PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
PS4 első kiadásai? Van valami számozott széria, melyek ezek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De PS4-ben melyik ponton gyenge a kivitelezés?

Szerintem azon kívül hogy volt lemez kiadással kapcsolatban gond.

Lesz majd később RLOD???? 😄 "Red Line of Death"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Hát ha itt is csak installig kellene, valszeg ezek is sokáig mennének, de azért az jól jellemzi a helyzetet, hogy a ps4 első kiadásába is már okádékszar drive kerül. Pedig az egész bluray érát a sonynak köszönhetjük. Ma már más a prioritás.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Hát engem is elszomorítottál. <#bdead>
SS-em van. Killzone 3-nál volt olyan hogy egy adott ponton mindig kifagyott, meg néha előtte is. (2 éves gép)
Az a durva már elment 2 év! (december elején jár le az utolsó 24. részletfizetés) Gyorsan szalad az idő.

(mondjuk fogtam a lemezt, picit megtörölgettem és ez vagy más hogy ki-be rakosgattam a lemezt úgy tünik megoldotta most a dolgot)
Most lehet azért mert a lemez szar használt, de csak nem lesz gond a gépemmel.

Mindegy végülis már csak azért van hogy tudjak retro-zni rajta, mindent végigvittem ami fontos már. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 18:00:14

Moby
Ezt sikerült a ps4-be is tökéletesen kopipésztelni. Csak a megmentő jó exkluzív játékok hiányoznak egyelőre 😊

Moby
Mindnek van gyíkja igen. Illetve az utolsó szériás fat volt a legkevesebb betegséget hordozó kivitel. Meg a slim, ott maximum a ropogást kell tudni elviselni kikapcsolás után.

Vicces, hogy technikailag és felhasználóbarátilag mekkora egy csőd a PS3 és egyedül a jó exkluzív játékok, amik megmentik.
davidka003
Pár hete volt valami cikk, hogy jön valami újfajta PS3. Még linkeltem is ide.
Lehet a külső nem fog változni de hátha javítanak a drive minőségén.

Mondjuk ha ezek az idióták megoldották volna, hogy lehessen HDD-re telepíteni akkor kevesebb drive halna meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Magyarul semmit nem érdemes venni aminek a nevében ott a "Playstation 3" szó. 😄

Moby
Hát teljesítmény az itt nincs. Vannak ezek a superslimek, amik olyan fillérbaszó ótvar kivitelek, hogy nem győzik garizni a drivehibák miatt. Slim meg már nem nagyon van, ha van meg kell venni (csak ne 2004-es legyen, tehát 25xx és 30xx az oké). Azok viszont ropognak felmelegedéskor meg lehüléskor, de legalább kb okésak. Fatből meg már jót úgysem kapsz sajnos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.26. 17:10:43

Csibe001
Ja. bocsi, rad csak az elso mondatom vonatkozott, az aldozat meg inkabb enyhe csalodottsag, hogy segiteni akarok erre kb ellenem +1-el a srac. 😊

Leírom, hogy engem nem érdekel, hogy néz ki a PS, erre te meg nagyban játszod itt az áldozatot.
Csibe001
Mire gondolsz?

DarkSector
Hát izé a ráppantintós megoldás olyan.
Amúgy nyomogombbal egy fedelet tudsz elcsúsztatni balra, és ugy behelyezni a lemezt, nem érintőgombos.
Vagy suimán kézzel elhúzod. 😄

Jaaa. Értem. Olyan, mint a PS1-nek? Felül kinyitod és bepattintod?
Most ez komoly? <#miaz>
DarkSector
Ez fix hardver, teljesítményben nem lehet eltérés. 😄
Hacsak nem fogyasztásban nézzük, mert ott nem tudom pontosan az adatokat, de a játékok minden gépen egyformán mennek majd.
A baj egyedül hogy a régi Fat 80Gb-os nekem a PS2 lemez játszása végett lenne jó.
De ugye az régi és ha valaki ps3 játékok érdeklik főleg akkor tárgytalan.

DarkSector
Várj.

Nem értem ezt a "félek nehogy beletörjem a lemezt" kijelentést. 😄
Bocs de a SS-ben piszok felhasználóbarát az a kúp ami tartja a lemezt, nem olyan mint a PS1-nél hogy egy levágott cső tetejére kell ráegyensúlyozni.
Itt szépen megvezeti a lemez közepét, és fel-le csatlásnál nem igényel akkora erőt. 😊
Én is jobban örülök ha benyelős a gép, meg a száján van szivacs hogy tisztítsa a lemezt, de ha már ilyen patintós, ennél jobbat nem tudtak volna szerintem csinálni. 😊

Nekem legalábbis könynen be-ki csúsznak a lemezek. 😊

Ricsi234
Köszi srácok, igen nekem is az a fő lényeg hogy melyik a jobb/teljesítményben, stb. Nem nagyon érdekel a dizájn, mert úgysem azt nézem hanem a képernyőt😊 De azért köszi a sok segítséget.

Csibe001
En orulok, hogy a kulonbozo verziok mashogy neznek ki design-ra. S igen a jatek a lenyeg. Bocsanatot kerek, hogy segiteni akartam a dontesben Ricsi234-nek, aki nagyban elteti a HSZ-t, igerem tobbe nem probalok segiteni. 😞
Utoljára szerkesztette: Csibe001, 2014.10.26. 14:50:43

Kongy
Még mindig nem a kinézetről van szó.... 😄DD Nem szeretem beletörni a lemezt a konzolba, csupán ennyi. PS3 Slim csak behúzza a lemezt, SSlimbe meg neked kell bepattintani. 😊 Super Slim amúgy jobban néz ki, mint a Slim, csak nem praktikus.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.26. 14:48:33

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ricsi234
+1

Slimem van, super slimet nem láttam. Nem tudom melyik gagyibb, melyik szebb. A játék a lényeg, a többit le... Ha úgy nézne ki az egész PS, mint egy nagy rakás tehén..., akkor is a játékok miatt venném. 😊
Csibe001
Egy sima izleses rongy csodakra kepes a bordak kozti kosz kialakulasanak megelozesere. Szerintem a sima slim amugy is butan nez ki. De nem akarok eroltetni senkit semmire, csak gondoltam leirom a velemenyem en is, igy is 2 - 1 a slim javara, ha a kollega donteni akar igy is feletek billen a merleg. 😊

DarkSector
Ja lehet igazad van, azon gondolkodom melyikkel járna jobban a kollega, takarítani a Slimet, vagy takarítani a SSlimet ha megveszi. 😄
Ujjlenyomatok, vagy bordák közti kosz? 😄

Mérges vagyok magamra, véletlen a PS4-nek a csillogó felére tettem egy kis dobozt, és későn láttam hogy halványan meghúzta a fényezést. Bazze de még ki sem fizettem. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 14:33:14

Kongy
így van. Én ha PS3-at vennék, akkor Slim-et vennék, és nem Super Slimet újra.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Kongy arra érti hogy a Fat mellett a Slim és Super Slim közt ez a különbség, nem kell Fat gépet venned. 😊
De Kongy kijavít ha rosszul vettem volna le a mondandóját.

Csibe001
S azzal ugyan mi a baj? Biztosabb, mint a fat ps3-am volt, neha nem volt kedve kiadni a jatekokat. Amugy nekem bejott a retro stilus, vagy nem is bejott, eszembe nem jutott kritikat megfogalmazni rola. 😊
De akkor ez egyeni dontesnek kell lennie. Kinek ez kinek az.

DarkSector
Igen azt akartam írni, az ps1-es stilus.
Retro. 😊

Kongy
Nem a kinézetével van a baj, hanem gagyi lemez-bepattintós kialakításával.

Csibe001
Nem ertek egyet veled, szerintem a slim nez ki kicsit "piacinak", 1 evig hasznaltam super slim-et s szerintem baromi mutatos kis darab. 😊

Kongy
en sima slimet vennek, a super slim budget utanerzesu lett

És mivel jó ideje nem gyártanak FAT verziót, így ha az ember SuperSlimet/Slimet vesz, akkor újabbat vásárol, mint Fat esetében, azaz több, mint valószínű, hogy tovább is fogja bírni.
DarkSector
Persze, könynebb, kisebb. 😊

Ricsi234
A FAT és a SuperSlim között akkora a különbség hogy SuperSlimet jobann megéri venni?

megformázom a ps3-at akkor a gyári állapotba áll vissza?
Amiga
Error 80710A06 - ismerős ez valakinek? Napok óta nem tudok bejelentkezni a facebook-ba PS3-ról, így a játékok sem érik el. Valakinél felmerült / sikerült megoldania ezt a problémát?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ha valakit érdekelne Fifa 15:
http://hardverapro.hu/apro/fifa_15_ps3_elado
Ricsi234
Már van 6 kód😄

DarkSector
Mi a gyíkom ebből létezik egy film is? 😄

DarkSector
😄

shaddam
Jaj aki odaírja hogy osztva..... szerencsétleneknek a nyeremény szó hallatán ez már feltételes reflex

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Irány a bolt, vegyél Cheetos-t. 😄

Amúgy iszonyúan jó az hogy a kép alatt a nagy SENKINEK válaszolgatnak! 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 23:20:35

DarkSector
Ja oksi. Na postakoltség? 😄
És nem okoznak terhet tovább, gondolj bele milyen könnyebbsg lenne neked ha megszabaditanálak tőlük. 😄

Köszi, megnézem. Router probléma lesz ez.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Kongy
GOTY most is... 😄

DarkSector
Mire vársz?
küld el ingyen, kifizetem a postaköltséget max, ne szenvedj itt nekem. 😄

U3 az most is goty vagy csak amikor megvetted?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 21:10:27

Kongy
Még mindig várom, hogy valaki megszabadítson ezektől (PS3 hiányában kevés hasznukat veszem):

Uncharted 3 - Drake's Deception GOTY - 2000 Ft
Killzone 3 (Essentials) - 2000 Ft
Infamous 2 (Essentials) - 2000 Ft
Ratchet & Clank All 4 One Special Edition (hologramos borító) - 3500 Ft

Nálam akkor dobta ki mindig ezt, ha párhuzamosan be volt lőve a utorrent is a laptopon, szóval a portokkal lehet valami gubanc.
Sziasztok!
Srácok, ha az alant lévő hibakódra tud valaki megoldást azt nagyon megköszönném.
PSN Error 8002ad3d...

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson