TV out problemak, lehetosegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A RALLYnál nincs is jobb dolog........kivéve.....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
<#szomoru1>#szomoru1>
A segitségeteket szeretném kérni,van a gépemben egy ati radeon 9200 kari,tudom elég gyenge,de sehogy nem sikerül szinesbe kirakni tv-re csak fekete fehérben vagy ennél ez a max?De az tökéletes.Egy s-video rca-val probálkozom.Ha valaki tudja a megoldást nagyon megköszönném,mert nem találom a megoldást.
Elöre is köszi!<#wow1>#wow1>
Ha a tv-n maxra volt allitava a fenyero, akkor latszott valami kekes maszlag.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ra van dugva a TV is, megsem erzekeli. Pont ez a gondom.
Úgy látszik, eddig még nem tudtad, az, hogy csak akkor lehet klónra (vagy a többi többképernyõs üzemmódra) váltani, ha TÉNYLEG nem csak a monitor van csatlakoztatva, hanem akkor, ha már a TV is rá van kötve, mindez a VGA (és a driver) intelligenciájának jele.
Vagyis MINDKÉT eszköznek (monitor és TV) rá kell kötve lennie, hogy aktívak legyenek a VGA beállításokban a többképernyõs üzemmódok.
Inno3D GeForce2Ti kartyaval nem mukodnek a 2 kepernyos uzemmodok. Eddig 3 forceware verzioval probaltam. 71.84, 71.89, 56.72. A kabel jo, de az nView-ban csak az 1 megjelenítõ opciot lehet kivalasztani. Ha a monitor helyett atrakom a TV-re akkor van kep. Regebben egy Geforce4MX-szel frankon osszetudtam hozni, de ez nem akarja a jot.
A segitségeteket szeretném kérni,van a gépemben egy ati radeon 9200 kari,tudom elég gyenge,de sehogy nem sikerül szinesbe kirakni tv-re csak fekete fehérben,de az tökéletes.Egy s-video rca-val probálkozom.Ha valaki tudja a megoldást nagyon megköszönném,mert nem találom a megoldást.
Elöre is köszi!<#confused>#confused>
(Nálam teljesképernyõs videó)
Repatarurgyán
Remélem tud valaki segíteni:
Van egy ATI Radeon 9800PRO videokártyám (Catalyst 5.3 van fent), és az Svideo kimenetét rákapcsoltam a TVre.
Amint bekapcsolom a gépet, az felismeri a TV-t, és megjeleniti rajta ugyanazt, mint a monitoron. De amint feláll a Windows, elveszik a kép. Csak úgy megy, ha bekapcsolom, az "Asztal kiterjesztése erre a monitora" részt. De én úgy szeretném megoldani, hogy ugyanaz látszodjon a TVn , mint a monitoron.
Meg lehet-e oldani?
az alaplapi le van tiltva biosban, de hallotam olyat, hogy mixelesnel lehet hasznalni ket hangkarit (csak ne akadjon ossze). elmeletileg a winampba lehet valasztani kimenetet, tehat remeny van, csak most nincs idom foglalkozni vele. de ha muxik, akkor beirom
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a hangot viszont nemtudom, elvileg meg ha a lejátszó progiban ki lehet választani, hogy melyik eszközt használja a hanghoz
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
azt vettem eszre, hogy meg lehet ugy csinalni, hogy a filmet kiteszem TVre en meg csinalok amit eppen akarok a monitoron 😊 persze jo lenne a hangot is elvalasztani... a gepen van ket hangkari - alaplapos es SB 5.1. mivel a TV max stereo az alaplaposon kivezetnem a hangot a TVhez ami a masik szobaban van es a masikon ami eppen nekem kell... igy a gyerek nezhetne meset en meg nyugottan dolgozhatnek... tehat ezt hogy lehet megvalositani, hogy kell bealitani a hangkartyakat?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
De mintha egy másik topikbabn említett volna már valaki ilyen kulcsszavakat, hogy "multiview", "media center", meg "theatre",...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
kipróbáltad csak a TV-n? videó nélkül?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Mi lehet a gond????<#help>#help>
Abit 9600XT kártya tv kimenetével következõ a probléma:
Van a PC-ben egy Tuner kártya, SVideo bemenetén nézem az SVideo jelet.
Kamerát rárakom, színes a kép. Tv kimenetet rárakom, ugyanazzal a kábellel, fekete-fehér a kép.
A kompozit kimenetén viszont kijön a színes kép. A kártyán ugyanabból a csatlakozóból jön ki a kompozit és az SVideo is, csak más pin-eken.
Szerintetek mi lehet a gond?
PAL Bios van a kariban, minden jól van beállítva.
Catalyst 4.12-vel és 5.1-gyel is kipróbáltam, ugyanez a helyzet.
Help Please!
vagy az ASZTAL/tulajdonságokban a 2. képernyõnek a beállításait told fel 640*480 8bitre vagy a Catalyst-ban keresd meg ugyanezt
egy scart bemenetû kis átalakítót kell venni ami RCA-kat fogad (VIDEO IN AUDION IN L-R)...aztán a kompozit jelet rá lehet tolni egy jól árnyékolt kábellel....
nekem megy, de nagyon homályos a kép, amit így a TV kap...SZERINTEM...mivel az én szemem az RGB-hez szokott...
olyan kártyát még nem láttam aminek RGB kimenete lett volna...
aztán a videokari is CLONE-ban tolja, tehát az ASZTAL-t át kell lõni 640*480-ba....és ilyenkor a jól elrendezett ikonok egy szénakazallá változnak
én az asztali cuccokat javaslom mindenkinek filmnézésre és nem ezt a helikopterrel felszerelt vasdobozt😊
A segítségeteket szeretném kérni a problémám az, hogy a TV csak fekete fehérben mükszik.
Catalyst 4.12 5.1 van fent, területi beállítás magyar pal-b, letöltöttem a kártyám bios-át is (pal), kiprobáltam egy rakás kábelt , de semmi pozitív változás, van valami ötleted mi lehet a megoldás?
Elõre is köszi!
címe: mplayer lejátszó
I\'m hard as a rock, and wise as a mountain
Ez még nem is lenne gond, mert a TV-n úgy is csak full screen-en akarnám nézni a filmeket, de az a baj hogy ilyenkor nem lehet a TV-n megjeleníteni feliratot(a filmhez), meg úgy általában semmi mást sem, csak a film fut...
A magyar szinkronos filmeknél ez még így meg is teszi, de ha nincs szinkron, akkor nem ártana hozzá a filerat...
Azért köszi a tippet...
(ez a grafikus elõtt volt 1 ati 9200-asom és azon gyönyörû szépen be lehetett állitani mindent, most meg eszem a sz**t ezzel a "király" kártyával... :-(( )