GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sovatalevi
Ez,ez regi szep idok :X Koszonom..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

sovatalevi
a Vice City Ultimate-t hol kapom meg?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

év végét mondanak

Kit--Kat
Jó lenne, ha ebbõl lenne valami...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

darkerlomy
ez tiszta GTA IV <#idiota>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Sziasztok!! Lenne egy problémám a Vice Citybe. Az a hiba hogy elmentem és kilépek utána vissza és nincs meg a mentes segítsetek!!
shaddam
Steamen vettem meg, elméletileg alapból a legfrissebb verzió.Sajnos a multival nem kompatibilis se a vc,se a san andreas esetében

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Norberto065
Helosztok !

Valakinek van 100% mentése a gamemanias PC DVDs verzióhoz ? ( nagyon kéne )

Mivel különb a steames ?

Ma tettem fel a san andreast is és ott is ez a probléma van. nem értem. lehet a sarvice pack 3 okozza? Viszont a crysis warhead siman megy.

Nem javit rajta semmit.ugyan olyan gyors marad a játék. :S

a frame limitert kapcsold be a beállításoknál
Szevasztok.lenne egy kis gondom a játékkal.Tul felvan pörögve a játék,eléggé gyorsan mozog benne minden és igy játszhatatlan. mit lehet ezzel kezdeni?

Kit--Kat
Hû ez klassz, olyan mint a PS2 verzió 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Norberto065
Helosztok !

Valakinek van 100% mentése a gamemanias PC DVDs verzióhoz ?

Mivel különb a steames ?

TothLaci
Ez egy különálló verzió, mert sajnos az EXE-t is kellett módosítani. Ha kifagy, indítsd újra.
shaddam
A steames verzióval nem sikerült mûködésre bírnom

TothLaci
És még egy kép... A többi a VCHD linken érhetõ el.
TothLaci
Itt az enyém 😛
jó a grafika.

TothLaci
Sziasztok! Feljavítottam Vice City-t egy "kicsit". Ha érdekel benneteket, itt a VCHD linkje. Röviden sokkal hangulatosabb lett, és mai játékok mellett is tökéletesen élvezhetõ. 😛
Fülüke
Üdv. A legjobb magyarítást honnan tudom leszedni? Mert amit a magyarítások portálon van az nem fordítja az intrókat. Elõre is köszönöm a választ.

De k*rvajó géped van istenem....

sovatalevi
Mijen kocsik vannak benne?

MM2
Légy szíves NE spammolj a fórumba!

sovatalevi
Valszeg a keszitok nem gondoltak arra,hogy nitrot is tegyenek a jatekba :S

gabikamionos
Halli azt kérdezném hogy nitrozni nem lehet benne?

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám hoy amikor elkezdek játszani a GTA-val akkor kb 5-10 perc után felgyorsul a játék kb az 5szörsére, minden mozgás.
És ez egy kissé zavaró.
Próbáltam már azt hogy újra telepítem de ez nem oldotta meg a problémát.
© jancsika02
Valaki nem tudna egy modern car packot?

Norby646
Na ez megldódott viszont nincs meg vkinek a modern mod v1.2? Huntutiról nem lehet már leszedni... :S

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Sziasztok! Nem tudjáok hogy miért vna az hogy amikor elindítom a játékot egyszerûen megáll hibajelentés küldése ablakkal? Az elõbb még ment játtszottam vele kicsit mentettem egyet aztán kiléptem. Most újra beléptem és most meg ezt csinálja. Teljesen eredeti a játék, megpróbáltam patch-elni is de semmi. Ötlet?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Hello all én ma raktam fel a VC-t és multizni akarnék csak ugy müködik a játék ha kikapcsolom a netet mert valami 800x600-as hibát ir ki.

Ja és hogy lehet beszálni a soför mellé és kocsibol lönni mint a samp-ba?
FLeT
Vedd meg a boltba. <#wow1>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Sziasztok!Nem tudjátok honnan tölcsem le???
FLeT
sziasztok!
ez mûködõ verzió X360-on?
Grand.Theft.Auto.Vice.City.PAL.XBOX360-GiER

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

MM2
Néha ha befagy a frissítésnél, olyankor a master server nem elérhetõ. Régebben 2 hónapban 1x volt ilyen. Régen voltam vcmp-n de tervezem hogy visszanézek nem sokára.

gege97
Megtaláltam róla egy leírást az IMGTool os progival kell ezek szerint Megcsinálok mindent amit kell már renamelném (vagy deletelném) a filet és
errort ad ki.....
Írásvédettséget megszüntettem nemtoom milehet a baj segítenétek?:S

gege97
Ja értem...de mod nélkül se mod-al nem megy 😄csak és kizárólag egy 100% os mentés van betéve😄
Mind1 autót hova kell berakni?

shaddam
Arra céloztam hogy a mod zavar be 😄 Viszont most engem megint a master serverrel szivat.Kezd elegem lenni...

gege97
Feltettem de úgysem jó...😛

gege97
Nincs fent:SFelkéne tenni?:S

shaddam
Nem kell regelni, csak a connectre nyomsz.Semmilyen mod,magyarítás nincs fenn?

gege97
Már rájöttem h taxiállomás..de újratettem és nemjó:S
kell hozzá valahova regelni vagy vmi?
esetleg nemaz a baj hogy mikor kattintok a szerverre behozijen ablakot és oda nem írok be semmit csak rányomok a connektre és elnidítja..?esetleg?

shaddam
Ha van más is a szerveren akkor nálad a hiba.Nekem újra kelett rakni és megoldódott ez a hiba.Amúgy nem sörözõ hanem taxiállomás 😄

gege97
Mos tmár találtam pár szervert is....
Viszont mikor fellépek rájuk bejön egy kép(valami bár,vagy sörözõ lehet)és ilyen fogyatékos zene megy baloldalt pedig az írja h connecting to és egy ip címet..😛
help plz😄

gege97
Bocs Már letöltöttem viszont az a problémám hogy nem mutat szervereket...
azzal milehet a gond?

gege97
SzasztoK!Mp-t hol took letölteni?
És autót hogyan azaz...hova kell berakni?
Kösz elõre a választ,ÜDV!

shaddam
Kösz.Neked frissíti a master server a servereket?Most semmi sincs a server browserben.

MM2
Azért ír ki errort, mivel úgy lépsz ki, hogy megnyomod az ESC gombot aztán Kilépés. Van egy gyors kilépés: chatba beírod /q