Feladat!!!!!!!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cseri001
Az 5. is megvan, ha érdekel...
Az könnyebb sokkal.

Úristen hód, fújd már ki!!!

ghost cb
ahaa

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
és erre hogy jöttél rá?
5.nél is ilyen van...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Ron Ragm
Itt egy kis segítség miket ajánlatos csinálni:
SPOILER

1) read the title
2) read the URL
3) read the source: dont forget the name of the .jpg
4) check the password screen hint
5) fiddle with image in photoshop: usually you need to brighten it
6) if it requires numbers, use a calculator

egyébként annyit segítek hogy a szekrény oldalán van.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

cseri001
user: early
pass: death

vagyis korai halál.. próbáld ki, nekem mûködött

cseri001
Köszi. És erre hogy jöttél rá? <#rolleyes>

cseri001
hát ez az... 😄

ghost cb
és a 4.nél mi a nick meg a pass?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
ja de megvan 😊q

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
Én már a 2-est se vágom... 😞

2XP
SPOILER 😉

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az url-ben kell átírni a false-t true-ra.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cseri001
hát én a harmadiknál elakadtam... 😊)
mi a frászt kell csinálni ott?
Azt írja ki, hogy TURN ME ON dead man, de akkor se tudok csinálni semmit...

Ron Ragm
this is not pron
sok sikert, én már a 18-ast taposom😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dzsini
akkor kell örülni a mérésnek, ha egyforma súlyúak 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hansolo54
jo uton jarsz, de...

"A golyókat 4 3db-ból álló csoportra osztom. Véletlenszerûen kiválasztok 2 csoprtot és lemérem õket, innen két eset van. I.: Ha nem egyezik meg a tömegük, akkor látni fogom melyik 3-as csoportban van az elétrõ. "

//nem latod, hogy melyik csoportban van az eltero, csak azt, hogy elternek (a kulonbozo sulyu golyo lehet konyebb es nehezebb is)

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

2XP
A golyókat 4 3db-ból álló csoportra osztom. Véletlenszerûen kiválasztok 2 csoprtot és lemérem õket, innen két eset van. I.: Ha nem egyezik meg a tömegük, akkor látni fogom melyik 3-as csoportban van az elétrõ. Ezzel folytatom a mérést. Felteszek közülök 2-t, ha nem egyezik meg a tömegük, akkor látom, hogy melyik az eltérõ, ha pedig megegyezik, akkor értelemszerûen a le nem mért lesz az elétrõ. II.: Ha megegyezik a tömegük, akkor kizárhatom õket. A fennmaradt 2 3-as csoportot újra elosztom - most 2-es csoportokba. Véletlenszerûen lemérek 2db 2-es csoportot, ha különböznek, az elétérõ tömegû 2db golyót mérem le külön. Ha megegyeznek, akkor a le nem méret 2db golyóból kerül ki az eltérõ, amit ismét méréssel állapítok meg.

hansolo54
Van 12 azonos kinezetu golyo, de az egyikuk sulya eltero a tobbi 11-tol. Hogyan lehet meghatarozni, hogy melyik az tovabba nehezebb vagy konnyebb, mint a tobbi, ha mindossze 3 merest vegezhetunk egy "egyensulyi" merleggel?

I.C.ram
Ja elvileg.
Aquir
és ha mondjuk a szikla-fa-szikla szög egy kis hegyesszög lenne akkor a derékszögek szárai meg átnyúlnának egymáson?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
thx 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

I.C.ram
itt a kép!
I.C.ram
Aquir
télleg kellett volna egy rajz is rögtön mellé 😊)

illetve nem biztos, hogy egyenlõ szárú😊
Aquir
ööö... biztos 😄

ha jól értelmeztem, akkor ugye két egyenlõ szárú derékszögû háromszögrõl van szó, melyeknek az átfogólya megegyezik, és az átfogó közepén van a kincs elásva...
Aquir
mindenki este éli ki gonosz belsõ érthetetlen-kérdésfeltevõ hajlamát 😊

hen-tes
szívnak ?
nem jó!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Aquir
(fû?) 😄

hen-tes
miért mindenki este teszi fel ezeket az õrült kérdéseket ? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Z
"Húzott egy egyenest az egyik sziklától a pálmafáig, és ezt a szakaszt elforgatta 90 fokkal" - mi volt a forgatás tengelye? Mi körül forgatta meg a szakaszt? A szakaszfelezõ, vagy annak a végpontja körül?

"az egyik végében közbezárt szöget alkot a másik derékszöggel" - mi az a közbe zárt szög?

"A másik két dérékszögszárat is összeköti" - pontokat szokás összekötni!?!?! Gondolom a szárak végpontjait kötjük össze...

"így kapott ugye kb. egymásra nézõ derékszöget" - egymásra 1 darab derékszög nem nézhet.

"A másik két dérékszögszárat is összeköti, így kap egy 5. egyenest." - honnan jött ez a két másik derékszögszár?

"A kérdés az, hogy hogyan tudja megtalálni a kincset a két szikla segítségével??" - fémdetektorral...

Szal tényleg jó lenne egy rajz, mert így nem tiszta, hogy mi hol merre igen tisztelt ex-MBD klántag!

OFF: Amúgy miért oszlottatok fel, és mikor? Jól kentétek? Kik voltak a fõ riválisaitok anno?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Aquir
ezt rajzold le 😊

Lacc
Mindegy õ se tudja 😊
I.C.ram
Csináld csak, az anyagiakat majd késõbb 😊
ghost cb
Részesedés?

I.C.ram
NA!
I.C.ram
Ja! Segicccccsssseeek kiskalózok!
ghost cb
Most gondba vagy mi? Nemtod hova ástad el!

I.C.ram
Van egy feladat, amiben segítségeteket kérném!

Tehát:

Van egy sziget, ahová a kalózkapitány akarja elrejteni a kincset. Van két szikla a szigeten meg egy pálmafa. (Tök mindegy hol). Húzott egy egyenest az egyik sziklától a pálmafáig, és ezt a szakaszt elforgatta 90 fokkal, majd ugyanaezt megcsinálta a másik sziklával is, így kapott ugye kb. egymásra nézõ derékszöget, ami az egyik végében közbezárt szöget alkot a másik derékszöggel. A másik két dérékszögszárat is összeköti, így kap egy 5. egyenest. Ezt elfelezi, és elrejti ide a kincset.

Pár év múlva vissza megy, és döbbenten tapasztalja, hogy nincs meg a pálmafa, mert elpusztult. A kérdés az, hogy hogyan tudja megtalálni a kincset a két szikla segítségével??

Na én arra jutottam, hogy a a pálmafa helye tök mindegy, mert csak a két szikla határozza meg a kincs helyét, de ezt nem tudom sehogy bebizonyítani. Illetve, ha húzunk egy merõlegest a kétsziklát összekötõ egyenesre, akkor ez az egyenes metszeni fogja a kincs helyét, de ezt sem tudom bizonyítani sehogy. Ezek szerkesztési következtetések.

tud valaki valami hasznosat?
Z
Ott a pont! Grat!

Lineáris programozás. 😊)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z

hansolo54
optimumszamitasi modell:

x: a legyartott T1 termekek szama
y: a legyartott T2 termekek szama

3*A1*x + A1*y <= 33
A2*x + A2*y <= 13
5*A3*x + 8*A3*y <= 80
------------------------
21*x + 24*y = z -> max.

hansolo54
ezek szerint te is tanulsz operaciokutatast

Z
Szóval a táblázat még egyszer:

_______T1____T2

A1......3.....1 egység,
A2......1.....1 egység,
A3......5.....8 egység.

Z
Rég voltam már itt. Itt egy feladat:

Van egy üzem, ahol két terméket gyártanak (T1, T2). Nem a terminátorgyár...

3 erõforrás áll rendelkezésükre: A1, A2, A3.

Ezekbõl a következõ mennyiségekkel rendelkezik az üzem:

A1=33 egység,
A2=13 egység,
A3=80 egység.

A T1 terméket 21Ft/db, míg a T2 terméket 24Ft/db áron tuják értékesíteni.

A termékek egy darabjának elõállításához szükséges erõforrásigény a következõk szerint alakul:

T1 T2
A1 3 1 egység,
A2 1 1 egység,
A3 5 8 egység.

Kérdés: Milyen arányban kell a T1-t, és a T2-t gyártaniuk ahhoz, ahogy az árbevétel maximális legyen?

Z
Ugyanmá', ne vedd fel az ilyet, csak kicsit piszkálódtam...

mikike
kösz kata

(de biztos vagy benne?)

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

2XP
Jajj, bocs, nem ez volt a szándékom 😄 Nagyon keveset tudok egyelõre a matekról (gimi), de a prímszámok azért alapvetõ dolgok lennének, s ha ez lenne a definíciójuk, akkor már hallanom kellett volna.

Z
Ez úgy adtad elõ, mintha mindent kéne tudnod a matekról... 😄

Majd nézek jobb feladatot. Amúgy hol vagy matekos?

Z
Jogos!

Az 1 nem prímszám, de csak kimásoltam egy könyvbõl. Most lebuktam! 😄DD

Azért annyit hozzáfûznék, hogy a törzsszámok azok, amelyeknek nincs valódi osztójuk. Amelyeknek van valódi osztójuk, azok az összetett számok.

És az 1 nem tartozik egyikbe sem.