TV out problemak, lehetosegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát be lehet DE NAGYON NEM TANÁCSOS!
2. Jól mondod, nem kell.
3.igen.
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Lenne egy mezei kérdésem.
Azt tudom, hogy a TV kábelt nem szabad bedugni bekapcsolt állapotban.
De! Ha már be van dugva a Tv-be is és a számítógépbe is, akkor ugye nem kell mindig egyszerre mûködni mindkettõnek?
Számítógépezhetek kikapcsolt TV mellett és nézhetek TV-t kikapcsolt számítógép mellett ugye?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
méghozzá az indításnál
ez: RUNDLL error az NVCPL.DLL modulban
Bezárás Részletek>>
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
amúgy 10m a távolság,kellett pár kábel,oszt nosza..jóéjt😉
az élvezhetõséggel nem volt gond

A TVTool amúgy egy az egyben a desktopodat kinyomja a TVre így akármilyen lejátszóval megy a dolog...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nekem olyan gondom van, hogy a GeForce videókártyán CLONE módban a TVre nem rakja ki a filmet, csak a monitorra
EXTENDED DESKTOP módban a MediaPlayer mutatja a filmet a TVn is, de a RadLight meg nem
hogyan lehetne megcsinálni, hogy minden esetben és minden lejátszóval menjen a film képe a TVn is?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Mhh asszem megválaszoltam magamnak a kérdést!😊 Nincs...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék fényképet csinálni a tv-rõl(miközbe ps2-n játszok.). De nekem csak tv-out-os a videó kártyám. Kérdésem vhogy megtudnám-e csináni, hogy vissza fele jöjön a "jel" ne pedig a pc-m küldje a tv-re a képet?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mégegyszer köszi!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Atolvastam az utolso 100 hozzaszolast, de nem talaltam megoldast, akinek esetleg lenne otlete, pls segitsen.
Radeon 9500 -s kartyam van 3.9 es driverrel. Amikor osszedugom a tvvel, es bekapcsolom a gepet, azon frankon latszik a dos screen, meg minden. Ahogy betoltodik a windows / XP /, a kep osszeugrik a tvn. Tehat alul es felul lesz egy kb 8 centis fekete sav. Itt nem is latszik semmi. Hiaba allitom a desktop felbontast, nem valtozik semmi, az asztal tobbi resze kilog a kepernyorol. Egeret ahogy mozgatom, pointerrel tudom mozgatni, de nyilvan filmnezes kozben eleg gaz, ha kilog a kepernyon kivulre a film 60 %-a. Gyanitom az lehet a baj, hogy a secondary displaynek 512*384 es kepernyo van beallitva. Ezen viszont sehol nem tudok allitani.
Valakinek van valami epkezlab otlete?
Picit osszevissza irtam, de remelem azert ertheto a dolog. 2 honapja ugyanez a konfig tok jol mukodott egy masik tvn.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Egy kis segítség és összefoglalás azoknak, akik nem akarják végig olvasni a topicot. Én az alábbi beállításokat eszközöltem és tökéletesen tudok filmeket nézni a TV-n, míg a monitoron mást is lehet csinálni. Bocs, ha kicsit szájbarágós! Konfigom: Geforce FX520, Detonator 45.23 és XP.
1. asztalon jobb klikk -> Tulajdonságok
2. Beállítások fül, itt csak az 1 monitor aktív, a másik nem.
3. Speciális beállítások -> Geforce FX520 fül (ha más NVidia kártyád van, akkor az jelenik itt meg)
4. az oldalt megjelenõ kis ablakban nWiew display mode kiválasztása, ott a Clone bejelölése.
5. a 2-es monitor kiválasztása -> Device settings -> Change format -> itt bármelyik B/Pal lehetõség.
6. Device adjustment-nél Screen size (képméret) beállítás a csúszkával. Én fullra kihúztam, úgysem érdekel az asztal, csak filmnézésre használom a TV-t.
7. ismét az oldalt levõ kis ablakban az Overlay controls kiválasztása
8. Full screen devicenál, a Secondary display kiválasztása.
Ekkor jónak kell lennie, ha filmet nézel, a TV-n full képernyõn mennie kell a filmnek. Nekem ekkor még mindig volt a kép szélén kis fekete csík. Feliratozóként DivXG400-at használok (AceMegaCodecsPack-ban benne van). Ha ezt használod, film lejátszás közben megjelenik az ikonja a jobb alsó sarokban (kis kék monitor). Jobb gomb rajta és a DivXG400 kiválasztása esetén ennek konfigurálását lehet végezni. Itt bekapcsoltam a Compensate overscant és nekem 6%-nál volt tökéletes.
Remélem néhány emberkének bejön. Üdv!
ASUS P5Q, Intel Core2 Duo E8400 3,0 GHz, ATI Radeon4850, 4GB DDR2, 2x500GB Hdd
Repatarurgyán
Repatarurgyán
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Please help!
Ha a klónozás dolog már megy, akkor cseszegesd a videótük.vezérlõt!
Repatarurgyán
Amelyikkel meg mûködik normálisan, azzal meg nem tudom a lenti problémát megoldani. 😞
Ezért lenne jó egy screenshot.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Beállítottam.
Videótükrözés-vezérlõ--bekapcsol,videótükör megvan.
Teljes képernyõs eszköz/másodlagos kijelzõ nincs!
Lehet, hogy csak én vagyok a béna és itt van a megoldás.
Tudsz küldeni egy screenshot-ot, hogy össze tudja hasonlítani?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Repatarurgyán
Nview-t elindítod, ott beállítod hogy az összes menüpontot lásd, nagyítás fül, és ott van.
Repatarurgyán
Megnéztem a dolgot, amit írtál. A teljes képernyõs eszközt hol lehet beállítani? (Sehol sem találom ezt a menüpontot.)
NeoMan: Kösz a segítséget, de nekem inkább a dualview kellene. A fenti problémára nem tudod a választ?
Utána videotükrözés bekapcsolása a másodlagos kijelzõre (ami a clone miatt a TV lesz)...
Régebben olvastam hasonló problémáról, ami most nálam is jelentkezett, de sehol nem találom a megoldást:
Adott egy G4Ti4200 kártya, összekötve a Tv-vel. Minden szépen megy, TVTOOL nélkül is. A monitoron elindítva egy filmet, a tv-n telses képernyõben megy. (Utána a monitoron letehetem a tálcára stb., a tv-n továbbra is fut.)
A rendszer Win98.
Most: rendszer csere: XP. (+ monitor csere, de ez szerintem nem kavarna be.)
Odáig sikerült eljutnom, hogy van kép a tv-n. (Látszik a háttér, egérkurzor, tudok áthúzni ablakokat.)
Viszont, ha a monitoron indítok egy filmet ablakban, vagy bárhogy a tv-n csak fekete képernyõt ad! (Csak úgy tudok filmet nézni a tv-n, ha azt állítom be elsõdleges kijelzõnek.)
(Bootolásnál eddig látszott a m.-on és a tv-n is minden. Most csak a monitoron.)
Tud valaki segíteni?