Melyik a legjobb szaloncukor ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyértelműen, a zselés, a kókuszos, a favoritok, de nem vetem meg a tejkaramellásat sem. Gesztenyéssel nem találkoztam évek óta.
De, az alábbiak se rosszak a közelmúltból: Sport szaloncukor(!), a Tibi csokis szaloncukra, az egyéb ízesitésűek megáldottak, nem annyira jók... Többen emlegettétek, a konyakmeggyes verziót, azt hiszem olyant nem ettem még, de biztos zabálnám... Ha már, bon-bonban finom a "szeszes" kiadás, na az az igazi férfiembernek való étek. Sörös hogy van-e?? Meg lehet, ha már páleszosról is szó esett itten.
Amit, nem értem mit kedvelnek annyira benne, az íze miatt, az egyértelműen: a konzum! Anyám, azt szereti, én nem igazán. Kemény, túl cukros, stb....
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Na, az már ehetõ.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
<#eljen>#eljen>konyakmeggy-trüffelkrém ízesítésû, igényes szaloncukker.Dettó ugyanaz mint a Vadász csoki, csak szaloncukor formában.
Egy háború vessen véget az összesnek...
Egy háború vessen véget az összesnek...
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
még a marcipános jön be...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Egy jó zseléset vagy valamelyik milkásat<#finom>#finom>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
csak hát enm sokára.....de nem arrol szól a topic h "melyik a kedvnec szaloncukrod télen" :D
Többet nem lehetett kapni, pedig qrva finom volt!!! <#finom>#finom>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)