Telefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De arra figyelj, hogy nem minden kábel jó az A35-höz. Nekem pl.: az M35i-hez vett kábelem csak fölfelé kompatibilis, vagyis C35,M35,S35,x45,x55 stb. Az A35 és A40-el valamiért nem megy, pedig a csatlakozója ugyanolyan...
shit happens
Függetleníteni minden telefont lehet, hiszen gyárilag mindegyik független, majd csak a Westel/Voda/Pannon köti a saját hálózatához, amikor eladja neked, vagyis megveszed. Bár a 62xx, 63xx-asokat egy kicsit bonyolultabb függetleníteni, mint az alacsonyabb kategóriás nokiákat. Ha mégi elmész függetleníteni, az ne felejtsd el említeni, hogy i-s a mobil, vagyis nem 6310-es, hanem 6310i. 😊
shit happens
shit happens
Kérlek segítsetek!
Egyéves Vodkafone elõfizetésem van, amit a múlt nyáron kötöttem.
A telefon S45, amit szeretnék frissiteni "i"-s szoftverrel. Minden megvan hozzá (Siemens S/ME 45 tools 1.2;"i" szoftver)
A kérdés: a frissités függetleníti a telcsit? Merthogy a szerzõdés azt írja, hogy azt nem szabad, mert az akciós készülékárból fennmaradt összeget ki kell fizetnem stb.
A másik, hogy egy kis otthoni beavatkozásra (fissités) is ugyanez vonatkozik? A garancia tudom, hogy megszünik, nem az a baj.
Ja és írjátok le, hogy megy a készülékcsere elõfizetés esetén (lehetõleg Voda), még nem volt ilyenben részem. <=A nyáron fogom lecserélni a telcsit.
Köszönöm!!
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Köszike elõre is 😄
shit happens
azért vettem + a kölöknek 😮)
Az animált menü a shongoku emberkékkel, meg úgy az egész 😊
Itt a link: unisiemens 😊
shit happens
8110-esre keresek komplett hátlapot, mert amit kaptam a telefonnal (ajándékba), azt az elõzõ tulaja a földhöz ba**ta a 2.-ik emeletrõl, és egy kicsit tropa, de csak a hátulja.
Viszont sehol sem találok hozzá hátlapot, még a novák piacon sem 😞
shit happens
R210 -esem van, s nagyon tuti. Szóval szerintem 1értelmû, melyiket kell venned. 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Az Ericcson T65 19990 vodánál 😊 Ha visszaolvasol kiderül, hogy 3ból 3 ember elégedett vele 😊
Alca 511 szerintem szintén akörül van..
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Szerintetek ez az LG vagy ez a Samsung éri meg-e jobban ?
Árban nagyon hasonlóak.

Wap oldalak engem is érdekelnek, a napokban fogom aktiváltatni a GPRS-t a telefonomon.
Amúgy nem akarok rosszmájú lenni, de szerintem az ilyen kis "apróságok", mint a magyar T9 hiánya éppen eléggé indokolják, hogy még csak egy napon se emlegessék a T65-öt egy N63XX+(i)-vel...
GregSB: Én úgy tudom hogy ebben a telefonban még nincs benne a magyar nyelv támogatása, egyébként a BEÁLLÍTÁSOK -> NYELV -> T9-BEVITEL -nél tudod bi-ki kapcsolni!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Bár vannak ilyen idióta játékok is, de valahogy nem kötnek le. Inkább WAPozok, ha már annyira unom magam...
Eddig szinte soha nem játszottam a telefonnal, nokián néha kígyoztam de hamar meguntam, a Tetrist viszont imádom! 😊
Nektek van magyar nyelvû gyorsszótár az SMSírásnál? Mert elvileg benn van a telefonban, de nem tudom hogy kell bekapcsolni 😊
A nokia vs. ericsson kérdésre csak annyit nekem is volt nokiám is azzal is meg voltam elégedve meg ezzel is meg vagyok elégedve. Mindenki azt isteníti ami neki van, egyiksem jobb mint a másik!!!