RAM probléma

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Vagy inkább egy GF4 Ti 4800 128mb? Melyik jobb?

http://www.hwsw.hu/letoltes.php3?path=/nvidia/drivers/WinXP

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

examinee
Melyik jobb: Ati Radeon 9600 256mb vagy Radeon 9600 128 PRO?

de hogy kell letölteni hozzá jo drivert
akkor is nvidia.

abit siluro van
Törölt felhasználó
Driverfrissítás www.nvidia.com
Geforce fx 5200 em van és nem jol megy vele a gta vc mi lehet a problema mert a textura nem megy igazan vele please help me mert szeretnek vele mar jatszani
Még egy kérdés Kingmax memóriákról tud valaki hogy milyenek?

Megint én.

Ez a progi is ugyanott jelzi a problémát mindkettõnél, ráadásul amelyikrõl eddig azt hittem hogy jó az is rosz tényleg. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy egyszerre két hibásramot veszek????? Vagy lehet hogy az alaplapon a slotok rosszak?

Remélem nem a Mistralban vette, mert a boltnak külön
osztályt nyitottak a Fogyasztóvédelmi Fõfelügyeletnél.
Én még CD-t sem veszek ott!
De reménykedjünk, mert rengeteg korrekt cég is van.
Pl. a Cominfonál blokk és garanciás papír nélkül kicserélték a 11 hónapos alaplapomat és még elnézést is kértek.
A "fejbeba....." õket, ha lesz kit! A fenti cégnél a panasz
könyvel leveleztem a cégvezetõvel, mert lesem jött kérésre.
Sajnos az eladók nem tehetnek arról, hogy olyan alkatrésze-
ket hoznak be, melyeken kint csak 3 hónap garancia van és
csak itthon kötelezõ adni rá 12 hónapot. Így a 3 hónap után már a cég vesztesége és ezért kötnek bele mindenbe.

Ruffi
mi az h nem lesznke genyok??
Ha azok lesznek fejbebasod öket

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Impi: A garin bõven belül vagyok, úgyhogy viszem is vissza, remélem nem lesznek genyók.

F_L: ezt a progit még megnézem mit csinál mert kiváncsi vagyok 😊

THX all

Hali!
Ha tuning nélkül, auto RAM beállításnál (Bios)is ennyi a
hiba, akkor ne a programot futtasd, hanem magadat a boltig.
Reménykedj, hogy garancián belül vagy és a szerviz jóindulatúságában. Sok sok szerencsét!!!

lefuttattam

Érdekes arra a memóriára is azt mondja hogy rossz amelyikkel amúgy még nem érzékeltem problémát. Elõször lefuttattam úgy, hogy mind2 benne volt, talált 20 hibát a 6. tesztnél. Aztán csak azt hagytam benne amit jónak gondoltam. 400Mhz-en talált ugyanott 75 hibát. Levettem 333-ra akkor meg 200valamennyit. ???????????????????????????

Kösz skacok!!!

Most ott tartok hogy egyenként kipróbáltam a memóriákat. Az egyikkel megy a másikkal bohóckodik (hogy ez eddig miért nem jutott eszembe???? ) Egyébként az IKO-ban vettem remélem nem genyóznak sokat és nem kell elõadnom a "Fogyasztóvédelmi fõfelügyelõ a nagybátyjám" kezdetû monológot.

Gerry
Futtasd le a Memtest86-ot, az megmondja, hogy hibás-e a RAM!

irtad:nem húzod, bios def, akkor biztosan memória.nekem is volt ugyanez,egy csomó cd-t elbasztam míg rájöttem az okára.persze arra készülj fel hogy nem fognak örülni mikor visszaviszed a boltba.ne azt monnd hogy rossz, hanem nem megy az alaplapoddal vagy a többi memóriamodullal.különben tökörészhetsz 1-2órág míg tesztelgetik, mert nagyon nehezen jön ki teszteknél ez a hiba

le próbáltam futtatni a hot cpu testert és a quick sort része kiakadt pár perc után :-(

ollie
akkor lehet, hogy ram probléma

Defauolton van a bios még meg se próbáltam húzni.

ollie
nem biztos, ez lehet egy tipikus túlhúzási hiba, amikor a proci már nem bírja a húzást, de lehet akár az is, hogy a biosban performance és/vagy tudbo módra lett állítva valami akár a memcsi is. tedd teljesen defaultra a bios-t és úgy teszteld le.

CSA

Most vettem új konfigot: asus a7v600 (nem kell fikázni ez van :-) ) 2500xp (barthon) gef5600fx ultra 2*256 ddr400.

A játékoknál mindig kilép hogy hibát észlelt at exe-ben stbstb. és mikor letöltök valami csomagolt dolgot ftprõl ami 15 megás fájlokból áll és sok van belõlük a kicsomagolásnál crc hibát ír ki de mindig másik fájlnál. Már több féle rarral próbáltam.

Szerintetek lehetséges hogy a memória rossz?

barret
és nem ártana két egyforma megahertzes memoria!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
nem szimpatikusak egymásnak...elõfordul!vidd vissza,és hozzál helyette másfajtát.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mhosah Myth
Lenne egy kérdésem...
Most vettem 512 DDR 333Mhz kétoldalas ramot és amikor csak ez van benn akkor a windows indítása közben kírja hogy a windowst védelmi hiba miatt újra kell indítani....
Van egy másik ram-om 256 DDR 266Mhz egyoldalas ha azzal együtt teszem be megy a gép ha csak a 256 van bent akkor is megy...
Amikor bent van mindekettõ megnéztem egy progival szinte minig kb 100 mega szabad memória van a 768 ból... És amikor csak 256 van bent akkor is ennyi a szabad memoria...
Ez ram hiba vagy mi?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

F_L: Az 5 Ali61-hez honnan lehet letölteni Drivert meg bios frissitést? Meg a jumper tábla is kellene 😊 Pls ha tudsz segiteni akkor irj mailt. Köszi. [email protected]

Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezsõ milliárdokat az AMD-be. :)

lck
Egyébként a haverom nem Acorp-osában sem ment.
Pheel
Most lehetne azzal jönni, hogy Acorp, meg fõleg Ali... 😊))))
lck
Közben megoldódott a dolog ( hátha valakit érdekel ):
Egyes alaplapok sok esetben csak a 2 oldalas RAM-okat kezelik korektül ( mindkét felén vannak chipek ). Kocserélték ilyenek re, azóta OK.
lck
Két teljesen egyforma RAM! Zsír újak ( KLCC-V a neve ; SD 168PIN PC133 ). Neked van (volt) ACORP 5ALI61 alaplapod + 2 x 128 MB?
lck
Most nézem csak, tele van helyesírási hibákkal. Biztos álmos voltam tegnap reggel. 😊) Köszi a válaszokat!
Csak hat a love...
Pheel
Amondó vagyok, abba azért tegyél bele 512+ mem-et, mert kevés lesz...
Nekem regi Sector alaplapom van, es ugy masfel eve en jo beszoptam. Eloszor 1x512-est akartam bele, de persze nem birja, utana 2x256, de csak 128-asnak latta. Mondom akko' legyen 3x128 na ugymar ment, de amikor valami 3D-s dolog ment lefagyott... Hosszu tokoles utan rajottem hogy mindegy melyik 128-as van benne. 2-vel nem fagy, de 3-mal mar igen. Viszont kibir meg melette egy 64-eset. Igy most 320Mb. De mar nem erdekel mert egy teljesen uj gepet akarok, viszont azt is csak egy 256-os modullal, mert amugy anyagilag a padlon vagyok (mint mindig). De azert AMD 1.8 + Ati Radeon 9000 pro, meg ilyenek.
Pheel
A RAM valszeg jó, csak az alaplap nem tudja kezelni. Jártam már így. Esetleg frissíts BIOS-t, ha lehet, ha nem, új lap. 😞
lck
Elég régi (1999-es)ACORP ALI61 -es alaplapom van. A dokumentációja szerin elbírja a 128 Mb-s RAM-okat. Eddig 2 64-es volt benne. Tegnap bettem 2 128-ast, és tiszta hülye lett tõle a gép. Egyszer csak 32-nek látja, aztán ha 1 van benne néha 128 nak, de csak ha az egyik van bennt, a régi 64 esekkelekkel keverve jó értéket lát, de lefagy a rendszer, meg ilyenek.
Szóval van e ilyen tapasztalatotok a RAM-okkal kapcsolatban. Ez most inkább alaplapcsere, vagy a RAM-ok rosszak? Köszi.
← ElőzőOldal 2 / 2