TV out problemak, lehetosegek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Kapcsold be a videotükrözést a másodlagos képernyõre. (vide overlay-secondary device).

van egy sapphire radeon 9000 pro videókártyám, és játék közben kb 5 perc után elmegy a kép a tv-n. ez mitõl lehet?

Hi!
A problémám az, hogy az ATI Radeon 9000 Pro kártyám csak fekete-fehérben tolja ki a képet a TV-re. A kártyán S-video a kimenet és a TV-n Scart a bemenet. A beállításokkal már próbálkoztam, de mindegyik Pal beállításra és a az amerikai rendszerre is csak feketében látszik a kép?
Van valami ötletetetek? Esetleg e software?

Köszi, Collie
NeoMaN
Video ovarlay: secondary device.

Ati Radeaon 8500-as kártyám van. Miért van fekete csík a képernyõ alján ha kiteszem a TV-re?
Sajan nem megy!
Probáltam ACEMCP591Pro,Nimo50 és semmi, netudom mi lehet a gond , lehet hogy a video driver, lehet hogy egy régebbi segítene?
Nem tudom várom az esetleges megoldásokat köszi!!!!
Crokin
Feltetted újra a drivert?

Repatarurgyán

Crokin
Próbálj ki más codecpackot.

Repatarurgyán

Hoplá, a videotükrözést sem engedi kiválasztani, szürke a gomb ott is...
Hali! Segitsetek pls!
Problémám a következõ: nincs kép filmnézés közben a tv-n.
Geforce 4 mx440 128 Ram, WM9 plussz WM9 codec, Direct x9, 44.03 detonator driver, és XP pro SP1 a konfigom.
Media Playerrel sem mutat képet sem Bsplayerrel

Elõre is köszi!
oké köszi!
Crokin
Elsõdleges képernyõnek ne válaszd a tv-t.
Nview beállításoknál a specko fülben van egy olyan, hogy videótükrözés/teljesképernyõs eszköz. Na, oda állítsd be a másodlagos kijelzõt, ami a tv. Akkor zsírul tudsz filmet nézni.
Nekem is ilyen kártyám van, és TÖKÉLETESEN mûködik minden. TV-toolt felejtsd el, nem támogatja.
És mindenképpen tedd fel a legujabb drivert, vagy ha ezaz, akkor tedd fel újra. És a kártyába mindig legyen bedugva a tv.

Repatarurgyán

Segitseg!

Club3D Geforce4 MX440 tv outos kártyám van, XP, 44.03-as Detonator driverrel. Problémám a következõ:
nView-ban nem lehet klón üzemmódot állítani. Szürke a gomb. Ha elsõdleges képernyõnek a TV kimenetet választom, frankó kép van a TV-n, a monitoron viszont semmi. TV Tool nem ismeri fel a chipet a vidikártyán. Másodlagos képernyõt nem is enged választani.
Lehet e valahogy monitoron is meg TVn is megjeleníttetni a képet ezzel a hulladék takonnyal?
ollie
lehet venni olyan készüléket, ami átalakítja a szabványos crt jelet tv-re. ez egy készülék, de sajnos nem tudom hol tudsz venni. utoljára a bluefish-ben láttam, de csak a szervíz részében, de ha szerencséd van, még árulnak is ilyet. nézd meg a weboldalukat, valamint hívd fel õket: www.bluefish.hu

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hamarosan lesz egy Acer TravelMate 233-as Notebook-om,de nincs rajta tv-out kimenet.
Van-e bármiféle lehetõség, átalakító vagy valami, hogy mégis ki tudjam tv-re vezetni a jelet?
Üdv: Mutyi
Crokin
Ne egyszerre kapcsold be! 😊

Repatarurgyán

Hello!
Van egy problémám a tv outtal. Kábel a tv outból a videoba, onnan kábel a tv-be. Amikor bekapcsolom a számítógépet és a tv-t egyszerre kivágja a biztosítékot. Mi lehet a baj?
Crokin
Ne a tv-be dugd a kábelt, hanem a videjóba.Feltéve, hogy nem olyan gagyi videód van mint nekem, amibe nem lehet beledugni...

Repatarurgyán

Crokin
Ahhoz már nem elég egy sima tv-outos kártya szvsz.

Repatarurgyán

ZSOZSO@
Hi
Asus V8170 gef4 mx440-es 64mb ddr vga-m van a gyári telepitövel müxik a tv kimenet, de amint egy uj drivert rakok fel nem, kapcsol a tv,a kijelzök észlellésénél bekapcsolom a tv kimenetett, de ugysem csak a monitor kapcsol ki meg vissza probáltam az nvidiás és az asusos meghajtokat is, de nem tudom miért nem megy ???

Mike at home
no felraktam

most meg az nvidias beallitasoknal ott az nview

az szokott kamforra valni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SRT
TV Tool 7.0.3 beta key's:

1kRYc5hqRYiDpoD
d11CQgaFceA21aE
Mike
sajna még nem

amint fejlemény van beszámolok róla

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Crokin
Na, megvolt már a driver reinstall?

Repatarurgyán

Mike
stim

amikor még elõször beállítottam a klón módot, akkkor ez így is volt

mára azonban ez az opció eltûnt, és alapból kiterjesztett módban van

mondjuk elég fura azért

Crokin
Arra figyelj, hogy a Desktop/jobb gomb/tulajdonságok-nál van ugye 2 monitor ikon. Ott az egyes számú legyen a monitorod (elsõdleges képernyõ), a 2-es pedig a tv(ezt külön engedélyezni kell). Miután ez megvan, csak akkor állítsd be a klón opciót. Hátha.

Repatarurgyán

Mike
úgy, hogy egyszerüen eltûnik az a beállítási lehetõség

és az a pláne, hogy nem elõször

de most majd megfigyelem (a reinstall után) mikor tûnik el

Crokin
Hogy érted azt, hogy eltûnik a klón mód? Csak úgy nem szokott 😊 De ha nem tudod visszacsalni, akkor detonator reinstall és minden ok. Klón mód pont arra való, hogy azt lásd a tv-n is amit a monitoron.

Repatarurgyán

Mike at home
bemegy az elso ilyen uzletbe, ahol ilyen video madzagokat arulnak/keszitenek

ott fogsz kapni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Adott egy Gef4Ti4200
a problémám az, hogy elõszõr van nview-ban klón mód )tehát a golden gate hidas képnél ez állítgatható) de késõbb ez eltûnik és marad a kiterjesztett mód, állítási lehetõség nélkül. ezzel együtt a tvtools (7.2) direct overlay-e is eltûnik mint állítható lehetõség

a dolognak az a lényege, hogy úgy szeretnék filmet lejátszani a tv-out-on keresztül, hogy a monitoron is az menjen.

hm... ha fekete-fehér a rendszer, próbáld meg átállítani a kódolást Belgiumra (PAL-nemtommennyi). nekem bevált
ollie
én nem. nekem mx440-en tökéletes volt elsõre...

Dikkma
Még mindig csak fekete-fehér. Szákszol.
ollie
add ki a képet a videóra...

ollie
nekem akkor szokott ilyen lenni, ha win media playerrel játszom le a filmep xp alatt. a megoldás, hogy installáld fel a 6.4-es player-t és azzal játsz le (szerintem az új kodekeket nem fogja felülírni, de ha igen, akkor installáld fel a wm9-es codeceket is). persze így 2 media player lesz a gepeden, de nem lesz probléma...

Sziasztok a próblémám a következõ lenne. Van egy ATI Radeon 9700 Pro kártyám, kiküldöm a képet a tv-re és a win tökéletesen müködik is, de ha filmet akarok nézni akkor az a tv-n csak egy fekete képernyõ, de a monitoron meg jó. Ha ablakban nézném a filmet akkor is csak feketeség látszik, de a win meg jó. Ha tudna valaki segíteni azt nagyon megköszönném.

Elõre is thx. Szevasztok

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Ladisz
http://www.depo.hu/?page_number=6&id=13009&lid=1&csid=86
Én most vettem 1 ilyen jelátalakítót és tökéletes.
Semmit nem kell beállítani nincs driver és tökéletes képet nyom ki a tv-re.
ollie
av-n kellene mûködnie

Crokin
Innen le tudod tölteni a legújabb detonatort. Az már tartalmazza a klón opciót, remélem, hogy a kártya támogatja. Ha ezt használod, a TV-tool-t felejtsd el nyugodtan, én pl. sohasem haszáltam. Filmeknek, játékoknak tökéletes a képe.

Repatarurgyán

Nekem egy Inno3d GF 2 MX400-as TVout-os kártyám va. Honna tudnám leölteni a Detonator drivert?
A TV-n keret van a TVtool sem veszi le, vagyis teljesen vibráló képet ad, hiába teszem PAL-ra és hiába állítok a szûrõn, sõt sokszor programhibával leáll. Az ezelõtti kártyámmal a TVtool kifogástalanul mûködött, de ennél meghal.
ollie
mi a probléma?
nem mûködik, ha rákötöd a kártyát a tv-re?
azt ugye tudod, hogy csak akkor tudod megcsinálni, ha van kifejezetten tv kimenet? mondjuk ez nem igaz, mert ha jól tudom van adapter amivel egy normál monitor kimenetét is rá lehet nyomatni tv-re.

ollie
Probléma:
WinXP-n (lehet, hogy más windowsban is MP7 és a fölött) a desktopot a tv-re kiterjesztve a media playerben nem jelenik meg a lejátszott video (fekete marad), ha a player a tv-n van.
Megoldás:
Fel kell installálna az MP 6.4-et, és azt indítva a probléma megszûnik!

(Ezt csak azért írtam, hátha hasonló problémája van valakinek.)

ollie
Úgy próbáltad, hogy tv bekapcs, majd szgép bekapcs (monitor nem)? Nekem ilyenkor rögtön a tv-re nyomatja a képet, bár igaz, hogy 9100-asom van.

Laalee
milyen svideo rca atalakito? mert nem mindegy, ha a hozzaadottal csinalja akkor van a baj

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
Milyen kártyához?
Én használtam GF4MX-et és most R9100-át tv-n minden probléma és plusz program nélkül, csak a driver-ekkel.

WiZZaRD
nagyon sokat buksz jelszintben, zajban meg erosodsz az rca-rca kabelekkel, en ugy csinaltam, hogy vettem ket rca dugot a jobbik fajtabol 200-300HUF/db es vettem szepen koax kabelt es azzal megforrasztottam. nekem van itthon 10m-es rca-rca kabelem, de azon nagyon leult a jel es irto xar volt a kep, ha egyaltalan volt eppen, ezzel a megoldassal viszont tokeletes

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Sziasztok. Egy Sapphire Radeon 9000 pro videókártyám van. A Tv-out-ba bedugtam egy s-video rca átalakítót, mindent szépen össze is kötöttem de a gép nem küld jelet a tv-nek. Sõt még azt sem érzékeli hogy rá van csatlakozva a TV. Minden segítséget szívesen fogadok.
Looserke
http://astalavista.box.sk
itt próbáltad???

HTPC rovat indult a

http://dvdklub.uw.hu

oldalon.
Home Theatre PC ötletek, megoldások.
Crokin
Ellenõrizd le, hogy rendesen össze van-e dugva a kártya a tv-vel.Ha nem megy, akkor távolitsd el a programok hozzáadása/eltávolítás-ból (amennyiben van ilyen xp-n) a videókártya drivert, aztán az eszközelõbõl távolítsd el a videókártyát és kapcsold ki a gépet. Mozgasd meg a csatlakozókat, majd indítsd ujra, driverek vissza stb. hátha így jó lesz.

Repatarurgyán