Domain név + tárhely
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv.
nem nagy (kb100mb-os, de az sem baj ha 500 ;>😉 tárhelyet, domain névvel keresnék olyan szolgáltatónál ahol a külföldrõl való elérés is zökkenõmentesen (gyorsan, tökéletesen :C) müködik.
tudnátok valamit ajánlani?
köszi
Borgi
nem nagy (kb100mb-os, de az sem baj ha 500 ;>😉 tárhelyet, domain névvel keresnék olyan szolgáltatónál ahol a külföldrõl való elérés is zökkenõmentesen (gyorsan, tökéletesen :C) müködik.
tudnátok valamit ajánlani?
köszi
Borgi
porki fagyok fállalon
Köszi a válaszokat.
Nekem az alábbi helyzet állt fel.
Van egy extra-s tárhelyem, ahhoz akarnék .hu domaint venni.
Hogy , ill hol a legjobb? Mennyi az átfutási ideje, mivel elég sürgõs lenne. Kösz elõre is a választ.
Van egy extra-s tárhelyem, ahhoz akarnék .hu domaint venni.
Hogy , ill hol a legjobb? Mennyi az átfutási ideje, mivel elég sürgõs lenne. Kösz elõre is a választ.
Hali. A gondom, hogy egy nagyon nagy erõforrás igényû portálom van. És a jelenlegi szolgáltató nagyon gyenge... olcsó és nagyon rossz. Valaki nem tud 1 olyan szolgáltatót ahol futhatna az oldalam?? Napi kb 5000-6000 látogató 100Mb sql adatbázis... 😊
Levi
Csakis azt tudom ajánlani amit használok és bevált!
Röviden az adatok!
310GB tárhely
3000GB forgalom/hónap
Korlátlan domain elhelyezés!!!!
Korlátlan e-mail
Korlátlan FTP kapcsolat felhasznlálónév
Alkalmas: Drupal, Joomla, E107, Postnuke, Typo3 v4, phpBB v2, punBB v1, SMF, OSCommerce,Gallery V2 STB scriptek futtatására, mindegyik tökéletesn mûködik.
És az ára: 6,35 euro/h. - Elfogadják a banki átutalást is!
És ha es nem volna elég akkor itt van egy Coupon Cód amivel 2 hónap ingyen és plusz 25Gb tárhelyet kapsz! CUST33345
Weboldal: SERVAGE.net
Röviden az adatok!
310GB tárhely
3000GB forgalom/hónap
Korlátlan domain elhelyezés!!!!
Korlátlan e-mail
Korlátlan FTP kapcsolat felhasznlálónév
Alkalmas: Drupal, Joomla, E107, Postnuke, Typo3 v4, phpBB v2, punBB v1, SMF, OSCommerce,Gallery V2 STB scriptek futtatására, mindegyik tökéletesn mûködik.
És az ára: 6,35 euro/h. - Elfogadják a banki átutalást is!
És ha es nem volna elég akkor itt van egy Coupon Cód amivel 2 hónap ingyen és plusz 25Gb tárhelyet kapsz! CUST33345
Weboldal: SERVAGE.net
én aztmondom külföldit érdemesebb vanni,magyarok nagyon elavultak:Nem egy olyat láttam,ahol levelet kellett küldeni postán a domain és a tárhely igényléshez.
Én most egy külföldin vagyok,németországba amerikába ausztráliába van szervere ha jól tudom😊paypallal fizettem,fizetés után 10-15 percel már használható volt a tárhely és a domain is
Googlet elvileg nem zavarja az ingyenes tárhely
Én most egy külföldin vagyok,németországba amerikába ausztráliába van szervere ha jól tudom😊paypallal fizettem,fizetés után 10-15 percel már használható volt a tárhely és a domain is
Googlet elvileg nem zavarja az ingyenes tárhely
magyar jobb lenne <#vigyor3>#vigyor3>, csak akkora árdiff.-ek vannak hogy nem tudok dönteni
mert ha veszek egy olcsót, ott lehet hogy nem futnak majd a scriptek rendesen, meg lehet csõdbemegy stb
nagyok meg általában drágák, akár a duplája is lehet az ár
plusz nem értem hogy mi a különbség ingyenes tárhely + reklámmentesség és fizetett tárhely között
ilyenkor a domain dominál? a böngészõben mi lesz az url?
google hogyan viszonyul reklámmentes ingyenwebhez + domainhez?
mert ha veszek egy olcsót, ott lehet hogy nem futnak majd a scriptek rendesen, meg lehet csõdbemegy stb
nagyok meg általában drágák, akár a duplája is lehet az ár
plusz nem értem hogy mi a különbség ingyenes tárhely + reklámmentesség és fizetett tárhely között
ilyenkor a domain dominál? a böngészõben mi lesz az url?
google hogyan viszonyul reklámmentes ingyenwebhez + domainhez?
Szeretnék webtárhelyet + .com domaint
Nézem a csomagokat, de 15 000 Ft + ÁFA alatt szinte nincs is
viszont .com regisztrálás 4000 Ft + ingyen tárhely reklámmentesítés 4000 Ft + ÁFÁk
Szóval így áfával 10 ezer körül lenne egy évre, amit tudnék finanszírozni <#heureka>#heureka>
de ennek van valami hátránya? vagy inkább úgy kérdezem hogy csomagos vásárlásnak van elõnye?
ha megkapom a domaint, akkor valami netes oldalon tudom állítani hogy mire mutasson? de ekkor ugye átvált a webhely krixkraxos urljére (bár nem lenne akkora gond)
subdomain beállítások és email cím jár hozzá vagy csak a csomagosokhoz?
aki benne van a témában, tudna írni pár tapasztalatot mert én még sosem csináltam és kuszák számomra ezek a dolgok
Nézem a csomagokat, de 15 000 Ft + ÁFA alatt szinte nincs is
viszont .com regisztrálás 4000 Ft + ingyen tárhely reklámmentesítés 4000 Ft + ÁFÁk
Szóval így áfával 10 ezer körül lenne egy évre, amit tudnék finanszírozni <#heureka>#heureka>
de ennek van valami hátránya? vagy inkább úgy kérdezem hogy csomagos vásárlásnak van elõnye?
ha megkapom a domaint, akkor valami netes oldalon tudom állítani hogy mire mutasson? de ekkor ugye átvált a webhely krixkraxos urljére (bár nem lenne akkora gond)
subdomain beállítások és email cím jár hozzá vagy csak a csomagosokhoz?
aki benne van a témában, tudna írni pár tapasztalatot mert én még sosem csináltam és kuszák számomra ezek a dolgok
Ezt ajánlom <#email>#email>
Sziasztok! Abban kernek segitseget, hogy teljesen laikuskent hogyan tudnek weblapokat csinalni/csinaltatni magamnak. szeretnem tudni hogy mit jelent a hosting valojaban, tudnam-e en sajat magam kezelni a lapjaimat, stb. aki tud kerem segitsen tanacsokkal tippekkel. elore is koszi.
Szeretnék figyelmetekbe ajánlani nagyon kedvezõ tárhely csomagot.
Akciós ajánlatunk: 100 MB tárhely, cpanel,10 db email csak 2900 Ft/év.
1500 MB tárhely, cpanel, mysql, php, korlátlan aldomain,
1db .info domain név ajándék, csak 14500 Ft/év.
Domain név regisztráció. Weblapok,webáruházak, grafikai munkák tervezése, kivitelezése.
Viszonteladók jelentkezését várjuk, nagyszerû lehetõségekkel.www.pontkom.com
Hi all!
Szükségem lenne egy jól terhelhetõ, erõs hosting szolgáltatásra. Fel tudnátok sorolni a megbízhatóbb, általatok ismert, normális tárhelyszolgáltatókat? Pl. mi a vélemény a MediaCenter-rõl?
Szükségem lenne egy jól terhelhetõ, erõs hosting szolgáltatásra. Fel tudnátok sorolni a megbízhatóbb, általatok ismert, normális tárhelyszolgáltatókat? Pl. mi a vélemény a MediaCenter-rõl?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ha van már személyi igazolványod, vehetsz
Hi all!
Ha nemtöltöttem be még a 18-at, attól még vehetek tárhelyet és domaint? Az esetleges szerzõdést megköthetem? Vki kisegítene ebben a témában? thx! 😊)
Ha nemtöltöttem be még a 18-at, attól még vehetek tárhelyet és domaint? Az esetleges szerzõdést megköthetem? Vki kisegítene ebben a témában? thx! 😊)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Sziasztok!
Mivel volt pár munkám php+mysql témakörben, kicsit utánanéztem a
tárhelyeknek, gondoltam nektek is ajánlom a szolgáltatást.
A tárhely a http://tarhely.owen.hu oldalról érhetõ el (ez egy
átirányítás). 1 Gb tárhely, korlátlan aldomain, email alias, a
tárhelybõl te határozod meg az email postafiókjaid méretét (és
számát), egyszerû admin felület + 1 domain (.hu, .net, .org, vagy
.com). Egy évre 12.000 + áfa.
Érdemes azért is itt tárhelyet regisztrálni, mert utána te is
reklámozhatod az oldalt (mint én is teszem 😊), és az általad hozott
ügyfelek után jutalékot kapsz.
Minden jót:
Bandesz
Mivel volt pár munkám php+mysql témakörben, kicsit utánanéztem a
tárhelyeknek, gondoltam nektek is ajánlom a szolgáltatást.
A tárhely a http://tarhely.owen.hu oldalról érhetõ el (ez egy
átirányítás). 1 Gb tárhely, korlátlan aldomain, email alias, a
tárhelybõl te határozod meg az email postafiókjaid méretét (és
számát), egyszerû admin felület + 1 domain (.hu, .net, .org, vagy
.com). Egy évre 12.000 + áfa.
Érdemes azért is itt tárhelyet regisztrálni, mert utána te is
reklámozhatod az oldalt (mint én is teszem 😊), és az általad hozott
ügyfelek után jutalékot kapsz.
Minden jót:
Bandesz
köszi, dolgozunk rajta.
amúgy milyen az összkép?
amúgy milyen az összkép?
Sziasztok.
Nemrég indítottunk egy új oldalt: WorldDomain.hu
Regisztrálunk .hu-t, nemzetközi domaint, + egyéb országok domainjeit (amit csak lehet)
Akit érdekel, nézzen rá! Szívesen várnék észrevételt.
Köszi
Nemrég indítottunk egy új oldalt: WorldDomain.hu
Regisztrálunk .hu-t, nemzetközi domaint, + egyéb országok domainjeit (amit csak lehet)
Akit érdekel, nézzen rá! Szívesen várnék észrevételt.
Köszi
www.versanus.hu/
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
up!
kb vmi ilyesmit keresnék - nem nekem lesz😊
tárhely kb: 500 MB
php, mysql
hu+com regisztráció
ftp elérés ssh-n is...
kb vmi ilyesmit keresnék - nem nekem lesz😊
tárhely kb: 500 MB
php, mysql
hu+com regisztráció
ftp elérés ssh-n is...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Köszi a segítséget!
A Füzér gomb tényleg elég különálló lett, elvileg német és angol nyelven lehetett volna elérni a honlapot, de nem adtak forrást 😊, e nélkül pedig nagyon üres lenne. Elsõsorban 800-as és 1024-es felbontásra készült a lap, de meg kellene oldani a nagyobb felbontást is (pl. 1 kicsit átalakítva jelenne meg), de sajnos még nincs ötletem.
a falu központjában, ... >> ez az "A Koronaõr Vendégház" folytatása, azért kisbetû, de majd átírom, h érthetõbb legyen.
U.i.: ha esetleg huzamosabb ideig nem válaszolok (mint most), az a net miatt van, mivel gond van az adó áramellátásával, egy szünetmentest meg lusták beszerezni.
A Füzér gomb tényleg elég különálló lett, elvileg német és angol nyelven lehetett volna elérni a honlapot, de nem adtak forrást 😊, e nélkül pedig nagyon üres lenne. Elsõsorban 800-as és 1024-es felbontásra készült a lap, de meg kellene oldani a nagyobb felbontást is (pl. 1 kicsit átalakítva jelenne meg), de sajnos még nincs ötletem.
a falu központjában, ... >> ez az "A Koronaõr Vendégház" folytatása, azért kisbetû, de majd átírom, h érthetõbb legyen.
U.i.: ha esetleg huzamosabb ideig nem válaszolok (mint most), az a net miatt van, mivel gond van az adó áramellátásával, egy szünetmentest meg lusták beszerezni.
Ha meg nem fizettel a fw-nek, akkor dobj meg egy maillel, mert olcsobban tudok hostingot.
Jobban jarsz.
Jobban jarsz.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
1676-banlerombolta - 1 spacet be
a falu központjában, a muemlék ..... - mondat eleji nagy kezdobetu
a lap tetején nekem nagyon különállónak tunik a Mo. térkép és alatta a Füzér menüpont.
Amúgy kellemes honlap, grat. 😊
a falu központjában, a muemlék ..... - mondat eleji nagy kezdobetu
a lap tetején nekem nagyon különállónak tunik a Mo. térkép és alatta a Füzér menüpont.
Amúgy kellemes honlap, grat. 😊
Jelenleg úgy néz ki, h a swi nyert, bár a kérdésem még mindig aktuális: kell-e elõször regisztrálni az ingyenes tárhelyen, vagy mehet anélkül is? És miért kapom az elõbb elmlített hibaüzenetet?
Jó lenne, ha vki segítene, hogyan megy ez a regisztrációs dolog, mert még soha nem csináltam ilyet (mit kell letölteni/kitölteni, mennyi idõ, hasonlók).
Jó lenne, ha vki segítene, hogyan megy ez a regisztrációs dolog, mert még soha nem csináltam ilyet (mit kell letölteni/kitölteni, mennyi idõ, hasonlók).
Arra nem iagzán lesz szükség. Igazából nem is nekem kell, hanem egy vendégháznak, aminek én csináltam a honlapját, és ugye fel is kell tenni 😊 Ha már itt vagyunk, lehet róla véleményt is mondani:
Ehh...sql, ilyesmi?
Annelkul nem igazan eri meg hosting szerzodest kotni. Ki tudja, mikor johet jol.
Annelkul nem igazan eri meg hosting szerzodest kotni. Ki tudja, mikor johet jol.
Eddig ez a legjobb. Ami még jónak tûnik az az Integrity, bár még nem nagyon hallottam róluk:
ALAP díjcsomag
15.900,- Ft + ÁFA két évre szóló elõfizetéssel
(áraink 2002. november 1-tõl érvényesek)
A díjcsomag tartalma:
1 db valami.hu domén bejegyzése (.com/.net./org stb. esetét l. alább);
a domén fenntartása és DNS szolgáltatás;
www.valami.hu virtuális webszerver (http://valami.hu aliasszal);
100 MB tárterület;
biztonságos FTP-vel az elõfizetõ karbantarthatja az oldalait;
3 db postafiók ([email protected] típusú címekkel);
3 db e-mail aliasz;
webstatisztika1.
Az ALAP díjcsomag változata, az ALAP-10, ill. ALAP-20 díjcsomag is elõfizethetõ, mely mindenben megegyezik az ALAP csomaggal, de 10, ill. 20 postafiókra, valamint emellett 10, ill. 20 aliasz címre nyújt lehetõséget. A díjcsomaghoz további 100 MB tárhely 4.000,- Ft + ÁFA egyszeri díj ellenében fizethetõ elõ.
Amennyiben már bejegyzett névhez kérik az ALAP díjcsomagot és nem új név bejegyzésével, akkor az elõfizetés díja: 9.000,- Ft + ÁFA (szintén két éves elõfizetéssel).
Az ALAP díjcsomag eleve több évre is elõfizethetõ. Az INTEGRITY-nél fenntartott névhez további évekre 5.000,- Ft + ÁFA éves díj ellenében vehetõ igénybe az ALAP szolgáltatás.
A freewben elõször regisztrálni kell, vagy anélkül is mehet a dolog? Mert még mindig nem éretm miért kapom a "Nem eng...." szöveget 😞
ALAP díjcsomag
15.900,- Ft + ÁFA két évre szóló elõfizetéssel
(áraink 2002. november 1-tõl érvényesek)
A díjcsomag tartalma:
1 db valami.hu domén bejegyzése (.com/.net./org stb. esetét l. alább);
a domén fenntartása és DNS szolgáltatás;
www.valami.hu virtuális webszerver (http://valami.hu aliasszal);
100 MB tárterület;
biztonságos FTP-vel az elõfizetõ karbantarthatja az oldalait;
3 db postafiók ([email protected] típusú címekkel);
3 db e-mail aliasz;
webstatisztika1.
Az ALAP díjcsomag változata, az ALAP-10, ill. ALAP-20 díjcsomag is elõfizethetõ, mely mindenben megegyezik az ALAP csomaggal, de 10, ill. 20 postafiókra, valamint emellett 10, ill. 20 aliasz címre nyújt lehetõséget. A díjcsomaghoz további 100 MB tárhely 4.000,- Ft + ÁFA egyszeri díj ellenében fizethetõ elõ.
Amennyiben már bejegyzett névhez kérik az ALAP díjcsomagot és nem új név bejegyzésével, akkor az elõfizetés díja: 9.000,- Ft + ÁFA (szintén két éves elõfizetéssel).
Az ALAP díjcsomag eleve több évre is elõfizethetõ. Az INTEGRITY-nél fenntartott névhez további évekre 5.000,- Ft + ÁFA éves díj ellenében vehetõ igénybe az ALAP szolgáltatás.
A freewben elõször regisztrálni kell, vagy anélkül is mehet a dolog? Mert még mindig nem éretm miért kapom a "Nem eng...." szöveget 😞
Az SWI (freeweb.hu)tök rulla. Nekem ott van a cumóm, ráadásul ha saját domain nevet szeretnél akkor pár ropiért megkapod. A reklámmentesség szintén zenész. Ne kérdezd, fogalmam sincs hogy évente vagy egyszeri befizetés (franc se olvassa el a szerzõdést), de mivel alacsony az összeg, kár tökölni rajta.
Hát szvsz tuti egy évre szól az a reklámmentesség...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Lenne egy kisebb (3 MB-os) honlap, amit el kellene helyezni az interneten, saját domain névvel. A kérdés az, h melyik szolgáltatónál éri meg a legjobban? A freeweb-en gondolkodtam, mivel elég olcsónak tûnik, és a célnak megfelelne, de az árai nem világosak: a 4988 Ft-s reklámmentesség egy évre szól, vagy ameddig akarom? Ráadásul amikor regisztrálni akartam a következõ üzenetet kaptam:
Nem engedélyezett!
Kizárólag .hu es .net domainrõl lehet regisztrálni.
Persze válaszolni nem hajlandóak 😞
Nem engedélyezett!
Kizárólag .hu es .net domainrõl lehet regisztrálni.
Persze válaszolni nem hajlandóak 😞
← ElőzőOldal 2 / 2