KÉK HALÁL XP-n

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, akkor okosits pls hogy mi az:) Örömmel veszem az összes használható ötletet.

Az összes matrox drivert kipróbáltam, amit csak a matrox oldaláról elértem, a régiektõl a legfrisebb WHQL-ig.

Konfig: ABIT SA6, P3 750, 512MB SD
Nem szidjuk a Matrox-ot az xp-hez nekik van a legjobb driver-jük, valami nincs ott beállitva rendessen!
[Walaki]D`Lair
több mint fél éve van fönn...és semmi baja sincs...:)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nekem nem jön be...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
con/con...
Csinál az, csak nem XP alatt.
Ez csak a win9x bugja volt.
Dörmike
Hali Deathcourier!

Van még hasonló okos ötleted? Nyilván olvastatd valahol, mert ha kipróbáltad volna tudnád, hogy nem csinál semmit.

No comment
Lazarus
nem csinál semmit
na ha még nem volt kékhalál akkor szerintem ez bejön:futtatás con/con asszem vagy con/com?

Pheel
Jaja! XP sosem fagyna, ha nem lennének ezek a szar 3rd party driverek...
Nekem cégnél egykét gépen a G450 driver miatt, G400DHD.dll re hivatkozik folyton. Néha tök alap 2D dolgoktól elhal... szar XPs matrox driver..
Pheel
Mondjuk van, de legalább nem fagy, csak idegesít :)
Pheel
Nekem is volt gondom a Live!-ommal. Ha olyat í ki, hogy valamiAUDvalami.DRV, akkor cserélj drivert. 2002 nyarán jött ki az utolsó használható darab. Azzal nincs bajom :)
Amikor kékhalál képernyõ van, mindig kiirja a ludas driver nevét.
A minidump fileból semmit nem lehet megtudni.
CSOCSO
Szijjasztok..soxor van kékhalálom:((( leginkább valami hangnál..pl mikor az icq Ó-ó-zik..vagy mikor elindult a zene a gépemen ..szal gondolom hang kártyával van a gondom.. SB Live digit kimenettel...
nem tom mennyire játszik közre de néha ilyenek után beszarik a drivere!!
itt a hibaüzenet... nembiztos hogy ez mind összefügg..de lehet hogy a hangkártya a ludas....:

C:\WINDOWS\Minidump\Mini011903-01.dmp
C:\DOCUME~1\CSOCSO\LOCALS~1\Temp\WER35.tmp.dir00\sysdata.xml
← ElőzőOldal 3 / 3