Billentyűzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
í
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azért írok meg most akarok venni gépet és nem tudom milyen billentyûzetet vegyek. A gépen természetesen game-re használnám. Ki is néztem egyet: Razer Lycosa Mirror Keyboard, de ez is mint a többi gamer billentyûzetek angol nyelvû. A képeken láttam hogy 2gombbal kevesebb van rajta mint egy magyar billen, és nem tudom hogy azt át lehet-e állítani hogy magyar legyen. Vagy ha nem akkor, ha tudotok olyan billet ajánlani ami gamer és lehet angliába venni, és magyar át lehet állítani akkor megköszönném.
Találtam megoldást!! 😄
Itt írják angolul:
Megoldás
Bár nekem csak a wdf01000.sys fájlt kellett törölni a system32 mappából, amit késõbb telepítésnél a program visszarak, csak gondolom más félét.
A logitech oldaláról letölthetõ setpoint-ot használtam, nem azt amit hozzá adtak.
Most már van tab a setpointba a billentyûnek!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Remélem nem a billentyûvel van gond...
mûködik az összes gomb nálam
Elõre is köszi!
Saor Alba
(Amúgy rengeteg Logitech PC cucc megy PS3-al és fordítva, de nem reklámozzák nagyon.)
Ha nem zavar, hogy csak angol vagy német verzióban kapható ...
1)Bluetooth
2)touch pad
3)faszán néz ki
és mindez 12000HUF ennyiért ilyen tudásút sehol nem kapok....
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Þór vígi þessi rúnar
<#zavart1>#zavart1>
"A billentyûzetek szegmensébe a KB-G235 érkezik, amit a vállalat maximálisan a játékosok igényeit figyelembe véve tervezett. A multimédiás klaviatúra nem túl nagy kiterjedésû, így könnyû elcipelni a LAN-partikra, továbbá az Anti-Ghost technológia révén akár hat gomb egyidejû lenyomását is képes feldolgozni a vezérlés. A fekete színû terméken narancssárgára vannak festve a játékok szempontjából fontos iránybillentyûk, és az alfanumerikus részen is ki van emelve a W, az A, az S és a D gomb."
(PH!)
Saor Alba
Jó ötlet, de például van olyan ahol nem fér el kettõ, és én mutatnék valamiféle hajlandóságot arra hogy beruházzak egy új billentyûzetre emiatt.
Azért köszönöm a tippet! (:
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!