szilveszteri buli

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
Én még ráérek , novemberben szoktam helyet keresni

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Millenáris Rendezvényközpontban jó buli lesz és olcsón(legalábbis a beugró nagyon olcsó), ha bejön valakinek az a fajta zene, amit ott fognak nyomatni.
Aquli
SAP-ADVENT

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Coine, The A&O
Valahol el kell kezdeni ;)

G@b0r
én 10 évesen voltam elõször. Bár akkor nem alkoholt ittunk csajoztunk és füveztünk hanem a társasjátékot nyomtuk :P

Coine, The A&O
nyugi.

én életem elsõ szilveszteri bulijára 15 évesen mentem el.
mondjuk mentem volna 14 évesen is, csak gipszben voltam "szilvi" napján :(

Coine, The A&O
Még nemtom, de elvileg már hívtak 1 buliba, szal 1 biztos pont már van, de több alternatíva kell.

Lteebee
Király lenne, ha mondjuk Magyarországon lakó amcsi lennék, innen ugatnék nekik a neten, hogy nem elég jó amcsik és szilveszterre hazamennék a new yorki lakásomba.

:)

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

The Garrett
Hát ha timberkomából indulunk ki :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gery1980
All night lan!:)))

The Garrett
Asszem klánbuli lesz de mind1 valószínûleg másnap ugyse emléxem majd rá :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

dikki*yysw
:/

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Nalam szilveszterkor csakis hazibuli(k) johet szoba, jo csajokkal, havarokkal, szolid piroteknika, semmi rendbontas. Neha 1-1 tv repul az ablakon, de ez belefer :)
G@b0r
m1ek én is! de komolyan!

mateos
ok... :) majd megadom..
mateos: akkor megyünk hozzád!! mondd a cimet!!:)
Gery1980
Ha javasolhatom inkább a csajokkal:))

mateos
én bp i lakásomban csinálok vmit havarejaimmal meg pár csajjal..remélem jó lesz...tavaly jó volt..
Gery1980
Én valszeg Home-ba megyek szilveszteri mulatozásra.Tuti durva pörgés lesz.Esetleg Bécs, valami nagyobb party, de ez még kérdéses.

Lacc
Mi kimegyünk a nyaralónkba hogy ott basszunk be de rendesen :D
G@b0r
kötekecc tata? :)
sztem gyorsan cseréljél elemet, mer mingyá lemerülsz :)

Hat en uszodat bereltem...;P
Mike at home
Persze mert a kisgyrekeknek már 8-kor ágyban a helyük :DD

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

dikki*yysw
Én meg nem tom. BPn kéne valami zavart kelteni, de mittomén mit meg hol, és egyedül nem is lesz kedvem. Szerintem CSzek meg DODozok majd megint, mint tavaly.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Evil
En se mondtam komolyan tuti valahova elhuzok ,kulonben is mar megrendeltem a pirotechnikat.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

G@b0r
én még soha nem láttam szilveszteri mûsort. Remélem idén se fogok!

Evil
bebaszok otthon egyedul oszt cso mivel a tavalyi eleg szar volt.Legfeljebb megnezem a szilveszteri musort ,ugyis reg lattam.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Sephi
Jah en tobbet is :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

valaki tud 1 yó szilveszteri bulit ?:)