GameStar & 576 kByte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a masiknak vege, "butácska"! Ha ott is ezt a stilust produkaljatok, majd az is jol csodbe megy.
😊)
A, mar ugyse jutna nekunk zsebkendo, mindet felvasaroltad amikor csodbe jutottatok. 😊
Hermafrodita barátunkra gondolsz?Mike szindi, tényleg szerinted melle van és pöcse, vagy pinája és szörös melle???
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Latod, vagyunk meg paran akik igy gondolkodnak. Sokan vagyunk es elegen. 😊
Neked se lesz semmi nyomod, mar igy se nagyon olvasott senki. Ezert mentetek csodbe.
szerintem boruljatok össze valami kocsmában, és sírjatok együtt, hogy a csúnya Frík bácsi milyen gonosz!
Riszpekk
Te csak azt HISZED hogy vagy valaki. A sarki pek tobbet es kemenyebbet dolgozik mint te, es nem veri ra a farkat nagy arccal. Ja, es nem is hulyezi le a vasarloit.
Polforumos talalkan megtudtad volna. De mivel nem erdekel teged senki, mint ahogy mar mondtad, ezert most nem tudod meg.
Amugy se rolam volt itt szo, hanem rolad, meg a nagykepusegedrol. Magadban keresd tehat a hibat, ehhez nem is kell nagyon korulnezned!
Amugy se rolam volt itt szo, hanem rolad, meg a nagykepusegedrol. Magadban keresd tehat a hibat, ehhez nem is kell nagyon korulnezned!
Elõbb mesélj valamit a sikereidrõl. Mert jelenleg úgy áll a dolog, hogy ÉN valaki vagyok, te meg zéró (vagy egy a sok közül)
Riszpekk
Akkor menj oda, te olahcigany, aztan verd ki a faszodat, ha epp apad le nem szopja elobb!
AZ AZ IGAZAN CIKI, HOGY FREAK ISTENNEK KEPZELI MAGAT, ES AZT HISZI HOGY BARKIT LEHULYEZHET, MERT NEM VESZI MEG A SZAR LAPJAT! TALAN INKABB LE KENE MAR SZALLNIA A FOLDRE!
Figyi, te sikeres cigányember, van ám egy anti-freak dühöngõ nevû topik az általánosban, nem írnád le inkább ott a bajodat?
Riszpekk
én még mindig a helyemen vagyok, ne aggódj
figyi, ne játszd a hülyét, VÁLASZOLJ
Mit értél te el????
figyi, ne játszd a hülyét, VÁLASZOLJ
Mit értél te el????
Riszpekk
errõl van szó, öreg, nekem havonta 5-6 oldalam jelenik meg, me2 mit tud felmutatni?? a középsõ ujját..........
hát WOOOOOOOOOOOW
hát WOOOOOOOOOOOW
Riszpekk
Honnan vagy ebben olyan biztos? Inkabb azzal foglalkozzal, hogy osszeszedd magad a foldrol, ahova a kudarcod miatt kerultel!
MONDJUK AZ UGY TÉNYLEG NAGYON CINK ,HOGY MIG FREAK IRÁSAIT LEHET OLVASNI, ISMERNI ADDIG TÖLED SOKMINDENT MÉG NEM LÁTTUNK!!!TESSÉK VALAMIT MUTATNI IS.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Az az en dolgom. Amit viszont nem ertem el, azert nem a vilagot hibaztatom. Veled ellentetben. en tanulko a hibaimbol, te nem. ez a kulonbseg kettonk kozt.
A kozepso ujjam jo lesz? A faszomat nem mutatom, meg a vegen bekapnad, amilyen buzerans vagy.
Akkor te nem vagy normalis. Mondjuk ezt enelkul is tudjuk.
Jó, persze, van akinek ez a hobbyja, s megveszi egyszerre az összeset.
Én is megvettem eddig õket, beleértve az 576-ot is. Sõt, ez utóbbit vettem legrégebb óta, még mikor Commodore-t használtam, akkor kezdtem...
Én is megvettem eddig õket, beleértve az 576-ot is. Sõt, ez utóbbit vettem legrégebb óta, még mikor Commodore-t használtam, akkor kezdtem...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Apam nem baszta meg a kurva anyadat, meg veletlenul elkaphatott volna vmit tole. Te is akkor lettel szifiliszes, amikor anyadat basztad, nem?
ANYADAT, TE CIGANY KISKOCSOG!
Apád csõdölt be, amikor megbaszta azt a kurvát, én még mindig írok, te szar vesztes...............
Riszpekk
Engem is kertek mar fel cikkirasra, megse verem itt ra a farkam. Tudod nem ettol lesz kulturalt valaki, hanem attol hogy nem ugy viselkedik ahogy te.
"az a tirpák me2 is képben legyen, hogy hol a helye."
a fejed felett, hogy torkon szarhassalak, ha kedvem tamad.
"az a tirpák me2 is képben legyen, hogy hol a helye."
a fejed felett, hogy torkon szarhassalak, ha kedvem tamad.
"De, ezt magyarázom pár napja. Te csak egy vagy a sok közül, én meg egy a kevésbõl. Itt a különbség köztünk."
A normalistol elterot hivjak nemnormalisnak. Ez a kulonbseg a kettonk kozt.
"Most pedig megkérlek, hogy takarodj vissza abba kötekedõs cigány anyádba, aki megtanított szemrebbenés nélkül hazudozni"
Idefigyelj te rohadek tirpak cigany paraszt! Baszd szajba a roman cigany kurva anyadat, azt a tetves kurvat, amelyik a vilagra szart! Mit kepzelsz te magadrol, te szaros kismajom? Takarodj apad faszara, meg a kecskeitekre, biztos varjak mar hogy kielegitsd oket!
"NEM én szítottam a vitát."
Dehogynem. Hiaba magyarazod a bizonyitvanyodat, a tenyeket letagadni ugyse tudod.
"én csak kiállok amellett"
en is.
"egy vagy a tömegbõl. JÖVÕD SINCS"
Egyelore te vagy az aki latvanyosan becsodolt, nem en. a te szarod nem kellett az embereknek, nem az enyem. Ugyhogy gondolkozzal el 1 kicsit, kisgyerek!
"A világot az ÉN fajtám viszi elõre"
... a szakadekba. Ahogy most is lattuk. Igazan buszke lehetsz magadra, te szanalmas cso"dtomeg...
"Beképzelt vagyok?? IGEN! És tudod mit?? Vállalom!"
Akkor megiscsak volt ertelme a felvilagositasnak, legalabb ezt mar beismered.
"megmutattam, hogy nulla szintrõl eljutottam valahova"
A negativ tartomanyba...
"pár év, és már itt sem vagyok, viszlát Európa"
Kiskoromban en is meg akartam valtani a vilagot. Te meg mindig itt tartasz?
"És te meg a fajtád??? Itt fogtok megrohadni, és nem lesz ember, aki emlékezne rátok, mert SEMMIT nem adtatok a világnak, csak rongálni és pusztítani tudtok."
Mar megint csak a szad sir amiert masok sikeresebbek nalad. Ez van. Adjak zsebkendot?
"MOST pedig áruld el, miért képzeled, hogy vagy valaki!"
Veled ellentetben en nem hugyozom le magam. Hulyenek nezed azokat, akikbol meg akarsz elni, mikozben te magad vagy a bohoc. raadasul megcsak eszre se veszed, pedig mindenki rajtad rohog, es nem a vicceiden. Ez a kulonbseg.
"Mondj EGY dolgot, amit elértél, ami alapján joggal szólhatsz be!"
Nem megyek el ujsagironak ha nem ertek hozza. Te igen.
"vagy fogd be a rágalmazó, zavarodott pofádat örökre!"
Anyaddal, azzal a kurvaval ugathatsz igy, velem nem,! Nagyon senki vagy te ahhoz.
A normalistol elterot hivjak nemnormalisnak. Ez a kulonbseg a kettonk kozt.
"Most pedig megkérlek, hogy takarodj vissza abba kötekedõs cigány anyádba, aki megtanított szemrebbenés nélkül hazudozni"
Idefigyelj te rohadek tirpak cigany paraszt! Baszd szajba a roman cigany kurva anyadat, azt a tetves kurvat, amelyik a vilagra szart! Mit kepzelsz te magadrol, te szaros kismajom? Takarodj apad faszara, meg a kecskeitekre, biztos varjak mar hogy kielegitsd oket!
"NEM én szítottam a vitát."
Dehogynem. Hiaba magyarazod a bizonyitvanyodat, a tenyeket letagadni ugyse tudod.
"én csak kiállok amellett"
en is.
"egy vagy a tömegbõl. JÖVÕD SINCS"
Egyelore te vagy az aki latvanyosan becsodolt, nem en. a te szarod nem kellett az embereknek, nem az enyem. Ugyhogy gondolkozzal el 1 kicsit, kisgyerek!
"A világot az ÉN fajtám viszi elõre"
... a szakadekba. Ahogy most is lattuk. Igazan buszke lehetsz magadra, te szanalmas cso"dtomeg...
"Beképzelt vagyok?? IGEN! És tudod mit?? Vállalom!"
Akkor megiscsak volt ertelme a felvilagositasnak, legalabb ezt mar beismered.
"megmutattam, hogy nulla szintrõl eljutottam valahova"
A negativ tartomanyba...
"pár év, és már itt sem vagyok, viszlát Európa"
Kiskoromban en is meg akartam valtani a vilagot. Te meg mindig itt tartasz?
"És te meg a fajtád??? Itt fogtok megrohadni, és nem lesz ember, aki emlékezne rátok, mert SEMMIT nem adtatok a világnak, csak rongálni és pusztítani tudtok."
Mar megint csak a szad sir amiert masok sikeresebbek nalad. Ez van. Adjak zsebkendot?
"MOST pedig áruld el, miért képzeled, hogy vagy valaki!"
Veled ellentetben en nem hugyozom le magam. Hulyenek nezed azokat, akikbol meg akarsz elni, mikozben te magad vagy a bohoc. raadasul megcsak eszre se veszed, pedig mindenki rajtad rohog, es nem a vicceiden. Ez a kulonbseg.
"Mondj EGY dolgot, amit elértél, ami alapján joggal szólhatsz be!"
Nem megyek el ujsagironak ha nem ertek hozza. Te igen.
"vagy fogd be a rágalmazó, zavarodott pofádat örökre!"
Anyaddal, azzal a kurvaval ugathatsz igy, velem nem,! Nagyon senki vagy te ahhoz.