Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
Sziasztok keresek egy régebbi filmet/sorozatot?
kiskoromban láttam, 80s évek
feltehetõten németül ment,

arra emlékszem, hogy egy majomember szerû lény volt benne,
és ilyen préris tájakon játszódott mint pl. a Knight Rider
volt valami kõbarlang is, meg amikor megjelent a majom egy
csattogó gonosz effekt volt bevágva

tudom hogy nehéz ügy de hátha valakinek beugrik..

Köszönöm a segítséget. Már nem tudom hanyadszorra találkozok, azzal az abszurd válasszal, hogy kedvencek temetõjét, ajánlom, hogy aki ezt mondta, vegye elõ és nézze meg a filmet. Én olyan filmet keresek, ahol egy macska fõszereplõ, és õ gyilkol, a gazdája hiába végezz vele, akkor sem áll le. Szóval Seth jól mondta.
Ennek az utóbbinak nem igazán tudtam utána járni, bár nem hiszem, hogy ez lett volna.
tugyiti
Hmm nem tudom talán ez lenne?

Cat from hell

Seth
Az sem, abban nem volt gyilkos macsek,mindössze az õ szemszögébõl látjuk az eseményeket, sõt a végén meg is menti a kislányt akit vmi manó akar megölni

PSN ID.: Beegabor

vagy Revenge of Cirmi😊
tugyiti
ez szerintem S.K.:Macskaszem -je lesz
Willenbrock
Halott madarak jó film volt most láttam.Azt nem tudom hogy a végén mi volt, a kutyája kergette a csávót a kukoricában?A csávó változott át olyan démonná vagy mivé?

Szabi84
valami hasonlót én is láttam gyerekként, azt hiszem valami hajón játszódott, vörös macska vagy valami ilyesmire emlékszem a címét illetõen, de gugliba nem találok erre utaló filmet:s

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Lammer
szerintem avval keverhetted ossze, hogy ott is van egy feltamasztott macsek, aki ugye ezaltal egy csoppet agressziv ^^

(tsziszakat nem er ilyen filmekbe belerakni, mert en nagyon szeretem a dogoket, nekunk is van egy szep nagy karthauzi kandurunk es a szivem szorul ossze, amikor elaltatjak style van a filmben <#rinya> )

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

PetruZ
Kizárt, tuti nem az.
gz8
Nem a Kedvencek temetõje?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!
Segítségeteket kérném.
Keresek egy horrorfilmcímet, amiben egy macska gyilkol(két fiatalt is megöl pl, de úgy hogy amikor megtalálják õket, az autót zárva találják), egy öreg ember macskája asszem, aki fel is akasztja a macskát, de az a halálból is visszatér. Ezt a filmet még gyerekkoromban láttam olyan 10 évesen kb.
Hát röviden ennyi, ha valaki kitudna segítene a film címével annak nagyon hálás volnék. Elõre is köszönök minden segítséget.
Bulykin
My Bloody Valentine is fasza, a héten néztem meg, a vége különösen tetszett
nah meg az új Péntek 13, az vmi eszméletlen király, Jason powa^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fifi
Director:Sam Raimi
ez idõsebbeknek sokat mondhat 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ForzaInter
Ezt látta már vki?

elég jól áll 7 ezer szavazat és 8,1.

Yo, Bitch!

honnan lehetne szedni távol-keleti filmeket amit értelmes sebességgel lehetne tölteni?Pl.:Colic, arang, into the mirror(bezzeg a szájbakú... amcsi remake padlón jön), the evil twin, voice, 4 horror tales...Ezekre szükségem lenne mert elkezdõdött a vizsgaidõszak!(parazs=RED)?(/parazs) vagy mi
Bulykin
egy kis Thai misztikus horror😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lammer
lattam... a kepi vilag es ez a belga hangulat ott van a szeren, DE! NAGYDE! megint csak ez a beteg oreg aki fogvatartja a vendeget... :C
ettol meg plane hidegrazast kapok... 60as fitt feriember... jah kapna ket pofont erosebben oszt nem kelne fol tobbet... -> terrorban tart... hagyjuk mar :C

Lammer
megneztem a trailert es rohadtul nem vagyok ra kivancsi... sry 😉

fifi
most úgyis fel vagyok ismét gerjedve az európai filmekre, úgyhogy még megnézem ma ezt:
Pokoljárás (Calvaire)

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
+T

fifi
látad?
ugye nem?
a lényeg pont kurvára nem a fogságon van...
mindegy, nem tudhattad.

Lammer
jajjj mar megint egy ilyen fogsagos anyag... en nem tudom... de aki ezt a stilust elvezi az tenyleg beteg! (sry!)

fifi
Martyrs

f@szom ,mindig tudtam, hogy ez európaiak is tudnak kegyetlenül ütõs filmeket csinálni...
Ez megint ékes bizonyossága ennek, mert ilyen hangulatú-atmoszférájú filmet az amcsik a mai remake és okádéktengerben SOHA nem fognak tudni csináli.
Nem is tudok mit írni, egyszerûen letaglózó, megdöbbentõ, és kicsit elgondolkodtató, mert ugye szoktak hírek szólni ilyen embereket rabságban tartó deformált barmokról...

abszolút 10/10

Bulykin
sokszor szarakszik, nem csak neked😄

DANK U WELL!!!<#worship> (de hogy ez nekem miért nem mûködik csak innen)? ez sux...
Bulykin

valaki a CELLO c. Dél-koreai filmhez feliratot prezentálna nekem egy hatalmas "köszönöm szépen" fejébe? (mellesleg jön a H2)
Willenbrock
Õrület Hegyirõl nem tudni lesz-e film belõle?Del Toro rendezte volna,tavalyi hírek szerint,azóta kuss van róla.<#szomoru2>

ForzaInter
bazz, már ebbõl is remaket csináltak?:\ istenem, miért kell jó európai/ázsiai horrorokból remake, csak szarabb mindig mint az eredeti, de hollywood kb ennyit tud jelenleg horro mûfajban:S

Yo, Bitch!

Bulykin

Bulykin
Låt den rätte komma in

svéd vámpírfilmrõl van szó, mely idehaza az Engedj be címen fog futni, míg az amerikai remake a Let Me In.

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy horror filmmel kapcsolatban. Egyik ismerõsöm nyösztet vele 2 hete, hogy szerezzem meg enki, de fogalmam sincs, mi lehet. A történet úgy indul, hogy egy madár repül fenn, az õ szemével látunk, leszáll egy kietlen faluban, közelben kocsma. Egy család megérkezik, a kocsmában mindenki apátiában hever, nem zombik, de nyomottak. Találnak videokamerát, melyen gyilkosságok vannak rögzítve, és õk is belebonyolódnak a majdnem-zombi világba. Végül megússzák, elkocsikáznak, ismét repül a madárt, újra leszáll és most motoros banda érkezik a kocsmába. Nyilván õk lesznek az újabb "áldozatok". És vége a filmnek. Kanadában látta 4-5 éve, tehát nem régi film, mert vmi új Ford Jeep a család autója például. De nekem lövésem sincs, mi ez, nem A sziklák szeme, mert azt látta. Ha valaki segítene, hálám üldözné! Elõre is köszönöm!
Willenbrock
Azt sem értem miért kéne feltétlenül optimistának lennie egy horror filmnek?Valószínûleg azért mert az amerikai átlagközönség csak az ilyet tudja értelmezni.Az 1980-as The Thing(Dolog) c. horrorfilm máig kult horror pedig pesszimista-az E.T persze lekõrözte mert az jobban feküdt a közönségnek.A The Tinget meg csak a horrorrajongók egy része ismeri.

ForzaInter
Befejezés az tényleg ütõs volt.

Yo, Bitch!

Willenbrock
Úgy volt hogy Del Toro egy nagy mozit rendez H.P Lovecraft Õrület hegyei novellájából.Errõl senki nem tud közelebbit?Olyasmit olvastam legutóbb hogy a stúdiók olyan pesszimistának tartják a Lovecraft novellékat hogy nem akarnak belõlük mozit.Pedig mozifilmen még sosem mutatták be az ún. Cthulhu mítoszt-szerintem ütõs lenne ha Del Toro rendezné.

Willenbrock
A Tükrök igen abban volt egy kis erdetiség,egy jól eltalált film volt érdekes befejezéssel.

Willenbrock
Hívatlanokat néztem meg ma-hát nem nagy dobás.

DaemoonHunter

Sziasztok!

szeretném mindenkinek ajánlani:
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2306225

nemsokára újuló tartalommal, képek, videókkal, hírlevéllek, fórummal stb.
Lammer
-.-
pedig joag <#sniffles>

fifi
bunyó lesz...

Rec nagyon szar.

Hát ez nem jött össze.

grebber
Megnéztem a Karantén filmet.Most nézem a REC filmet elsõ két percbõl megtudtam hogy a Karantén ennek az amcsi feldolgozása. (tudtam hogy van neki de nem tudtam hogy a Karantén az)
És hát nem tudom mire fel ajnározzák a filmet semmi extra nincs benne.

Next PC upgrade: 2022

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Ezt nézzétek meg!Turkey Shoot

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Bulykin
de a A Slit-Mouthed Woman címen ismertebb😉

Bulykin
Carved 2