Tekken 4 vagy Tekken Tag???
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tekkenbõl nincs és nem is lesz PC-s verzió. Emuláturral tudod lejátszani de a Tekken 4-et már azzal sem ha nincs DVD olvasód. Ha jól tudom a T4-bõl már csak DVD backup van mivel nem fér rá egy CD-re.
Nah szoval Tekken -bol van PC -s verzio, akar olyan amelyik emu -val fut?
A TTTrõl esetleg késõbb lehetne szó, mert elõször a Tekken4 lesz meg (Néhány perc és apám itthon van vele)
Jacek, most látom milyen butus dolgot írtál! :D
A TTT lehet hogy olyan mint a Tekken 3, de 34 karakter van benne, és olyan a grafikája, mint a Tekken 4-nek. Lehet benne tagolni, meg minden szipi szupi dolog...
A TTT lehet hogy olyan mint a Tekken 3, de 34 karakter van benne, és olyan a grafikája, mint a Tekken 4-nek. Lehet benne tagolni, meg minden szipi szupi dolog...
nem az... az összes résznek a szereplõje benne van (legalábbis majdnem) és sokkal királyabb.
2000-3000 körül megvenném...
Hogyan tudod bizonyítani, hogy nem vagy Softver rendõr? :D
Köszönöm.
A Soul Caliburt, és a MK5-õt illetõen, igazatok van. Az én örök és kedvenc játékom a Soul Calibur 2. A Mortal Kombat az a játék, amit 100% hogy megszerzek. De akartam egy Tekken játékot is. És ezért kérdeztem... Köszönöm.
Davidus, mennyiért vesztegeted??
A Soul Caliburt, és a MK5-õt illetõen, igazatok van. Az én örök és kedvenc játékom a Soul Calibur 2. A Mortal Kombat az a játék, amit 100% hogy megszerzek. De akartam egy Tekken játékot is. És ezért kérdeztem... Köszönöm.
Davidus, mennyiért vesztegeted??
Ezen már én is agyaltam , az Indexen többen a TTT-t javasolták , úgyhogy majd én is azt veszem meg /már ha majd összejön rá a lé :)))/ . Azért veszem meg eredetiben , mert nem szeretem , ha az orig gépben turkálnak és változtatgatják . Amúgy is csak egy-kettõ játék érdekel , azokat meg bírom venni ha már csak 8-9 körül van :)
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Vegyed meg a Mortal Kombatot oszt jovan :)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
inkább nézd meg miket raktam az AUTÓ mániába :DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mennyémá' a szar konzolos trágyákkal!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Megvenni a Tekken Taget íratni meg mindkettõt:))) Egyébként ott az igazság Barrettnél:) Deha Tekkent akarsz és csak az egyiket akkor mindenképpen TTT:)
Helló!!!
Az érdekelne, hogy a Tekken Tag Tournamentet, vagy a Tekken 4-et érdemes megvenni?????
Elõre is kösznet a válaszadóknak!!!
Az érdekelne, hogy a Tekken Tag Tournamentet, vagy a Tekken 4-et érdemes megvenni?????
Elõre is kösznet a válaszadóknak!!!
← ElőzőOldal 2 / 2