Melyik a legjobb szaloncukor ?

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahol zöldbabot adnak hozzá.
Ha már felhoztátok, a témát....

Egyértelműen, a zselés, a kókuszos, a favoritok, de nem vetem meg a tejkaramellásat sem. Gesztenyéssel nem találkoztam évek óta.
De, az alábbiak se rosszak a közelmúltból: Sport szaloncukor(!), a Tibi csokis szaloncukra, az egyéb ízesitésűek megáldottak, nem annyira jók... Többen emlegettétek, a konyakmeggyes verziót, azt hiszem olyant nem ettem még, de biztos zabálnám... Ha már, bon-bonban finom a "szeszes" kiadás, na az az igazi férfiembernek való étek. Sörös hogy van-e?? Meg lehet, ha már páleszosról is szó esett itten.

Amit, nem értem mit kedvelnek annyira benne, az íze miatt, az egyértelműen: a konzum! Anyám, azt szereti, én nem igazán. Kemény, túl cukros, stb....
amelyiket éppen eszem
Broafka
hello, nem tudjátok hol tudnék venni mákos szaloncukrot Pesten?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Punker
Stühmer marcipános

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

banok
epres-joghurtos

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Amit nem lehet megvenni mert olyan drága. :D

Na, az már ehetõ.

Stig95
gumicukros a legjobb:P

Ki mondta, hogy f??det rám?!

FZoleee
Hát ja. :)
DaemoonHunter
Szerintem a vadászcsokis és a zselés<#finom>, még szerencse hogy a szaloncukor magyar "találmány"<#vigyor2>

FZoleee
Szerintem meg a kókuszos. :P A zselést utálom. :D
PJack
A zselés a legjobb!<#finom><#finom>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Dynamic

<#eljen>konyakmeggy-trüffelkrém ízesítésû, igényes szaloncukker.Dettó ugyanaz mint a Vadász csoki, csak szaloncukor formában.
Szerintem akkor is a pálinka.Lateralus- Hidden Track - Opium For Breakfast<#pias>

Egy háború vessen véget az összesnek...

FZoleee
Szerintem a kókuszos a legjobb.
Egyetértek!<#eljen><#finom>

Az 1ik legjobb szaloncukor az biztos hogy a Gyoma&rõdi szaloncukor pálinka...Mert ugye a Magyar találékonyság határtalan!!! Én még konkrétan nem ittam belõle de így az idén szándékomban áll ha valahogy hozzá tudnék jutni!<#zavart1>

Egy háború vessen véget az összesnek...

Milka- Mandulakrém

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

Csibusz
Idén a Tiramisus és a rumos<#worship>
Zselés !! 1értelmû<#finom>

zaki
Nálam idén a marcipános, és a gesztenyés a favorit! <#circling>

eörgs
Szamos

erö

Attila8805
Kokszos=Kókuszos motyogva<#idiota><#idiota><#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Kokszos=Kókuszos motyogva<#idiota><#idiota><#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Kokszos NYAAAAAAMMMMMMIIIIIIII

DJ Skyline
marcipános

kuci06
Karamellás és a diós <#finom>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Noninnyó
marcipános, de nagyon jó a túrós-mazsolás is

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Rage47
vajkaramella
Zillo
milka feketeerdö

Alah Alik Ya Sidi!

banok
epres-joghurtos (Y)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Dawe13
Az én kedvencem a gumicukor szaloncukor (ha valaki ismeri) :D

Nando De Napoli
milkás-trüffelkrémes (y)

acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers

Ron Ragm
Tegnap mikor bontottam ki a szaloncukrot, a csomagolás és a csoki között egy szép kövér kukac jött elõ... Szépen meglepõdtünk egymásra

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

UltimateGamR
karamellás , zselés , kókuszos , meg az összes többi , bár a favorit egyértelmûen a karamellás :)

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

LoDMaSt
Most is így eszem, ha van idõm rá :DDDd Ha nincs, akkor 20 at egyszerre.

@ Hellomarci

Akos 001
Én nem egészen így fogyasztom a zseléset,de az a legjobb!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

kiskoromban leettem a csokiborítást a zselés szaloncukorról és utána elszopogattam a zselét:)
még a marcipános jön be...
Punker
most ettem vajkaramellást <#finom>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Bandee1987
én is :)

Egy jó zseléset vagy valamelyik milkásat<#finom>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker
de ennék most :)

Mike at home
meg minidg a szamos marcipan

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

echinacea
a tavalyi:)

SpecTator
azért terjedt el európában :D

Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

SpecTator
én már 2 éve tudom :D

Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Rage47
karemellás!!nyámmii:)amúgy nemrég tudtam meg, h a szaloncukor Mo.-ról származik:))
SpecTator
nem :D
csak hát enm sokára.....de nem arrol szól a topic h "melyik a kedvnec szaloncukrod télen" :D

nyami
csak én érzem így vagy télleg nem aktuális a téma?

SpecTator
gumicukoros,marcipános,konzum :D a többit nemtudom..........

Flórika
Egyetlen egyszer láttunk és vettünk MÁKOS szaloncukrot (kb. 8 éve..?), ami aztán szõrén-szálán eltûnt a boltok polcairól... <#szomoru1>

Többet nem lehetett kapni, pedig qrva finom volt!!! <#finom>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Oldal 1 / 5Következő →