en kicsit kestem😄D

Gyiik
halaistennek😄D

Alien!
és ez így van rendjén....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gyiik
veeeeeeeegreeee....

Gyiik
probaltam, de kommerszbol tobb gigat mashonnan is le lehet marni...soulseek kell, es kesz

Gyiik
jajugyan, biztos jo buli lesz atb-vel, meg saphirecut "muveszno"vel eheh

Te szervezed? Mi ez valami fogadás, hogy ki tud minél több palimadarat odarángatni? Valami konkrétumot írhatnál: ki lép fel? mirõl szól a buli? belépõ van-e?
E nélkül csak azt tudom mondani, hogy szórakozz a jó édes ....ddal!!!
Gyiik
corleone mar leadta a linket, de nezd meg a draga "muveszno" sajat honlapjat, mar osztjak ott is

Gyiik
meg az elotte szolo se kutya😄

Gyiik
erdemes az ominozus "muveszno" hivatalos weblapjan szereplo feb8-ai LDMA altal elkovetett hozzaszolast is megtekinteni, elegg komoly😄DD

http://www.discogs.com/artist/Sapphirecut

http://index.hu/tech/mp3/soulseek/
http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=soulseek&id=1030559514
VinylToy
huuuuhuuuuu 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
hasonlo reakciok

KRi2
HUUHHH...

lll l ll lllll l lll ll

Gyiik
4th February 2003 - The server (& website) are offline temporarily. As I understand it, normal service will be resumed in a couple of days time, after the server has been moved. Don't panic.

Soulseek faq-rol van a hir, szerintem elegge megnyugtato

Mp3Pintyo
Amugy pedig olvassatok el a leirast az Mp3Portalon ahol kifejtettem ezt a kerdest. Mit erdemes hasznalani milyen vonalsebessegnel es vinyomertenel.
A lustabbak kedveert a link:
Honnan és mivel töltsünk le?

Az mp3 Legyen Veled!

Mp3Pintyo
A soulseek allapotat ezen a lapon tudjatok csekkolni:
http://www.remmelt.com/slskboard/status.php
Jelen pillanatban nem muxik a szerver 😞

Az mp3 Legyen Veled!

Gyiik
igen, ez a bajom winmxszel, hogy ejtibit, meg sterblickit nem talalok rajta, soulseeken meg MIND ott volt😄D Komolyra forditva a szot, igen..a winmx, meg a hozza hasonlok (kazaa) arra jo, ha valaki a vivan latott zenet akarja letolteni, de igenyes underground zenet ott aligha lehet talalni...soulseeken viszont tobb mint eleg volt

KRi2
2000Tbyte rakás kommersz szerencsétlenség ,nehogymá ne lehessen teljes albumot leszedni, usereknél brózolni.
Azt nem értem hogy miért PONT a slsk? ott van a több milliós felhasználó winmx.kazza... miért nem azokat perelgetik ,lehet hogy a riaa-nál is akadnak igényes emberkék

lll l ll lllll l lll ll

VinylToy
Hát igen dizsé ronit, meg éjtébét, csak a soulseeken talál az ember, szóval reménykedj GYiik hogy megjavul 😊))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
viszont nincs fenn az, ami nekem kene. Probalkoztam winmx-szel, hat egyet se talaltam azok kozul, amiket soulseek szazaval dobott ki...mindegy, kinek mi

Mp3Pintyo
Akkor pedig ott a WinMx. Az Openapos szerverekre ha felmentel minimum 6-700Tbyte-ot tudsz elerni. Jobb esetben a 2000Tbyte is megvan. Semmit sem kell megosztani és sokkal jobb motorja van mint a Soulseeknek.

Az mp3 Legyen Veled!

Gyiik
regi gepemen a minimum 5 gigat sem tudtam osszekaparni a ket vinyoval es a ket cdvel egyutt, kulonbenis osztogasson 50gigat a mikulas, soulseekrol kellett 1-2 zene, megosztottam parszaz megat, es mindenki boldog volt...masreszt szkeptikusan kozelitek a dc fele, mert nem tartom hudevaloszinunek, hogy ott megtalalom azokat, amiket soulseeken kisebb-nagyobb gondokkal, de vegul megtalaltam...szemely szerint nalam soulseek

VinylToy
Mert nincs felesleg 10 Giga helyünk, és nincs 60 gigás winchesterünk sem 😞((

A Soulseek nagyon jó volt, a maganemében.

Mp3Pintyo
Azt nem értem, hogy miért nem a DC-t használjátok.
Soulseek egy rakas szerencsetlenseg.

Az mp3 Legyen Veled!

Gyiik
hat basszak meg.....

Most olvasom egy német fórumon, hogy rászállt a RIAA
Gyiik
szomoru vege lenne...egyenlore viszont nincs semmi hivatalos hir, hogy szetkaptak volna, vagy barmi

Nekem se megy. Elõször azt hittem, a windows rosszalkodik, de úgy látszik, nem ez a helyzet.

A hibajelenség: rákattintok a Soulseek ikonra, ami után normál esetben másodpercek alatt kapcsolódik a progi a szerverhez. Most viszont elõször fel se jön a kezdõablaka, csak 1-2 perc után, majd kiírja egy kis ablakban, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez, próbáljam késõbb. Ezt leokézom és próbálok újra kapcsolólódni, de kb. 2 napja nem megy. Pár napig még türelmes vagyok, aztán lehet keresni újabb zenei p2p progit...
VinylToy
Mi van vele valaki tud valamit????

Behalt a szerver vagy mi a rák, tönkre b*szták ezt is? 😞(

Oldal 1 / 2Következő →