RAM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1024MB DDR400 - KINGMAX ORIGINAL - 18 473 Ft
1024MB DDR400 - Kingston - 17 833 Ft
? <#fejvakaras>#fejvakaras>
http://www.igazsag.extra.hu
én arra azt hittem, hogy az rögzíti be a microSD kártyát az adapterbe XD
a problémám az lenne, hogy maikor csatlakoztatom az eszközt, akkor nem tok semmit se ráémásolni a kártyára, mert ezt írja ki hogy a lemez írásvédet... és törölni sem bírok. formázni úgyszintén. próbáltam levenni a jobb klikk tulajdonságoknál, de ott is hibát írt ki,
hogy lehet megszüntetni ezt a fajta írásvédettséget???
azt vágom hogy random acces memory véletlen elérésû memóriát jelent
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Asszem a memtest86 nevû progival lehet ellenõrizni.
Vinsanity is back!!
Jelenleg egy 256mb-s Corsair és 2 512mb-s Kingmax memóriám van mindhárom 400mhz-s
Kérdésem: Szeretnék memóriát bõvíteni de nem tudom hogy járnék jobban ha ezek mellé vennék még 400mhz-set vagy valamivel gyorsabbat de jóval kevesebbet pl.: 1GB-t?
Vagyis: Jobb ha van 2gb lassú vagy az a jobb ha van 1gb gyorsabb, 15k-nál többet nem tudok költeni rá mert VGA-t is szeretnék venni.
Jah és az nem tudom lassítja-e a memória teljesítményét ha sok kisebb van benne (esetemben 3 + talán még 1) aminek a márkája nem egyezik csak a sebessége (400mhz)????
A segítséget elõre is köszönöm!!!
...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...
Nem tudja esetleg valaki, hogy a 400 MHz-es DDR RAM-ok kmpatibilisek-e a Kobian KOB KT266a alaplapokkal? Csak mert PC133-as SD-RAM-ot nem találok 512MB-os méretben.
...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...
esetleg van olyan progi amivel gyorsíthatok kicsit a ram-okon??
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Jobb lesz mert több memória lesz így több adatot tud majd elõre betölteni az OP rendszer így egyes alkalmazások gyorsabban fognak indulni...
vagy jobb?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Tehát nem változna semmi csak több ramod lenne.
Nekem a gépben van 2db Kingston 512MB-os RAM.Sebességük 200MHz.
Szal az lenne a kérdésem hogy ha vennék bele egy1GB-ost (vagy két 512)
de 400MHz-est akkor jobb lenne.Szal a 200MHz-s nem tartaná vissza a 400-ast???
Meg lehet ezt valahogy oldani?
És mér jobb ha megegyezik a mhz (órajelük)
Dirty South
Ha van egy 256mb 333mhz-es ramom akkor muszály h amit most veszek mellé az is 333mhz-es legyen?
Vagy jo a 400mhz-es is.
Amugy amit most akarok venni az 512mbos
Dirty South
mennyivel jobb a 400mhz-es ram mint a 800-as?
pl kétszer olyan gyorsan tölt be a játék?
a ramok miatt elõfordulhat szaggatás a játékban folyamatosan? (mondjuk 2 gb-nál)
Ha memóriát bõvítesz, attól függetlenül a windows virtuális memória kiosztása a régi marad /nem növekszik/.
Win újrainstall után viszont beállítja magát a megnövelt memóriához viszonyítva, ami biztos, hogy jót tesz a gépnek sebesség szempontjából. Nemtom miért nem tudja ezt megtenni reinstall nélkül.
memória csere
Ha húzod a CPU-t akkor vedd vissza alapra. Végsõ esetben nyomj egy BIOS Safe Defaultsot.
egy gépet szeretnék venni de egy ilyen fajta memo van rajta:
MDT DDR2 1Gb/533 MHz PC4200 /M924-533-16A (honlapja mdt.de)
tudnátok nekem vmi infót mondani errõl a márkáról,mert nekem teljesen ismeretlen.
elõre is kösz a segítséget.
Nem tudja valaki mennyi ideig megy 1 memtest Stardard módban? (3óra 15perc után nem bírtam tovább)
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
pl, ha van egy 500hmz ramom és a cod2-t 10 mp alatt tölti be, akkor az 1000mhz-s csak 5 alatt?
vagy egészen másról van szó?
Akkor ugyanugy 512MB memoriad van csak a memoria orajelet lehet emelni.
Ez hivjak a tuningnak.
Pl ha van 512MB memoriad ami 400MHzes, orajel emelessel lehet mondjuk 420MHz-re emelni a frekvenciajat a memoriadnak, persze ettol meg 512MB marad.
A masik kerdesre pedig, csak ugy lehet 2GB RAMod, ha veszel meg hozza 1,5 GB-t.
Amugy frekvenciatol,memoria merettol es memoriatipustol fuggnek az arak.
Ezert nem artana tudni milyen RAMot kellene neked venni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
meik lenne jobb egy 3200+ Venice, Asus A8N-E számára
Kingmax HC 500mhz vagy A-data vitesta 500 mhz
természetesen a 250es fdb elérésehez kéne
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ha a másikat mellé rakod,akkor ha mennem akkor is csak a lassabb sebességen fog futni a gyorsabb ram is.
Tehát nem az hogy nyersz,de veszítesz vele.
Honnan tudom megállapitani hogy a ramok dual channelben müködnek?
A boot képernyön nem irja de azt sem hogy nem dual! Elöre is kössz!
CSak egy kérdésem lenne,melyik az optimálisabb ha olyan Ram-jaim vannak hogy Apacer PC2700 333Mhz 256MB,és Twin Mos Pc3200 400mhz 256MB együtt szeretném öket használni,el is viselik egymást.
A Konfig: AMD64 Sempron 2600+,Via K8 alaplap,40GB Hdd,Samsung CD-RW/DVD,Ati Radeon 9700.
A kérdés az lenne hogy melyik a jobb ha a Twin Mos 400-as van az 1 slotban vagy az Apacer 333-as ?? Számit egyáltalán? Vagy? Tanács tip és bármit szivesen fogadnék.
Köszike.
A BIOS frissítés az én fejemben is megfordult csak egy kicsit fázok tõle, mert amúgy meg minden oké, és nem lenne jó, ha tönkrevágná a rendszert.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Milyen alapod van??
Tegnap vettem 1 giga (2*512M😎 400Mhz-es Samsung RAM-ot a gépbe. Berakom, nem áll fel a rendszer. Most nem írom le, hogy úgy egy órás játszadozás után végre miként sikerült mûködésre bírnom a gépet (gyakorlatilag csak megcseréltem a két modult a DIMM slotokban), de azót nincs gebasz. Illetve talán mégis: az egyik játék folyton kilép, lassan már 5 percenként. Mintha egyszer valahol azt olvastam volna, hogy ez lehet RAM hiba miatt. Igaz ez? Ha igen, mitévõ legyek, hogyan állapítsam emg, melyik modul hibás?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Elérése: Azonos felépítésû, címzésû, lehetõleg azonos márkájú ramok hajlandóak dual módban futni, az arra alkalmas alaplapokban.
Beállítás: automatikus felismerés, állítani biosban nem kell, nem is lehet.
Abit AL8, P4 LGA775 3GHz 2MB L2 64 bit, 1 GB DDR2/667 MHz, MSI 7800GT 256MB DDR3, Samsung SATA2 200GB, ACER 1721hm TFT,