Hangszórók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Creative Labs SB X-FI X-MOD USB-hangkártya
Creative Labs X-Fi XtremeGamer
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Szerintetek melyik hangszóró a jobb és miért?
Logitech Z-5500
Logitech Z-5450
Elõre is köszi a véleményeket!
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Hát a frekvencia az biztos, hogy fake, fõleg 5.1-nél . De lehet, hogy kibírja tényleg adni a 20 Hz-et is, csak sokkal halkabban. És hangtisztaságnál az a legfontosabb, hogy minél simább legyen a frekvencia menet, számomra a watt, hangerõ az mellékes. ami mostvan az kb. sztem 20-30 W, és ezt is elég hangos volt nekem =)
Tanulok hangtechnikát, de nincs pénzem, meg nem is nagyon akarok studio hangfalat venni. Így egy sima 5.1 lesz, és valószínû, hogy a Genius.
Bár egyenlõre még csak terv, hogy veszek egy másik hangfalat. Mindenesetre nagyon kellene, mert ez a mostani Btech elég gagyi ^^ Filmekre jó viszonylag (fõleg a tv-knél), játékra is elviselhetõ, na de zenére... :/
Meg ha sokwattos, akkor nem hátrány ha nem zúg bele az erõsítõ ezerrel.
Baluman a hangfalaknál megadott frekvenciaértéknek még a fele se igaz, és ez még atomdrága márkás cuccok jórészénél is így van. 😞
Hát a watt, teljesítmény nem annyira fontos, inkább a hangtisztaság, frekvencia menet, meg zajmentesség a fontos számomra. De ezt csak úgy tudnám megállapítani sajnos, ha megtudnám hallgatni mindegyiket, de mivel ez úgytûnik lehetetlen, maradok a Genius-nál... ahogy olvastam, nagyon sokaknak az van.
/mondjuk a távirányító az nem annyira fontos, mivel fél méterre sincs tõlem a hangfal 😄 Bár ha filmet nézek, akkor lehet lesz az 1 méter is, és akkor már fontos... :| 😄 /
Nem a kinézet a fontos.
Elõször is nézzük meg Wattilag mi a helyzet:
Genius: 120 watt
Logitech:70 watt
Manta😞ez nem is márka)68 watt
Már itt el is dõlt az egész.
Geniushoz van vezetéknélküli távirányító.
logitech-hez csak vezetékes ami így szart se ér.
Mantához van távirányító, de ilyen márka még ingyen sem kéne.
Egy szóval Genius, fõlényesen!
3 hangfalat néztem ki, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyiket érdemes venni.
- Genius SW-5.1 Surround Home Theater (ezt már láttam, sokan írtátok hogy jó, de nekem valahogy a márka nem túl megbízható, meg nagy is a hangfal :S)
- Logitech X-540
- MANTA Crystal 5.1 Home Theater System MM2500
Nekem leginkább a Manta Crystal 5.1-es hangszóró tetszik kinézetre, meg leírás alapján is. Azért én szivesen hallanák róla személyes véleményeket is, mert még nem nagyon hallottam róla. Ráadásul csak rendelésre lehet kérni, boltba sehol nincs (?), úgy meg nem akarok rendelni igazából.
Várom a véleményeket!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
amúgy a Genius honlapján ott van az elérhetõség, oda elmész és megmondod mi kell.
Van egyilyenem és kellene nekem egy kábel amivel a gépbe csatlakozik, mert ami most van az már valószínûleg nem jó. Hol tudnék rendelni hozzá megfelelõ vezetéket?
szntem jo vetel, jol szol.
néztem ki magamnak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊
Jelenleg egy 5.1es noname hangszóróm van aminek nem vagyok megelégedve a hangzásával. btw azért 2.1 mert a szobám felépítése nem teszi lehetõvé az 5.1 felállítását
A problémám az, hogy a Genius SW 3600-as hangfalam jobb hátsó hangszórója nem szól!
Hiába cserélem ki a mélynomón a csatlakozót, sehogy se szól!
nem beállítás gondja mert TV-re kötve se szól!
Ezért mindenképeen a mélynomóban van a gond, csak éppen nem tudom mitõl...
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
akkor kapsz hozzá asszem 5 kábelt amit mind az 5 hangszóróhoz hozzákötöd a másik végét a mélynyomóba,kapsz 6 RCA-t ami pl TV-re magnóra CD lejátszóra 2 kell, ha DVD-re kötöd akkor mind a 6 kell, és 2 használati útmutatót
reméljük jól fog möködni
amugy lehet tudni hogy mi jár a hangfalakhoz ?
már mint gondolom cd- cábelek leírást stb !
Nálam úgy van h pl zenénél vagy játéknál de léyneg hogy valami hangnál tekerem a hangot feljebb vagy lejjebb akkor recseg a jobb hátsó hangszóró, vettem hozzá kábelt de akkoris recseg, tehát...
a lémyeg, h vedd meg neked úgyis hibátlan lesz<#szomoru1>#szomoru1>
és szerinted a 5.1 Genius Home Theater 5000W
nem jó mint hangfal rendszer ?
lehet hogy vanak rosz geniusok de azt ne hiném hogy a 5000-es rossz lenne !
meg a másik hogy normális 5,1-es 30000 ig nem nagyon van !
de szerintem 29000-ért meg veszem a genius 5000-es verziót !
szerintem
játékhoz zenéhez felmhez dvd -hez meg felelõ lesz nem ?
Most olcsósabban tudnék szerezni csak azért gondolkodtam el rajta mert a 5300-al nagyon megvagyok elégedve csak elgondolkodtam h milyen jó is lenne az 5500-as... És mint mondtátok nagyon jó kis hang cucc<#hehe>#hehe>
Ez meg mi?
és hát ez 2002ów
akkor jobban szol a 5000-es geniushoz képezt vagy hangzás téren el marad ?
segitsetek mert sajnos nem nagyon vagyok jó eben a témában !
Véleményeteket szeretném kérni most nekem egy Logitech® Z-5300e típusú hangrendszerem van. Nagyon megvagyok vele elégedve nagyon jól szól a "picike"😄 most azon gondolkodom h vennék egy Logitech® Z-5500 Digital nagyon jól néz ki és a paraméterei is nagyon meggyõzõk!😄
Mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok. Szar vagy van nála jobb ilyen árban...?
Ez meg mi?
nézzegetem az oldalakat és a Genius tünik a legjobnak
mivel aránylag egész jó !
nem kerül sokba !