www.borda.ca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Sztar.com Tagok és látogatók,
Az alig 2 éves NVMe szerver SSD, amin az oldalunk lélegzett, minden előjel nélkül tönkrement. Napokig küzdöttünk a szektorhibákkal telitűzdelt fájlok visszaállításával (read-only módban, ameddig működött), ill. vártunk a szerverparkra, hátha ők hozzá tudnak tenni valami értelmeset, de hiába.
Változatlanul dolgozunk mind az adatbázison, mind a fájlokon (sok terabyte adatról beszélünk, ez nehezíti meg ennyire a feladatot). Jelenleg ennyit tudunk megosztani - meg azt, hogy a sztar.com feltétlenül visszatér!
Köszönjük a türelmet!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
másrészt aki ilyenbe vágja a fejszéjét, az általában meg tudja oldani az "üzemeltetést"
bár szerintem ha valaki adni szeretne az adjon, én ritkán látogatom, kusza nekem
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
"A jelenlegi támogatásokból havi 30.000 forintnyi összeg folyik be, a két szervernek a havi költsége 100.000 forint körül van" <#levele>#levele>
no comment
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Kezd unalmas lenni.
Nektek megy a Borda,mert én tegnap óta nem tudok felmenni!?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
[/cserf][/fülünyúl]
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Jó a logód!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair