COMMODORE rajongók ide
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(:
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem autókat kellett átugratni benne?
Vagy 4 év után már mindegy? 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
+fav
Mostanában találtam meg jópár régi emlékeimet itt. király újra nyomni a játékokat amit még ötévesen toltam 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
http://plus4.emucamp.com/sd.php?pid=10510
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Pc-n még max speeker volt, késõbb meg az Adlib, de az sem ért a közelébe.
Mindegy, így is jókat szórakoztam a géppel, a Wizzard of Wor pl sokkal jobb volt +4-en, mint C64-en 😊
Haver meg tolta a C-64-en.
Még mindig hallom a Kékduna keringöt...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ja. jól emlékeztem:
http://plus4.emucamp.com/sd.php?pid=13415
Sajnos +4 -em volt,Elite kilove...😞
Bérbe vehet? reklámfelület...
Wizard of War, Impossible Mission II
Életem elsõ játéka amit saját géppel játszottam: a Ski -volt. ( Sielni kellett, mindíg csak 2 pályát tudtam megcsinálni. )
Irtam basic-ben ( gépi kódu betétekkel !!! ) saját tetris-t meg kockapókert. Napokig játszottunk a haverokkal.
Nekem a C64 volt az elsõ komoly gépem amivel játszani és programozni lehetett. Felejthetettlen perceket szerzett nekem az a kis gép pedig viszonylag késõn 1993 tájékán szereztem eggyet belõle. Olyan játékok jelentek meg rá amelyeknek hatalmas hangulatuk volt. Egyik mai játéknak nincs olyan hangulata. Egyébként is ma már a C64-es játékok többségének adaptációját játszuk a PC-ken.
Isten volt a C64!!!!!!!!!!!!!!<#worship>#worship>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Beszelgessunk egy kicsit, nosztalgiazzunk! Irjunk elmenyeket ezekkel a gepekkel kapcsolatba. Vagy valami. Es ne csak Commodore tulajok!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ez volt egy jó dolog abban a gépben, hogy az volt a király aki a maximumot ki tudta hozni belõle és tényleg profi játékok születtek rá, fõleg a vége felé.
Egy dolgot bánok, hogy a magyar fejlesztésû doom szerû játékról lemaradtam, mert addigra már nem volt meg a gép. 😞
Mai játékokat nézve meg mi a tencencia:
Minél gyorsabban megírják a játékot, majd a hülye user úgyis megveszi pl. a HL2 miatt az új videókártyát, meg memóriát, meg processzort. A programozói tudás meg egyre inkább háttérbe szorul. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A sprite csodálatos dolog volt!!!! Nem tudom ti mennyire használtátok,.. de nekem pl. pc-n az váltotta ki a rosszallásomat hogy nem tudok spriteokat programozni. ( hol volt még directX, vagy Ogl 3d modellekkel, texturákkal ... )
Én úgy tudom hogy a legtöbb játék máig c64re készült.. ( legalábbis pár éve még így volt ), pedig nem lehetett bõvíteni igazából epromon kívül. A
zóta mindenki bõvít, fejlesztõ eszközök minden kis cismbók kezében vannak és mi az eredmény? Egy sor hulladék program.
C-64
*hihi ** *
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!