Industry Giant 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, eredeti. De ott is leáll a kereslet.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nekem is pont ez volt a problémám, kipróbáltam ezt a patch-et is, meg azt is, amit a jowood.com-on ajánlanak, de ezekután már a játék sem indul el :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nos, valamilyen szinten megoldottam a problémát.
Ha manuálisan beállítom, hogy ez márpedig kompatibilis (enginetest.exe), akkor a játék hajlandó elindulni. Viszont a menügombok nem jelennek meg, csak a róluk információt közlõ szöveg. Sebaj, elindítom az oktatómódot, a pálya betöldõdik, és...
A képernyõn csigák másznak, majd rövid idõ múlva a program hibaüzenettel kilép.
Szerettem ezt a játékot. <#sir>#sir> (Sajnos a régebbi gépem, amin jól futott, már nincs meg)
Ha manuálisan beállítom, hogy ez márpedig kompatibilis (enginetest.exe), akkor a játék hajlandó elindulni. Viszont a menügombok nem jelennek meg, csak a róluk információt közlõ szöveg. Sebaj, elindítom az oktatómódot, a pálya betöldõdik, és...
A képernyõn csigák másznak, majd rövid idõ múlva a program hibaüzenettel kilép.
Szerettem ezt a játékot. <#sir>#sir> (Sajnos a régebbi gépem, amin jól futott, már nincs meg)
Van egy problémám:
A játék szerint a videókártyám nem kompatibilis, és ezért EL SEM INDUL!!!
(A Transport Giant is azt hitte, hogy nem kompatibilis, de legalább elindult, és amúgy szépen fut)
Tudna valaki megoldást arra, hogyan lehetne játékindításkor a kompatibilitás-tesztet kihagyni? Életet mentene! (Konfigom az aláírásomban)
A játék szerint a videókártyám nem kompatibilis, és ezért EL SEM INDUL!!!
(A Transport Giant is azt hitte, hogy nem kompatibilis, de legalább elindult, és amúgy szépen fut)
Tudna valaki megoldást arra, hogyan lehetne játékindításkor a kompatibilitás-tesztet kihagyni? Életet mentene! (Konfigom az aláírásomban)
13 pályás. Médiumon 5 pálya van. A nehéz szint 2.,3.,4. pályáján kívül átvittem mindet.
Én úgy tudtam, hogy 3x4 tehát összesen 12. Te végigvitted mindet mediumon?
közepes fokozaton 5 pálya van!
4
najó, kóddal átvittem. Ez a nehéz fokozat már qrva nehéz<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
A nehéz szin 2. pályáján elakadtam. Az a feladat, hogy 15 év nulva 4 millió készpénzem legyen, és valami olyasmi, hogy évente ki kell elégíteni 40%-os keresletet kenyérbõl...nos egy évig több, mint 40 % -s keresletem volt, de a feladatoknál a 40-bõl csak 1 ment fel. Hogyan lehet ezt a pályát megoldani? Nincs valakinek a 3. pályáról mentése?
jah, ok, megtaláltam<#idiota>#idiota>
szintenként hány pálya van?
huh, kösz!!
De lehet. Num +/-
Sikerült, köszi.
Nem lehet gyorsítani az idõt?
Nem lehet gyorsítani az idõt?
Megnéztem a dolgot...
Itt nem kell szállítási hálózatot kiépíteni csak farmot meg raktárat ami egybõl a boltnak adja az árut. Kezd a jobb felsõ sarokban lévõ városal, ott sokan laknak. Csinálj 2 tehén farmot, az egyik húst a másik tejet termel+csirke farmot. Késõbb csináld meg ugyanezt a másik legnagyobb városba. Sok sikert.
Itt nem kell szállítási hálózatot kiépíteni csak farmot meg raktárat ami egybõl a boltnak adja az árut. Kezd a jobb felsõ sarokban lévõ városal, ott sokan laknak. Csinálj 2 tehén farmot, az egyik húst a másik tejet termel+csirke farmot. Késõbb csináld meg ugyanezt a másik legnagyobb városba. Sok sikert.
de ha meg kevés van, akkor még annyi pénz se jön a kasszába
Az a baj, hogy sok a vonat, ezért magas a fenntartási költség.
ezt én is tudom<#zavart2>#zavart2>
Ez már mind megvan, van 10-15 vonatom, jön havi max 80 000-100 000...de így 5 év alatt nem érek el 4 milliót.
Ez már mind megvan, van 10-15 vonatom, jön havi max 80 000-100 000...de így 5 év alatt nem érek el 4 milliót.
Ha jól emlékszem ott a mezõgazdaságból (is) lehet pénzt csinálni.
Csinálsz egy élelmiszer boltot a városba, mellé egy raktárat, amellé pedig egy farmot. Ezt úgy csináld, hogy a farm közvetlenül a raktárba nyomja a cuccot, tehát nem kell még +1 raktár + szállítási útvonal + szállítási eszközök.
Csinálsz egy élelmiszer boltot a városba, mellé egy raktárat, amellé pedig egy farmot. Ezt úgy csináld, hogy a farm közvetlenül a raktárba nyomja a cuccot, tehát nem kell még +1 raktár + szállítási útvonal + szállítási eszközök.
Elakadtam az elsõ pályán<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#beka2>#beka2><#zavart2>#zavart2>
5 év alatt kell négymillót összeszednem.
Felépítek egy gazdaságot, elis fogy az összes pénzem. 5 év alatt összesen 900k -t tudtam gyûjteni. Hogyan szerezzek sok pénzt?<#gonosz3>#gonosz3><#nemtudom>#nemtudom>
5 év alatt kell négymillót összeszednem.
Felépítek egy gazdaságot, elis fogy az összes pénzem. 5 év alatt összesen 900k -t tudtam gyûjteni. Hogyan szerezzek sok pénzt?<#gonosz3>#gonosz3><#nemtudom>#nemtudom>
Helló.Elõvettem egy régebbi játékot az IG 2-õt és amikor elindítom a szöveg sehol se jelenik meg.valaki segítsen.
Köszi! Megoldottam!

\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
Emberkék! Volna egy kis pobléma
Az IG2 alapban magyarul van meg és a kieg. pedig angolul. Amikor felrakom, egyes szövagaknél, gomboknál " !!!!Unfound text!!!! " szöveg jelenik meg. Egyébként mûködik minden rendre, csak nem tudok elolvasni dolgokat. Van ötletetek? Köszi elõre is!!!
Az IG2 alapban magyarul van meg és a kieg. pedig angolul. Amikor felrakom, egyes szövagaknél, gomboknál " !!!!Unfound text!!!! " szöveg jelenik meg. Egyébként mûködik minden rendre, csak nem tudok elolvasni dolgokat. Van ötletetek? Köszi elõre is!!!
\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
emberek van egy olyan problemam hogy nem megy tovabb nekem a negyedik palyatol ha valakinek van savegameja az otodik palya elejerol elkuldhetne nekem nagyon megkoszonnem
emberek van egy olyan problemam hogy nem megy tovabb nekem a negyedik palyatol ha valakinek van savegameja az otodik palya elejerol elkuldhetne nekem nagyon megkoszonnem
[email protected]
[email protected]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
MVNR-26HA-LSSZ-80A5
közben rájöttem, köszi.
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?mytigt!ace
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Persze hogy kell piát gyártani hisz az a feladat, tele kell lennie a "speciális raktárnak" tehát nem csak le kell gyártani hanem oda is kell szállitani a többi dolog csak arra kell hogy anyagilag finanszirozza az akciót.
Creator!
Creator!
kérdésem lenne: 2 pálya, szesztilalom. telepakolom a speciális raktárt piával, de nem ér végett a szesztilalom 1934ig és nem ér semmit az egész. persze mindez leköt rengeteg pénzt, ezért nem tudok egyéb irányba fejleszteni. szóval kell egyáltalán piát gyártani?
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?mytigt!ace
a frankó krekk :)
a frankó krekk :)
Kicsereltem a game.exe-t,de ugyanazt csinalja, 1911 utan 0 lesz minden eladasi ara. Leszedtem az iso-t, felraktam az addon rippet, ott ugyanugy, az angol isonal ugyanugy. Nem tudom mi a franc lehet a problema...
Nem tudom, ti talalkoztatok-e olyan problemaval, hogy 1911 utan nincs semmilyen bevetel, de meg forgalom sem. Nalam ez van. 1911-es evet elerem es a forgalom 0-ra all be es el nem, lehet onnan mozditani. Ha 1912-vel kezdek jatekot, akkor mar elvbol 0-an van. En a magyarral jatszom, isoval. Talalkoztatok mar ezzel?
Sim City 4. Mi másért ne lenne? Pedig nem rossz játék ez...
serveren nincs, de valaki feltolthetne...
Szerintem nagyon jo jatek, de itt nincs valami nagy aktivitas iranta, miert?
Szerintem nagyon jo jatek, de itt nincs valami nagy aktivitas iranta, miert?
Magyar kiegészítõje még nincs senkinek?

Ami a DL Clan FTP-jen van fent, az az add-on, onallo, benne van az eredeti jatek.
"Ilyen jól mûködõ FTP letöltést még nem nagyon láttam!"
Koszi :) Tenyleg gyors a net, es eleg bika a server is.
Varia
"Ilyen jól mûködõ FTP letöltést még nem nagyon láttam!"
Koszi :) Tenyleg gyors a net, es eleg bika a server is.
Varia
Ilyen jól mûködõ FTP letöltést még nem nagyon láttam!
En is leszedtem, koszi szepen.
FTP mukodik, nem kell mas csak egy ftp program, akar windows commander, beallitod az adatokat, IP por, user name es password.
A jatekot csak letolteni tudod, a masik folderba meg irni is tudtok, oda mehet a gamehez kapcsolodo minden mas.
Udv, Varia
A jatekot csak letolteni tudod, a masik folderba meg irni is tudtok, oda mehet a gamehez kapcsolodo minden mas.
Udv, Varia
Varia mûködik még az ftpd? Ha igen,akkor kérlek mond el hogyan tudok onnan letölteni flashgettel! Elõre is köszönöm!
Van magyar kiegészítõ??? Úgyértem fent van? Azt mondják 2003. 1. negyedévében lesz, de ha már most lenne...
Az ig2.ini-ben keresd meg a Country=h -t. Na, onnan töröld ki a h-t és kész, onnantól angol lesz.
köszi, már tudom :-))
Ritka béna kérdés köveztkezik de tényleg nem tudom :-)
hogyan lehet erre az ftp címre eljutni?
hogyan lehet erre az ftp címre eljutni?