Milyen hangkártyát?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb nincs ebben a kategoriaban 10k alatt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
How much can you take,before you snap?
Mondjuk én alapból ítélem el a PC-rõl való zenélést, de ha Pc-rõl történik ritkán a dolog akkor analóg, és csak CD vagy Apple loseless --> z-5500...pc-s jelet nem viszek ki erösitöre!
asszem ezzel mindent elmondtál, felesleges tovább cifrázni a dolgot
aki meg géprõl mp3-ból akar zenélni, nem tök mindegy, hogy van pici alapzaj? normális hangkártyánál amúgy különösebben nem észrevehetõ, tapasztalatból beszélek.
A már alapból is szar minõségû mp3 legalább nem lesz szarabb optikai csatlakozásnál..
hifi boltos persze, hogy azt fogja mondani, elvégre rád akarja sózni a drága kábelét 😛
ha nem hallgatsz semmi komolyabbat ( dvd film vagy akarmi mas akkor felesleges mp3azasra optika...)
alaplapi hangkártyával zenélni? meg mp3-ból? hm... <#sir>#sir><#szomoru2>#szomoru2><#fejvakaras>#fejvakaras>
Most akarok venni 2 JBL hangfalat sztereo rendszernek...számítógégröl mp3 ból zenélnék...Kell e jobb hangkártya mint az alaplapi és ha igen milyen??? (pl Audigy4?)
Segítségeteket szeretném kérni, ebben nem vagyok otthon.
7.1-es rendszerre szeretném rákötni, miket tudnátok ajánlani?
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
viszont nekem sztereóban kéne pioneer hifimhez. mx300-zal egy bajom van: nem nagyon müxik xp alatt. a kérdésem, h nem-e jobban járnék egy külsõs creative-vaé, vagy egy terratec space-el? esetleg van-e olyan gyártó, akinek van (lehetõleg külsõs) sima sztereó hangkártyája?
sokat nem költenék rá, max 15. frankó zenehallgatás cd-n, v bakeliten menne, ez csak sz "ami éppen a gépen van"-hoz. köszi
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
SG VIP jogok. (szvsz hanyagold a "micsoda marhaság, miért fizetnék ezért" c. tételt, lerágott csont 😊)
Aham, hangzásban az Audigy2 már utolérte ...
Szerintem meg az EAX2 és EAX3-at is verte, pláne a szûk körben használt A3D 3.0
Arról nem is beszélve, hogy egyes alaplapokon integrált SB Live! található már...
Ég és föld a különbség!!!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Olvasd el még 1x a #107.-es hozzászólásodat, és mond azt tiszta szívvel, hogy nem isteníted a Creative-ot. Utána keress valakit, aki ezt el is hiszi neked...
ezek kozul melyik az ami az off road szintet jelenti a ferrarinak???
Mondjuk én nem vagyok otthon annyira a hangkártyák terén, de egy zenész ismerõsöm 96 kHz-en effektez a fél-profi hangkártyájával, amely még csak nem is valami százezres kategóriába esõ valódi profi hangkártya, amelyek ugyanezt 192kHz-en csinálják. Ez az, amire egy X-Fi nem képes, mivel ilyen mintavételezésen csak visszajátszani tud, effektezni legfeljebb 48 kHz-en képes. Szóval nagyon szép, hogy te a profi hangkártyákhoz akarod hasonlítani az X-Fi-t, de azoktól tudásban eléggé messze van. Játékra nagyszerû, és az Elite Pro változat még félprofi hangkártyának elmegy, de ennyi...
...szarfos creative...
Ennyit arról, ki esett át a ló túloldalára. Senki nem mondta, hogy szarfos creative, csak azt kritizálta, amit a Creative mint cégként csinált (tény - felvásárolta és kinyírta az Aureal-t, felvásárolta az Ensoiq-ot), illetve hogy anno mi volt a helyzet. Te meg berongyoltál ide a saját kis világoddal, mely szerint az X-Fi profi hangkártya tudású (ami nem igaz), és különben is az Sb a legjobb hangkari a világon...
max azt hogy van jobb
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Sztem ég és föld. Pedig nincs profi cuccom. (Yamaha 595a,Quadral 210 egy pár, meg a hozzá valók hátra, Yamaha 150W os sub)
Már ezen a szaron is olyan különbség van az Mp3 és a játékok közt hogy majd beszartam. És ugyanilyen különbség van audigy és Xfi közt is.
Ennyi!
en csak azt mondom hogy a rightmarkek szerint az udigy 2 hangkari is teljesen zsir.. igen.. talan kozepszeru... a profikhoz kepest!!! de azert az araert boven jo!!... az x-fi pedig szinte ugyanolyan minoseget tudnak ( es most ki is hagyhatjuk az egesz EAX reszt) mint a profi hangkarik!
de tolem vehetsz Diamondot... turtle beachot..chaintechet, Aopent,Xitelt,Sabrent, Inlandt, Siig-et, Inlandot vagy akarmi mast!! szarfos creative <#mf1>#mf1>
kisse atestetek a lo tuloldalara.. en nem azert jottem id ehogy istenitsem hanem hogy megvedjem,, mert nyavogtok meg rinyaltok hogy szegeny aurel meg szar creativ...
ehhez kepest semmi baj nincs a creativval..tehat nem isteniteni kell hanem felesleges rinyalni... amugymeg:
Frequency response (from 40 Hz to 15 kHz), dB:
Noise level, dB (A):
Dynamic range, dB (A):
THD, %: 0.0015
IMD, %: 0.0037
Stereo crosstalk, dB:
ezek kozul melyik az ami az off road szintet jelenti a ferrarinak???
egyikse!!!!
a linuxos dolgot meg sajnalom.. ez van..
Ezen vitatkoznék, sokkal tisztábban szóltak az Aureal kártyák, és az A3D 2.0 verte 3D hangzásban az elsõ EAX-et.
a rightmark-eknak pedig van sajat tesztuk a hangkariknak.. es a legtobb PROFI hangkarit lenyomja az X-Fi!!!!!!!
Bravo, a Rightmark 3DSound nevébõl fakadóan elsõ sorban a 3D-s hangzást vizslatja, a játékokra hajazva. A profi hangkártyákkal meg nem játszani szoktak. Nagyon jó autó a Ferrari Enzo, de egy dagonyás domboldalon egyszerûen meghal, mivel nem arra tervezték, hogy terepjáróként használják. Ha egy professzionális hangkártyát vesz valaki, az nem FEAR-ezni fog vele valószinüleg...
a lenyeg hogy a creativ olyat gyart amire egy rossza szavam nem lehet!!!! ...és... mi nem erdekel? a teny?? vagy mi?
Szóval a tény az, hogy attól, hogy neked egy rossz szavad nem lehet a Creative-ra, nekünk hasra kellene esnünk, és minden reggel szent imával tisztelegi elötte?
Namost az X-Fi-hez nincs Linux support. Nyista, nyema, semmi. Ismerõs megvette, örült neki, hurrá, de Linux alatt az alaplapi hangkarit kellett szégyen szemre beüzelemnie ahhoz, hogy MP3-at halgathasson, vagy videót nézhessen, mert a felhasználókat olyannyira tenyerén hordó Creative nem méltóztatik semmiféle supportot biztosítani. Ez olvasható a Creative oldalán:
"The Creative section of the ALSA sound card matrix has been updated. The Creative X-Fi series of products is not supported under Linux at this time, and probably won't be supported for quite a while."
Tényleg, tény, hogy a Creative a legkreatívabb cég, és senkinek egy szava sem lehet rá... <#ravasz1>#ravasz1>
szerintem a Creativ mindig kozepszeru volt, de en tolem lehet neked a hangkartya gyrak csucsa is, ez az ami nem erdekel, mivel errol nem fogok veled itt vitatkozgatni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az Sb a legjobb hangkari a vilagon.. vagy mondjatok mar olyat amikor mondjuk nem volt eleg a hangkari.. nekem meg sosem volt ilyet.. emlexem mikor anno ezer eve meg sb16 al vagy mivel.. egyszerre 15 soniquet inditottam el es mind szolt!!! az mx300as meg kozelebe se ert.. mar akkor!!!!most meg... x-fi.. hah. nekem a legalapabb van es beszarok olyan jol szol!!!
a rightmark-eknak pedig van sajat tesztuk a hangkariknak.. es a legtobb PROFI hangkarit lenyomja az X-Fi!!!!!!!vannak az alaplapi hangkarik.. van a creativ csalad es a profi hangkartyak... mint m audio vagy roland, stb... csaka szpe az hogy az x-fi profi hangkari tudasu..szal... nyavoghattok hogy ezt vette at meg azt meg dejo volt az mx300 meg ilyen meg olyan.. engem nem zaklat hogy ki mit lopott mit vasarolt a masiktol. a lenyeg hogy a creativ olyat gyart amire egy rossza szavam nem lehet!!!! es az EAX miatt millioszor jobb a terhatas a jatekokban mint pl a turtlebeach meg egyebb hangkarikkal
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
szólni fog ám😊