Billentyűzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk jól átt is kurt mert neten nézegettem annak a billnek az árati és hát 1500ft nekem 2800-ért adta.
De hoz helyette másikat 2800-as árba amit megnéztem máshol is valóban annyi 😄
Next PC upgrade: 2022
Saor Alba
2 kérdésem volna íme az elsõ:
1. LOGITECH Wave Keyboard világít? ( úgy pl mint a G11-G15)
2. Valaki mondja már meg nekem pls akinek G15-je van ( az új G15 a beépített kijelzõs) hogy több szín is van-e rajta meg fényerõ állítás és hogy mennyire jó vagy rossz...szóval jellemezze már pls neked akár privátba is vagy bármi 😊 köszikeee
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
ismerõs igaz
ez a cég tervezett micro-t a samsungnak 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
(Documents and Settings, vagy ennek megfelelõje Vista alatt, nem láttam még Vistát, úgyhogy nem tudom ott is így hívják-e)
Manapság amire nem "made in china" van írva, az hamisítvány...
Ugye vettem új billenytûzetet és egy játéknál nem müködik.
Beowulfról van szó.
Olyan mintha besem lenne dugva a billentyûzet.
Visszadugtam a régit azzal meg jó.
Mi lehet a baja ezzel az új billentyûzettel?
Boltos srác ismerõsõm lehet kicseréltetem vele.
Mert amikor vettem nem is néztem csak azt hogy vékonyak a billenytûzetek eszembe sem jutott hogy van más elrendezés mint a szabványos 😄
Btw, tényleg rettenet egy billentyûzet 😊 Enyhén szólva is gázos az elrendezése...
kicsit összezsufolt meg csomo gomb nem ott van ahol régi billemen volt szokni kell nagyon még.
De a bal alsó sarokban van egy gomb ami "Fn" jelzés van.Ez mire való vajon mert semmire nem ragál?
Szerintetek megéri (árilag) a Logitech Wave Bellintyûzet???
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Sikerült beszereznem egy Logitech Cordless Elite Keyboard For Bloetooth billentyûzetét ... se adapter se egér ... (szinte ingyen)
A kérdésem az lenne hogy egy sima bloetooth adapterrel mûködésre lehetne valahogy bírni ?
Elõre is nagyon köszönök minden hasznos infót!
Olyan kérdésem volna, hogy nem-e tud valamelyikõtök olyan helyet BP-n ahol jó áron lehet még hozzájutni a régi fajta Logitech G15-höz.A kihajthatós kijelzõshöz.Mert az új az már beépített kijelzõs és vagy 18.000.15.000 környékén is láttam régebben G15-öket de mostmár nem találok 😞
A másik kérdésem, hogy van-e valakinek ilyen régebbi G15-je?Lenne pár kérdésem a bill.-el kapcsolatba mert ilyet vennék 😊
Köszi elõre is a segítséget és a választ.Jó8
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Saor Alba
* strapabíró alumínium ház
* ultravékony dizájn
* érzékeny, gyorsan reagáló, halk billentyûk
* helytakarékos elrendezés
* 8 darab multimédia gomb
* a háttérvilágítás mechanikusan ki/bekapcsolható
* fekete és ezüst színben is kapható
9900 Ft + ÁFA. <#levele>#levele>
Saor Alba
Viszont itt az egész bill világít, ha van pénzed akkor Logitech G11 -et vegyél.
Olcsó: Revoltec Lightboard XL2... de ezt marhára nem ajánlom, láttam élõben, nagyon rossz minõségûek a gombjai.. szal G11 😊
Nem igazán találtam sok infót róla, magyar piacon még nem is láttam pedig kerestem 10 percet kb... jó lenne ha kijönne magyar billentyûkiosztással is... esetleg vki errõl vmit infót/tapasztalatot (ha van ilyen 1általán Mo-on)
Ami kéne bele: multimédia (wmp-hez) , usb kimenet (2.0-ás), világító (nem muszáj)
Van egy a4tech x-slim billentyûm, megvettem(3300 huf) hazavittem megmutatni faternak és rögtön elcsórta😄 Viszonylag jó volt a billentyû, de gondoltam veszek valami komolyabbat... fõleg mivel x-slimben nincsen driver támogatás vista 64biten (mûködnek a gombok, csak nem lehet programozni õket, ill ha felteszed drivert akkor halkítás/hangosítás nem mükszik)
Gondolkozom egy razer lycosa-ban , de nem igazán ismerek olyat akinek van és érdekelne tapasztalata van-e vkinek esetleg vele kapcsolatban?
Ill ha bárki tud bármilyen hasonló paraméterekkel rendelkezõ bill-t pls írja meg a típusát.
nekem akkor volt ilyesmi problémám..
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Ezen viszont látszik, hogy nem nem olyan erõs a nyomat. Pedig ennyi pénzért...
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Apu ökölbe szorított keze vagyok
Szal sztem ha használható,akkor simán jó 2 évet kihúzol azt cs.
Saor Alba