Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen könyvtár ez?, mire használja a vista?
Lehet biztonságosan törölni, hogy ne omoljon össze semmi?, ha igen, akkor hogyan?
kösz
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egyébként megnéztem és ez a Temp, ez 198 megabájtos...csak... :S
A felhasználó Temp könyvtárját meg üríteném: c:\User\felhasználói név\app data\local\Temp
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
IE-t nem is használok, gondolom azért, de akkor még továbbra is rejtély a lefoglalt terület... :S
juniusban már biztos. nem találtam még egy jó telepítõt.
a mozilla cache-ek, meg az ilyen cache ek, azok merre találhatóak?
Amúgymeg ha teheted válts Win7-re 😊
esetleg valami más ötleted nincs, ahonnan lehet helyet felszabadítani?, mi az ami foglalhatja?
Microsoft windows vista sp2 angol os van most fennt, már fél éve.
Egy külön partícióra tettem a vistát, egy 50 gigás C: partícióra. Most vettem észre, hogy csak 16 giga szabad hely van rajta. Nem tudom felfogni, meg megtalálni, hogy mi az, ami a sok helyet fogja...
Erre a particióra sosem másoltam adatot, csak ha telepítettem valamit, akkor az jött erre a C: re.
Most amit találtam, az a rendszerfájlok része:
bekapcsoltam a rejtett fájlokat, és a C: gyökérben találtam ezt a 2 fájlt:
pagefile.sys --> 3,4 gigás
hiberfil.sys --> 3,1 gigás
Ez a két fájl mire kell?, illetve hogyan lehetne csökkenteni a méretét?
köszönöm 😊
Ha gyári telepítésû az oprendszer akkor nem hiszem, hogy driver gond lesz, a felbontás a maximálison van?
Lehet, hogy bonyolult nekem ez a Particion, és inkább hagyom.<#wow2>#wow2>
Ezt a laptopot most vettem pár napja. Az elsö indításkor minden utasítást követtem. Még így is lehet hiányosság a monitort illetöen?
A winyó darabolásához ajánlom a Paragon Particion Manager-t. De elõtte adatmentés nem árt!
Az optimális képernyõ felbontáshoz meg anynit, hogy rendben van a driver? Legújabb nem beta van felrakva és ha van a monitorhoz is fel kell tenni a driver-t
Vistán hogy lehet lemezkarbantartást csinálni, ha mondjuk helyet akarok felszabadítani?
Hogy lehet megosztani a vinyót? Nekem egy c: meghajtóm van 145 gigával, és ennek teszem azt a felét át szeretném osztani egy új meghajtóra.
A gép néha kiírja, hogy nem a képernyö optimális felbontása van beállítva. És leirja, hogy mi az optimális arány. Megnézem, dehát az van beállítva. Ez így mit akar jelenteni?
Visca El Barça!
http://goo.gl/gd6Zi5
Visca El Barça!
Olyan problémám van, hogy két gépünk van! Tesómhoz be van iktatva egy router, ahonnan ugye vezeték nélkül jön hozzám a net! Nincs is vele semmi gond, kivéve, hogy néha fogja magát, és megszakad a kapcsolat! Úgy van beállítva a gép, hogy magától rácsatlakozzon a legközelebbi hálózatra! Ha nekünk sz*r a netünk, akkor a szomszédéra szokott felmenni! De ilyenkor nem csatlakozik sehova (ezért hiszem, hogy nem a router a sz*r), hanem lent a tálcán a "Jelenlegi kapcsolat"-hoz a földgömb helyett egy nagy piros X-et rak ki, ahogy a "Access Connection"-höz is! Tehát mintha én lekapcsoltam volna a Wifi-t a laptop-on (mert laptop-om van, nem tudom ez számít-e :S)! Tehát az lenne a kérdésem, hogy minek a hibája: router, Vista, gép! És még az isd, hogy van-e rá megoldás, mert idegesít, hogy írok pl. egy hosszú hozzászólást valahova, vagy épp cod-ozok vagy hasonló, és egyszercsak ledob! :S
Köszönöm a választ!
http://goo.gl/gd6Zi5
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Van egy kis problémám... Az egész úgy kezdõdött, hogy meguntam az Xp-t és felraktam a Vistat. Leszedtem hozzá az Sp1 és az Sp2 kiegészítõket. Telepítettem azokat is... Úgy tûnt, hogy minden klappol a rendszerben. Ez körülbelül addig így is volt, amíg be nem fejeztem a telepítéseket.
A probléma a következõ: körülbelül 2 percenként lefagy a rendszer pár másodpercre. Ez alapjáraton még túlélhetõ. Viszont játék közben irdatlanul idegesítõ tud lenni. Lábon kihordtam már néhány agyvérzést miatta... :S Körbenéztem, hogy mit tehetnék az ügy érdekében, de igazság szerint nem találtam semmi értelmes megoldást.
Esetleg van valakinek ötlete?
Ui.: p4 2,8ghz
2gb ram
ati radeon 9600xt 256mb
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
A programok telepítése és törlése vagy hol van? Köszi.