Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiskoromban láttam, 80s évek
feltehetõten németül ment,
arra emlékszem, hogy egy majomember szerû lény volt benne,
és ilyen préris tájakon játszódott mint pl. a Knight Rider
volt valami kõbarlang is, meg amikor megjelent a majom egy
csattogó gonosz effekt volt bevágva
tudom hogy nehéz ügy de hátha valakinek beugrik..
Ennek az utóbbinak nem igazán tudtam utána járni, bár nem hiszem, hogy ez lett volna.
PSN ID.: Beegabor
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(tsziszakat nem er ilyen filmekbe belerakni, mert en nagyon szeretem a dogoket, nekunk is van egy szep nagy karthauzi kandurunk es a szivem szorul ossze, amikor elaltatjak style van a filmben <#rinya>#rinya> )
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Segítségeteket kérném.
Keresek egy horrorfilmcímet, amiben egy macska gyilkol(két fiatalt is megöl pl, de úgy hogy amikor megtalálják õket, az autót zárva találják), egy öreg ember macskája asszem, aki fel is akasztja a macskát, de az a halálból is visszatér. Ezt a filmet még gyerekkoromban láttam olyan 10 évesen kb.
Hát röviden ennyi, ha valaki kitudna segítene a film címével annak nagyon hálás volnék. Elõre is köszönök minden segítséget.
nah meg az új Péntek 13, az vmi eszméletlen király, Jason powa^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ez idõsebbeknek sokat mondhat 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Yo, Bitch!
ettol meg plane hidegrazast kapok... 60as fitt feriember... jah kapna ket pofont erosebben oszt nem kelne fol tobbet... -> terrorban tart... hagyjuk mar :C
Pokoljárás (Calvaire)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ugye nem?
a lényeg pont kurvára nem a fogságon van...
mindegy, nem tudhattad.
f@szom ,mindig tudtam, hogy ez európaiak is tudnak kegyetlenül ütõs filmeket csinálni...
Ez megint ékes bizonyossága ennek, mert ilyen hangulatú-atmoszférájú filmet az amcsik a mai remake és okádéktengerben SOHA nem fognak tudni csináli.
Nem is tudok mit írni, egyszerûen letaglózó, megdöbbentõ, és kicsit elgondolkodtató, mert ugye szoktak hírek szólni ilyen embereket rabságban tartó deformált barmokról...
abszolút 10/10
Yo, Bitch!
svéd vámpírfilmrõl van szó, mely idehaza az Engedj be címen fog futni, míg az amerikai remake a Let Me In.
szeretném mindenkinek ajánlani:
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2306225
nemsokára újuló tartalommal, képek, videókkal, hírlevéllek, fórummal stb.
pedig joag <#sniffles>#sniffles>
És hát nem tudom mire fel ajnározzák a filmet semmi extra nincs benne.
Next PC upgrade: 2022
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.