Billentyűzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
lámer jurop verziód van-e? 😄
Gyász:

Nem gyász:

Þór vígi þessi rúnar

Hunter of Deer
nekem is g15 van és a bal shift mellett ott az í betû...

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

RETROB0Y
OCZ Alchemy Elixir

itthon hol lehet ilyet venni?

Na megvettem a Razer Lycosa Mirror Special Edition bill-t és tényleg ugyan annyi gomb van rajta mint egy magyar bill-en szóval köszi a segítséget. Nagyon jó bill.<#eljen><#eljen>

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Solten
Arra, ott a pont.

Saor Alba

Carlos
Hát pedig a G15-ömön igen.
Nem a területi beállításokra gondolsz?

Þór vígi þessi rúnar

Solten
Angol billentyûzeten nem nagyon 😊

Saor Alba

Carlos
Igy van!

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
pedig az a kis í 😊
í

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
AltGr+j nalam azt csinalja hogy semmit 😊

Saor Alba

Carlos
AltGr+j és AltGr+i

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Plö énis.

Þór vígi þessi rúnar

macleod2005
G15/g11 is csak angolba van, mégis nagyon sok ember (najó gamer) használja itthon probléma nélkül

Solten
Alt Gr + i

Saor Alba

Akkor nyugodtan vehetek olyan nem lesz vele gond?

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

tugyiti
altgéerpluszjé
MR ME
át lehet, csak a hossz íííí nem lesz rajta asszem, de majd mingyá mondják rá a billentyûparancsot, am geci jó lehet az a bill 😉

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hello

Azért írok meg most akarok venni gépet és nem tudom milyen billentyûzetet vegyek. A gépen természetesen game-re használnám. Ki is néztem egyet: Razer Lycosa Mirror Keyboard, de ez is mint a többi gamer billentyûzetek angol nyelvû. A képeken láttam hogy 2gombbal kevesebb van rajta mint egy magyar billen, és nem tudom hogy azt át lehet-e állítani hogy magyar legyen. Vagy ha nem akkor, ha tudotok olyan billet ajánlani ami gamer és lehet angliába venni, és magyar át lehet állítani akkor megköszönném.

Ha valakinek hasonló problémája lenne: Nem rak billentyû tab-ot a setpointba, vagy egérnek ismeri fel a billentyût XP alatt.
Találtam megoldást!! 😄
Itt írják angolul:
Megoldás
Bár nekem csak a wdf01000.sys fájlt kellett törölni a system32 mappából, amit késõbb telepítésnél a program visszarak, csak gondolom más félét.
A logitech oldaláról letölthetõ setpoint-ot használtam, nem azt amit hozzá adtak.
Most már van tab a setpointba a billentyûnek!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Nem volt vele eseteleg problémád XP alatt? Felraktam a setpoint programot hozzá, a gyári fel sem ismerte, szóval nem tudtam beállítani a funkció gombokat, majd a hivatalos oldalról leszedtem a legújabb drivert az pedig egérként ismerte fel a vezetékes billentyût. Barátnõmnél próbáltam még csak, de holnap otthon is kipróbálom. Valakinek volt ilyen? Funkció bill-ek közül mind mûködik aminek kell XP alatt. De azért a driver gond érdekes...
Remélem nem a billentyûvel van gond...

MR ME
szia
mûködik az összes gomb nálam

Sziasztok! Esetleg ha van köztetek Logitech Wave talujdonos, aki windows 7 felhasználó is egyben attól szeretném kérdezni, hogy a billentyûn lévõ gombok egy részét(amiket Vista alá találtak ki) azok mûködnek Windows 7 alatt is?
Elõre is köszi!

Solten
Ehh, annyira "ertek" a konzolokhoz, nem is vagtam hogy a PS3-on van USB bemenet (v. nem erdekelt). Igy mar mas a leanyzo fekvese. Olyat mar olvastam hogy PS3 controller szuperalt PC-vel. Bar egy wireless cucc megint mas teszta (szoftveres inkompatibilitas polo).

Saor Alba

Elvileg adtunk el ilyen billentyûzetett PC-hez, és nem hozták vissza 😊
(Amúgy rengeteg Logitech PC cucc megy PS3-al és fordítva, de nem reklámozzák nagyon.)
Ha nem zavar, hogy csak angol vagy német verzióban kapható ...

samsung123
csak azért kérdezem mert:
1)Bluetooth
2)touch pad
3)faszán néz ki
és mindez 12000HUF ennyiért ilyen tudásút sehol nem kapok....

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Solten
Tobb mint nem valoszinu.

Saor Alba

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

elitehun
Hát igen anélkül emberibb lenne. vagy ha legalább kisebbek lennének
MR ME
érdekes, ezek a buzi nagy gombok nemtetszenek baloldalt :/

elitehun
Szerintem nem rossz
Carlos
jajjdenemszép...

Þór vígi þessi rúnar

Solten
OLED-es OCZ: link

Saor Alba

MR ME
az, nekem is ilyen van, nincs vele baj

Solten
Azt irja hogy igen.

Saor Alba

elitehun
Szia! A havernak kéne az a bill de nem jó az internetje így én kérdezek a helyében. Az magyar kiosztású billentyûzet?
elitehun
Jaj bocs most látom hogy ott írja XD
elitehun
Kössz. És ez magyar nyelvû?<#fejvakaras>
Solten
Hi.: link

Saor Alba

Solten
Hi.: link

Saor Alba

Hello! Szeretnék venni egy alumínium billentyûzetet, nem tudnátok ajánlani pára? Elõre is kösz

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

elitehun
Hali! Tudnátok ajánlani egy normális billentyûzetet 10000Ft környékén. Nyugodtan világíthat is. THX
Solten

Saor Alba

BB7
<#eljen>
Carlos
Minek kell "hájlájtolni" a wasd-ot meg a kurzort? Hogy a nyomi eltalálja este? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Solten
"Klasszikus forma"... <#zavart1> Az (olcso) araval hoditani fog szerintem.

Saor Alba

BB7

BB7
Nagyon régen láttam már ilyet, azt hiszem az valami Razer volt!
Solten
Gamer bill:

<#zavart1>

"A billentyûzetek szegmensébe a KB-G235 érkezik, amit a vállalat maximálisan a játékosok igényeit figyelembe véve tervezett. A multimédiás klaviatúra nem túl nagy kiterjedésû, így könnyû elcipelni a LAN-partikra, továbbá az Anti-Ghost technológia révén akár hat gomb egyidejû lenyomását is képes feldolgozni a vezérlés. A fekete színû terméken narancssárgára vannak festve a játékok szempontjából fontos iránybillentyûk, és az alfanumerikus részen is ki van emelve a W, az A, az S és a D gomb."

(PH!)

Saor Alba

Hmm... mondasz valamit. 😊
Jó ötlet, de például van olyan ahol nem fér el kettõ, és én mutatnék valamiféle hajlandóságot arra hogy beruházzak egy új billentyûzetre emiatt.

Azért köszönöm a tippet! (:

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!