LOTTÓLÁÁÁZ!!!!!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ipszilon
mellesleg, ez nem vicces. arról nem tehet, ha fogyatékos...

Gladiator
#109 --> lol:-) mint vmi nyomi úgy tartja a kezét

Mike at home
szerepelni akart

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dynamic
És mi volt????
Frank99
naná, hogy etetés.
EGYIKÕTÖK sem lenne eENNYIRE hülye, hogy közkincsé tegye...
persze hogy mese...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CSOCSO
ROHADJON MEG AKRKI NYERTE!!!! amugy meg senki nem nyerte.. így kell szátosztani sok pénzt a nyereményjáték rt nál vagy mi a picsánál😊igy is kaszáltak 10 szer annyi pénzt!!!! 13-16 millio szelvény?? hányszáz ft egy ilyen szar????abba sem halnának bele ha 5 milliárdot osztanának szét..
Dynamic
Ez egy kamu!! Nézzétek meg a szelvényen a 17-est és 37-est a "nyerõ" sorban.Gagyi, el van csúszva.

A gyerek egyébként azt írta, hogy rajta van az egyik diszkós képen.Szerintem õ volt az és így akart összeszedni csajokat

ipszilon
a francba...pedig már pont akartam volna jelentkezni, erre kiderül, hogy már megvan a nagy csapat...(de úgysem vett volna fel, mert már láttam a tengert...):-)

Dynamic
Ez már én is láttam délelõtt.Az elvi esélye megvan a dolognak, viszont akkor meg elég nagy könnyelmûség volt a részérõl ez a weblap.Elmondja hol lakik milyen körülmények között, valószínûleg Matyinak hívják, az egyik diszkós képen rajta van az arca stb.stb.Én biztos nem lettem volna ilyen hülye.Szerintem kamu...
Gladiator
mondjuk nem nehéz, de akkor is

Gladiator
na ja, meg elkezdi, soha nem csinált még weblapot, de azé elsõre tutta hogy kell képet felrakni, meg ilyenek.

Dzsini
nemhisztek neki? és ha télleg õ nyert, és ezért ír így be mert tudja, hogy nem fogják komolyan venni? 😊
és mi van ha az erdõbe mentek? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine, The A&O
Vki nagyooon unatkozik 😊

Reaper
Vki nagyon pihent szerintem:
Nyertes

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Frank99
Akkor lenne ez igazán jó, ha lett volna mondjuk 100 5-ös.
Így 100 ember és családjának lenne jó, így meg egy kis csoportnak IGEN NAGY probléma.
Ezért a pénzért még a maffiának is érdemes utánajárnia.
Feltéve ha kifizetik...
mer' azé csak akkor lennék benne biztos, ha én nyertem volna...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mike at home
En fosnek ha nyertem volna ekkora osszeget
talaljon csak meg a maffia

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
3 17 20 37 40

17+3=20
37+3=40
20x2=40

ha legalabb az egyik 85
akkor baszhatjak azok akik csak 1-45 -ig jatszottak

eh

Gladiator
ja, nem olvastam el a végét. még nem járt le az 52 hét. amerikában bezzeg vmi 237 milliárdnak forintnak megfelelõ összeget vittek el múlthéten. világrekord volt az összeg

Gladiator
de ugye a kanári szigetekrõl is tartod majd velünk a kapcsolatot? amúgy úgy hallottam, még nem vetetd fel a 3 milládat. mért nem?

CSOCSO
IGEN IGEN IGEN IGEN!!!!!!!!!!!!!!!! HOLNAP MÁR VESZEM IS A SUPRÁÁMAT!!!!!! TAVASZAL KÖLTÖZÖK KANÁRIRA.. MUHÁHÁÁHÁHÁHHÁHÁ NEM HISZEM EL...
pukk..majd kitöröltem a csipámat a szemebõl..😊 mik lettek a nyerõ számok?
amugy senki nem vitte el a nyereményt... jól szétosztották maguk között... *********** BUZIK!!!
a.carkey
Hát, tulképpen nem tudom mit izguljuk magunkat halálra 3 milliárd FT miatt, mikor az USÁBAN most vitték el minden idõk legnagyobb nyereményét, asszem 323 millió dollárt ... Valami texasi kalapos "buzi" vitte el és még a nyilvánosság elé is kiállt, mondván lószart se ad belõle a gyengék megsegítésére, hanem indul a kormányzóválasztáson ...

A medve nem játék.

Manta
Nekem az a trükköm, hogy amig mindenki az ötösre izgul, addig én sunyin elviszem a hatost 😊
Mindenkit felvilágosítok aki szomorkodik (magamat is) hogy továbbra is érdemes játszania a lottón annak, aki most játszott a 3 milliárdért... Ha jövõhéten "csak" 100 millert nyer, szerintem akkor is kint van a szarból az illetõ... (amennyiben abban volt, illetve amennyiben anyagi jellegû a szar természete) 😊

Gladiator
bazeg! énakartam megnyerni! igaz nem lottózok, de bazeg!

Manta
Keversz valakivel, én nem idegelem magam ezen...
Ams
neked nem kellet volna az a pénz?
nem tennél + sokmindent érte?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Coine, The A&O
Minek kell saját magadat idegelni azon, hogy nem te nyertél, hanem vki más ?
Ez nem naívság, hanem csodálkozom, hogy ekkora baromságokon tépitek a hajatokat, de mint már mondtam, ha nektek ez okoz örömöt, akkor hajrá.

[Walaki]D`Lair
hülye vagy??? Felõlem éhen dögölhetne mindenki azért a pénzért!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Manta
Miért kell ilyen naívnak ható kérdéseket feltenni?
[Walaki]D`Lair
nekem is hidd el...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Coine, The A&O
Miért érdemelné meg bárki jobban a pénzt a másiktól ?

Bunyós Pityu
Nekem kellett volna pedig az a pénz

hi púh

Bunyós Pityu
Vagy valami putri cigány, és felhúz belõle egy szép, ízléses kis palotát valahol a BAZ-megyében.

hi púh

Poén lenne, ha nem jelentkeznének érte...

Spenser
Hát nem semmi!!! sok mindenki lenne most annak a valakinek a hejében többek között ÉN is 😊

Költse gyógyszerre... 😊

(Arghhh, irigylem...)

[Walaki]D`Lair
szarok én bele, pont ezért nem örülök más ember örömének. Mert szarok rá.

Coine, The A&O
ánforcsunetli jesz

Dzsini
and most ppl do 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine, The A&O
ha vki így érzi magát jól, hogy idegesíti saját magát, hát tegye.

Dzsini
😊 deccdövéj Coine pajti 😊

Coine, The A&O
haszon haszon haszon pénz pénz pénz....szarjunk a világra, mert miénk az ötös.....yeah, grat.

[Walaki]D`Lair
Mi hasznom származik belõle?

Efreet
"Elvitték a hárommilliárdot

Index - 2002. december 29., vasárnap 18:45

A Szerencsejáték Rt tájékoztatása szerint egy telitalálatos szelvényt
találtak az év utolsó lottóhetében. A nyertes kilencmillió forinttal kevesebbet kap ugyan az elõre jelzett összegnél, de így sem kell szûkölködnie, a hónapok óta halmozódó nyeremény megközelíti a hárommillárd forintot.

Az év utolsó hetében több mint 13,6 millió ötöslottó-szelvénnyel játszottak. A Szerencsejáték Rt. kommunikációs igazgatója, Somorai László elmondta, köztük egy öttalálatost találtak. A fõnyeremény az elõre jelzetthez képest 9 millió forinttal kevesebb ugyan, de így is majdnem megközelíti a hárommilliárdot: adózás után 2,971 milliárd forint. Ha most sem nyert volna senki, a nyeremény a 3,2 milliárd forint körüli összegre emelkedett volna. A Szerencsejáték Rt. heti árbevétele - valamennyi játékot tekintve - összesen több mint 2,8 milliárd forint. A milliárdos a 3, 17, 20, 37, 40 számokat ikszelte be a szelvényen."

legyen minél kevesebb gondja ennyi pénzzel.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine, The A&O
Ennyi zsugori pénzéhes embert....más örömének bezzeg nem tud örülni az ember ?

a.carkey
G!
Ez nem politika volt ...

A medve nem játék.

Efreet
nagyon szívesen 😊 látod, még kérned se kell...

a.carkey
Köszi, ISTEN vagy!
😊

A medve nem játék.

[Walaki]D`Lair
ne nekem mond én csak érdeklõdtem...😊))

Amúgy köszi a csillagozást.....

Efreet
nem annak tûnt. lehet a polityikában kifejteni az ilyesmiket, itt nem.