Billentyűzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Razer Lycosa
Rendszerkövetelmények:
Windows® XP / x64 / látkép / Vista64
PC beépített USB kikötõkkel
CD-ROM-meghajtó (vezetõknek)
Legalább 35 MB merevlemez-tér (vezetõknek)
Ezek elég durvák. Kell hozzá egy jó ház látképpel, USB kikötõ, meg ahogy nézem jogsi is.😄 Szóval ez nem gyerekeknek van kitalálva.
A füleses leírásba sikerült becsempészni egy klasszikus fordítási példát is az "audiójátékosokkal" képében. De legalább "maceramentes"-en használható.😄
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szegény Razer füles:
"Új fejhallgató a piacon neve Razer Piranha™
Fõbb jellemzõi:
* True-tól életig audió minõség felsõbbrendû tisztasággal és basszussal
* Állítható, zaj-szûrés-mikrofon tisztább-játék kommunikáció kényelmes, ergonómikus és állítható fülhallgató, ami alkalmas hosszadalmas használatra.
* Soros távirányító kényelmes kötettel és mikrofonnal, amik beállításokat némítanak el
* Egyetlen oldalú kábel maceramentes használatért
* Tartós befont rostkábelvédelem
* Internet telefonálás összeegyeztethetõ
* Összeegyeztethetõ legjelentõsebb operációs rendszerekkel
* Használható CD-VAL, DVD-VEL és digitális audiójátékosokkal (3.5 mm minijack)
Részletes leírások
Fejhallgatók
Freq válasz: 18 - 22,000 Hz
Impedancia: 32 ohm
SPL (@ 1 kHz, 1 Vrms): 114 dB
Kábel: 3.0 méter
Mikrofon
Freq válasz: 80 - 15,000 Hz
Sensitivity (@ 1 kHz, 1V/Pa): -+38 dB
Impedancia: ~2 kOhms
Kisteherautó-minta: Uni-irány "
"Egy döbbenetes és egyben csodálatos új hardver a Razer Lycosa™
Fõbb jellemzõi:
* Keytop nem cédulai gumi véggel
* Ellenfény megvilágítás WASD csoporttal gyújt meg opciót
* Teljes-programozható kulcsok makroutasítás képességgel
* Játékvilág csoport kísértõ-ellenes képességgel
* Karcsú keycap szerkezet Hyperesponse™ technológiával
* TouchPanel™ egyszerû hozzáférés-média-kulcsok
* Játékvilág mód opció a Windows aktivitás-megszüntetéséért kulcsfontosságú
* 10 testreszabható szoftverprofil
* 1000 Hz Ultrapolling™ / 1 ms válaszidõ
* Fejhallgató-kint és mikrofon-kocsiemelõkben
* Levehetõ csukló pihenés
* Egy integrált USB kiterjesztéskikötõ
* Hozzávetõleges méret:
469 mm (hossz) x 168 mm (szélesség) x 15 mm (magasság) - csuklópihenés nélkül
469 mm (hossz) x 221 mm (szélesség) x 15 mm (magasság) - csuklópihenéssel"
pcpult.hu
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
fekete bill világítás nélkül sötétben nem látszik jól
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de ha hetente 1x letörlöm akkor szép nagyon
Szokatlan volt még az is eleinte,hogy a gombok ilyen közel vannak egymáshoz de pár hét és megszoktam.
Eleinte minden szót elütöttem 😊
és olyan szépen össze lehetne tapizni a fényes felületet :S
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

hülye lennék szart venni
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A Fekete! 4600ft-ért találtam, de még nem vettem meg.
Thrash \'Till Death
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Technika...
Most vettem 1et....
szuper...
ja....és 3990 ft..
de szerintem a pia elmarta már egybõl ki kellett volna tisztitani a müanyag fóliát kimosni
pl alkohollal
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Tudtok nekem olyan Billentyûzetet mondani/mutatni, amilyen a Laptopoknak van? Olyan vékony gombos, stb. szoval mint egy Laptop billentyûzete.
Razer páros
akkor már csak az van hátra, hogy kipróbáljam, hogy kényelmes-e a billentyûzet 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Download Driver Genius SlimStar 310
2000,Me,Windows Xp,Windows Vista
Minden program megy már Vistán. 1 év alatt az összes programhoz írtak Vistás verziót.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kinéztem magamnak egy Genius Slimstar 310-et. az a gond, hogy a honlapján a drivernél nem írják a Vista támogatást, és attól félek, hogy nem megy Vista-n a driver.
tud valaki vmi biztosat mondani??
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB