Olcsó mp3 lejátszó?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy milyen stílusú zenét hallgatsz a Sennheiseres Philipseden?
Are you need a good advice?:egyszer próbáld ki a Pink Floyd:The Wall(1979)cd1-en a helikopteres részt-lehetõleg vagy 256 feletti bitrátával, vagy eredeti audio fájllal.
Az se semmi ám!
"mik vagyunk?"
amúgy dehogy bántom
mais ledöbbentem hogy szól az új fulessel
nemtudom ismeritek-e azt a számot ami úgy kezdõdik,hogy egy muki mondja dadam dadammmmmmm
hát nemsemmi ahogy szólt
a Hifi magazinra gondolsz?
Én régóta mondom, hogy jobban szól mint ezek a külföldröl behozatott kütyük.
DEhát most sikk :-)
Ne bánd a Philipsedet, még ha régebbi is.
Te fiatalabb lehetsz mint én, ezért nem emlékszel a HFM címû újságra, ahol leírták:CD játszó fejlesztésben ezegyszer az Európában gyártott Philips lényegesen jobb mint a Japánok együttvéve.
nekem régebbi Philipsem van
igaz a hangja az új fejhallgatóval még mindig elvarázsol P
Oké fogadd viszontgratulációmat.
Elõfordulhat, hogy ezentúl-engedve a szelíd erõszaknak- kis betûvel írok.
UI1:mentségemre szolgálhat a fórumos gyakorlat hiánya
UI2:if you don't mind e-mail ban is levelezhetnénk, ti.csak ketten-hárman vagyunk 04.18. óta
UI3:hány francia katona kell Párizs németek elleni védelméhez?
1,1
2,2
X,nem tudják, eddig még nem próbálták
VALÓBAN ILYEN A CD/MP3 LEJÁTSZÓM
SZÉP PÉNZ ÉRTE ANGOL FONTBAN AZ ÖTVENES, DE AZÉRT KI KELLETT VOLNA MENNEM.
MAGYARORSZÁGON TALÁN A METRO-BAN VOLT A LEGOLCSÓBB 03.13.-ÁN.(45 PERCRE TÕLÜNK)
UI1:NEM RAGADT BE A CAPS LOCK,AZ SMS-EIMET IS BLOCK CAPITAL-OKKAL ÍROM!
UI2:NEM EZAZ EGYETLEN HIBÁM
egy
-t 2500-ért
Az volr ráírva, hogy MP3 és, hogy for digitál és ezzel volt egy árban
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
de ne kiabálj :-)
Ilyen?:
Was: £84.99
Our Price: £49.99
You Save: £35.00 (41%)
no comment

ELÖLJÁRÓJÁBAN KÖSZÖNÖM AZ ÉSZREVÉTELEKET, AMIVEL SOKAT SEGÍTETT MINDENKI- ELSÕ SORBAN BREKI - A CD/MP3 LEJÁTSZÓM KIVÁLASZTÁSÁBAN.
EZ A PHILIPS EXP-521 LETT, AMIVEL NAGYON MEG VAGYOK ELÉGEDVE(HANGZÁS, ID3, AKKUK, ADAPTER, MANUAL CD .PDF-BEN),ÁMBÁR MÁR AZ ÉN KOROMBAN A BEÉPÍTETT JÁTÉKOKAT NEM HASZNÁLOM.
AZ ÁRA A METRO-BAN 30000 HUF EU-BAN 149 EURO.
Akkor vedd meg 75ért a 1.5 GB-os verziót. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ez meg az NX:
Árak:
Creative MuVo MP3 lejátszó 1,5GB 56 800 71 000
Creative MuVo MP3 lejátszó 64MB 20 600 25 750
Creative MuVoNX MP3 lejátszó 128MB 30 800 38 500
A kulcstartóra fûzhetõ MuVo legújabb, 'TX' jelzésû változata nem kevesebb mint 512 MB-nyi, fél gigabyte-nyi adat és MP3 tárolására, valamint megszólaltatására képes. A korábban bemutatott MuVo NX-hez hasonlóan ez a lejátszó is háttérvilágítású LCD-kijelzõvel szerelt, a nagy memória feltöltését pedig USB2.0 felület gyorsítja.
Az egyetlen AAA elemmel mûködõ lejátszó nem csak MP3, hanem Windows Media Audio állományok lejátszását is támogatja, ami azt jelenti, hogy akár 250-260 darab jó minõségû zeneszám is elfér a beépített memóriában. A készülékben található mikrofon diktafon funkciót is elérhetõvé tesz. A lejátszó csupán 36,7 x 74 x 16 mm méretû és 43 gramm súlyú.

ez a cucc érdekelne!!!
creative movu tx 512 mb!!
van már iylen maygarországon és ha igen akkro mennyél ér hol lehet kapni???
véleméyn eket irjatok ha ismeritek!!
köszi
csá
!Forza Ferrari!
Meg mondaná vki, hogy a MiniDisk lejátszó hogy mûxiik?
USB kábel segítségével MP3-at tudok rátölteni?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
SM kihalt nem érdemes vele foglalkozni. 128as a legnagyobb belõle, mondjuk van 1-2 fényképelõ ami megeszi a speciális 256megás SM modult, de ez nem igazán szabványos.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
17ropiért Panasonic Sl SX420 zsír új, garis mp3 discman, 1 perc rázkódásvédelem...
Tudtok errõl vmit?
/VAGY/
A lent említett MPMAN F50 128Mb mp3 lejátszó...
256Mb az már elmegy...
Szal ezzel nem lesz gáz...
1 db AA-s elemmel megy, amibõl nekem van tölthetõ, szóval ezért esett erre a választás, mert a többi hasonló árú mind AAA-s elemekkel mûködött...
Szóval vmi tapasztalat?
MPMAN F-50 128Mb mp3 lejátszó 20 kiló zsír újan!
Szerintetek megéri?
Van vkinek tapasztalata errõl a cumóról?
Nikásze peeri menó
de ha pesten jársz szerintem ezért vidd be, hátha csak egy firmware vagy ilyesmi.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Csak annyi hogy nem tudom felvenni a kedvenc rádiómûsoromból a kedvenc számaimat.De amúgyis valami .evr fájlt csinál belõle amit nem vesz be a számítógép.
én épp ezt hallgatom 1.2 V 600 Mah- duracell akksival.
egy ilyen rudacska vagy 4-5 óráig kihúzza.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Aksival megy az enox? Úgyhallottam, hogy az 1.2V-os aksi nem elég neki, be sem kapcsol.
Amac Han-320 van valakinek?
Nikásze peeri menó
A keresõkbe firkáld be hogy mp3 lejátszó és keress teszteket.... sok van..
én enoxot vettem, rosszabbra számítottam, mint amilyen lett, szerintem egy elég jó vétel volt, 37K 256 M?byte RAMmal.