Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erősen megérett a cserére a 2012 őszén vett Samsung Galaxy Ace II-m; az új telefon kapcsán az igényeim:
- kártyafüggetlen legyen,
- kb. 70 ezer forintot szánnék rá, de ha picit többe kerül, rugalmas vagyok,
- nagyok a tenyereim, hosszúak az ujjaim - szóval ne legyen túl pici a készülék,
- netezni lehessen rajta (nem feltétlenül facebook),
- GPS-ként is működjön (a régi mobilon iGo van)
- erős, biztos aksi
Köszönöm, ha segítetek.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Előre is köszönöm a válaszokat!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Huawei P10
Sony Xperia XZ
OnePlus 3T
HTC 10
Samsung S6
Samsung S6 Edge+
LG V20
Huawei Honor 8
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Amit keresek:
-lehető legjobb ár/érték arány
-nagyon erős hardwer(ram,cpu,gpu)
-150k alatt áfa nélkül
-3 évig húzza ki
Ami nem érdekel:
-kamera lehet pocsék
-dizájn és más gimmickek
-vízállóság
Utoljára szerkesztette: Nirz, 2017.04.27. 18:15:37
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Talán, ha elmondod, hogy mire használnád, mennyit szánnál rá, szolgáltatónál vennéd, vagy függetlenül. Van-e valami konkrét kritérium, aminek meg kellene felelnie, gondolok itt pl. a méretére. Autót se úgy szokott venni az ember, hogy besétál a kereskedésbe és elordítja magát, hogy adjanak egyet. Szívesen segítünk, csak nem írtad, hogy miben. Összehasonlítás a csúcstelefonokról millió van a neten. Olyan nincs, hogy egyik jobb, mint a másik. Az pedig, hogy egy-egy adott iPhone széria nem olyan sikeres, mint az előző, az azt jelenti, hogy nem sokkal többet nyújt az előzőnél és sokan nem cserélik le emiatt a jól működő telefont.
Még egyszer, nem értek hozzá. Ha mindegy, akkor mindegy, csak választok egyet, de ha olyat mondtok, hogy inkább Apple mint Samsung, mert így meg úgy, vagy fordítva, akkor az segítség.
Nem tudom, csak azt olvastam, hogy a legnépszerűtlenebb iPhone volt. Aztán lehet, nem ezért kérdezlek meg titeket.
Prémium kategóriában van megegyezés, hogy milyen telefont érdemes nézni? Apple-t még nem próbáltam, a többi gyártó meg másfél év után egyre használhatatlanabb lett (mondjuk azok még középkategóriás telefonok voltak). Olyat szeretnék, amit másfél év után is szívesen veszek elő, nem csak a bosszúság van vele.
IPhone 6 tényleg annyira gáz? No és a 7? Samsung hogy muzsikál mostanában?
Köszi előre is.
Uj telot nezek, nem tudok valasztani, hogy honor 8 vagy p9 legyen. (esetleg valami szifon, de igazabol megbekeltem az andoriddal par ev alatt, ezen sem lagol, egy ujabb telon gondolom megint csak nem fog)
Mind a kettot kiprobaltam, nyomkodtam stb.. igy bejon mindketto. Ti melyiket mondjatok inkabb, s miert?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.02.14. 18:08:37
Mit gondoltok?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.01.02. 19:48:18
Huawei P8 Lite, Huawei Y6 II Compact, LG K8, Lenovo Vibe S1 Lite, Lenovo K5, Sony Xperia E5.
Ezek közül választanék, 2 dolog lenne fontos: a jó kijelző, és a jó kamera, játszani nem tervezek rajta. Melyiket ajánlanátok ezek közül?
Galaxy A5(2016), Galaxy A3(2016), LG G3, iPhone 5S
Ezek még pár 2-3 évet simán kihúznak, ha nincs igényed/pénzed csúcskészülékre.
Alapvetően nem rossz a p9 Lite, csak pl azt sem írtad le, hogy mire szeretnéd használni.
Nektek mi a tapasztalatotok/véleményetek megérné a p9 lite vagy esetleg hasonló árban mit ajánlanátok?
köszönöm előre is!
Érdemes lenne lecserélni a jelenlegi telefonom? 2 éve nyúzok egy Samsung Galaxy Ace 4-et, és meglátszik rajta a kor. :(
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Kozben uj aksi plusz toltovel a jelenlegi g3 ugy nez ki megy normalisan. Ha vennek egy iphonet vagy valami kinai csodat es a sim kartya a 2 telefon kozott nem egyezne, azt fizikailag meg tudom oldani valahogy, hogy ha kedvem tartja a kisebb simbol nagyobbat csinaljak es visszarakjam egy masik teloba?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Nulla tenaci invia est via"
Elnézést a dupláért. :)
Mondjuk kicsit élvezem a nokia 6310-st most. Nincs buzulás, prüntyögés ha valaki kacsaszájas szelfit basz ki magáról, nem kell néhány napig töltőre tenni, nem fogom simogatni a kijelzőt, ha unatkozom, hanem csinálok valami értelmeset. :D :D :D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Nulla tenaci invia est via"
Elhalálozott a telefonom. Szeretném minél olcsóbban megúszni. Talán a kamera fontos lenne.
Vodafone kilőve készülékcserével (Samsung a3-a5 nekem túlárazva).
Mit ajánlanátok 50 ezer forintig maximum? A Vernee Thor - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi Redmi 3 jó választás, ha igen melyiket érdemes?
Cikkeket olvasni, kisfiamat fényképezni és a szokásos messenger/vibert szoktam használni, az 5-ös kijelzőhöz hozzászoktam és árérzékeny vagyok. :D
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Iphone témában nem vagyok otthonos, gépre rádugva a képeket simán át tudnám majd húzni, mint androiodról, vagy sokkal bonyolultabb az IOS?
Milyen telefont vegyek 40-50 ezerért? Munkához 1-2 normálisabb képet ha tud csinálni az nem akadály. Használtan nézegettem az iphone 5-st, akörül már lehet venni. Jelenleg egy g3-at használok, de nagyon meghaló félben van, előtte nexus 4 volt, de az is kipurcant.. 100 ezereket már most nem adnék telefonért, épp elég volt ez a kettő. Ettől függetlenül minden lehetőséget meghallgatok.