videó digitalizálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kouwell FireWire 1394 DV Digitális videoszerkesztõ rendszer
Digitális Videoszerkesztõ Rendszer
● Dual Texas Instruments Chipset
● IEE 1394 PCI vezérlõkártya Pal/NTSC
● 4 db in/out Firewire port
● Plag and Play
● 720 x 576 DV formátum
● 400Mbit/s átviteli sebesség
● DV és Digital 8 videófilm és állókép valós idejû felvétel és visszajátszás
● DV és Digital 8 Kamera kábel 6-4 Pin
● SZOFTVEREK:
· ULEAD Video Studio 4
· Videoszerkesztõ szoftver
· AVI,Mpeg1,Mpeg2,VideoCD,Realvideo,ASF formtumok
· Effektek 100+
· Zenei utóhangosítás
Szóval akkor most elég beszerezni, a legolcsóbb kártyát amin van ilyen port? Ez már nem rontja a digizés minõségét?
Ha igen akkor vagy alaplapot cserélsz... vagy veszel egy SB Audigy hangkártyát... azon van ilyen bemenet :-)
Mondjuk egyszerûbb lett volna vásárlás elõtt megnézni, hogy össze tudod-e kötni a géppel....
Üdv.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mindenek elött elnézést hogy nem teljesen a témában kérdezek, mert végülis nem digitalizálásról van szó,de hátha itt segítségre találok:
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy egy Panasonic DV-rõl, FireWire karin keresztül viszem be a motyót gépre, (AthlonXP2000,512DDR,GeForce3Ti).Akármilyen progival nyomom a Capture-t, a progiban nézve gyönyörû a kép, de a leszedett avi-ban,akármilyen lejátszóval is szétesik a kép a kamera oldalra mozgásánál.Ha nincs mozgás, akkor tiszta a kép. Valakinek van ötlete mitõl lehet? Codec? Driver? Vagy mi a bánatom???????
Elõre is Thx.
sztem nincs olyan analóg anyag ami digitalizálva felér egy digitálissal.. sajna még nem láttam élõben dc10 et
*hihi ** *
KnowledgeTech AVPro ADVE-9011H All-in-One
DVD minõségû digitalizálás bármilyen videó eszközrõl
A következõ video eszközök csatlakoztathatók: DV,Digital 8,Hi8,normál video kamerák,VHS,VCR,TV,DVD
Realtime valósidejû felvétel,AVI,DV-AVI,VCD,SVCD,DVD,MPEG1/2
Max.video felbontás: PAL 720x576 25fps, NTSC 720x480 30fps
Multi System: PAL,NTSC,SECAM
PCI csatolófelületû digitalizáló kártya
Firewire IEEE1394 sebesség: 100-200-400 Mbits/s
Az a gond vele ,hogy egy 72 -es Orion tvvel kötöttem össze (még fél éves sincs) az av kimenetére be is jön a kép .szép színes szóval minden ok lenne ,de ilyen zöld csikok szaladgálnak a képbe.
Overlay be is meg ha digizek abba is benne van és nézhetetlen a felvétel.
Kipróbáltam két av kábellel is ,meg a scart ra is rákötöttem és onnan a composit -ba ,de ugyanaz.
Nem tudja valaki mi lehet ? Driver hiba vagy ilyesmi ?
A kábellel nem hiszem hogy gond lenne ,a kimenetekkel sem lehet baj ...
help kéne, mégpedig kamerárol akarok digizni, de amit adtak hozzá progit elég gyenge (sony kamera, imagemixer a szoftver), létezik valamilyen jobb digizõ progi? vagy hogyan kéne ezt megoldani? :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A simának csak VideoOut ja van.
Hajrá Dózsa György!
Pal DVD szabv> 720*576*24(rgb)*25(fps) = 248832000 bit/s = 237,3046875 Mbit/sec
igazad van :DD elõbb kellett volna utána néznem. sorry.
Hajrá Dózsa György!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hajrá Dózsa György!
tudna vki nekem olyan konvertert ajánlani, amely támogatja pl. a quicktime-ot is? vagy ha valahol hibás a felvétel, akkor nem leáll, hanem továbbmegy, esetleg a hibás rész kivágható
(virtualdub siman leall)
valakinek az USB-s cucokkal van tapasztalata?
konkrétabban meg az ADS DVD Xpress érdekelne
egész olcsó, és használhatónak tûnik a specifikációi szerint
Na e azert ugye Proci fuggo nagyon de nalam 2.8Ghz P4-el real time-ban egybol SVCD-be lehet.
Mpeg2 720x576-ban csak nezem a tv-t es a tavon megnyomom hogy rec es scok mint egy sima video:)
De lehet Divx vagy svcd-be egybol ahogy mondtam:)

Így milyen capture kártya lenne jó?
Nekem is videodigitalizáláshoz kéne segítség. Egy video kazettán levõ anyagot szeretnék megvágni, meg egykét felíratot elhelyezni. A kérdés az lenne, hogy miképpen tudnám megúszni a legkisebb kölcséggel a dolgot. (Kezdõ vagyok.) Geforce 4 TI4200-as videokártyám van, szóval a visszamásolás kazettára megoldva, + tárhelyem is lenne a digizéshez. Ötleteket, tanácsokat köszönettel fogadom!
Vmilyen hardveres mpeg2 encoder kártyára gondoltam, érdemes erre költeni, vagy elég egy erõsebb gép is?
Cinema Craft Encoder
http://www.cinemacraft.com/
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer