Feladat!!!!!!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
5.nél is ilyen van...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
SPOILER
1) read the title
2) read the URL
3) read the source: dont forget the name of the .jpg
4) check the password screen hint
5) fiddle with image in photoshop: usually you need to brighten it
6) if it requires numbers, use a calculator
egyébként annyit segítek hogy a szekrény oldalán van.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
pass: death
vagyis korai halál.. próbáld ki, nekem mûködött
Úristen hód, fújd már ki!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az url-ben kell átírni a false-t true-ra.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi a frászt kell csinálni ott?
Azt írja ki, hogy TURN ME ON dead man, de akkor se tudok csinálni semmit...
Úristen hód, fújd már ki!!!
sok sikert, én már a 18-ast taposom😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"A golyókat 4 3db-ból álló csoportra osztom. Véletlenszerûen kiválasztok 2 csoprtot és lemérem õket, innen két eset van. I.: Ha nem egyezik meg a tömegük, akkor látni fogom melyik 3-as csoportban van az elétrõ. "
//nem latod, hogy melyik csoportban van az eltero, csak azt, hogy elternek (a kulonbozo sulyu golyo lehet konyebb es nehezebb is)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem jó!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
"az egyik végében közbezárt szöget alkot a másik derékszöggel" - mi az a közbe zárt szög?
"A másik két dérékszögszárat is összeköti" - pontokat szokás összekötni!?!?! Gondolom a szárak végpontjait kötjük össze...
"így kapott ugye kb. egymásra nézõ derékszöget" - egymásra 1 darab derékszög nem nézhet.
"A másik két dérékszögszárat is összeköti, így kap egy 5. egyenest." - honnan jött ez a két másik derékszögszár?
"A kérdés az, hogy hogyan tudja megtalálni a kincset a két szikla segítségével??" - fémdetektorral...
Szal tényleg jó lenne egy rajz, mert így nem tiszta, hogy mi hol merre igen tisztelt ex-MBD klántag!
OFF: Amúgy miért oszlottatok fel, és mikor? Jól kentétek? Kik voltak a fõ riválisaitok anno?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Tehát:
Van egy sziget, ahová a kalózkapitány akarja elrejteni a kincset. Van két szikla a szigeten meg egy pálmafa. (Tök mindegy hol). Húzott egy egyenest az egyik sziklától a pálmafáig, és ezt a szakaszt elforgatta 90 fokkal, majd ugyanaezt megcsinálta a másik sziklával is, így kapott ugye kb. egymásra nézõ derékszöget, ami az egyik végében közbezárt szöget alkot a másik derékszöggel. A másik két dérékszögszárat is összeköti, így kap egy 5. egyenest. Ezt elfelezi, és elrejti ide a kincset.
Pár év múlva vissza megy, és döbbenten tapasztalja, hogy nincs meg a pálmafa, mert elpusztult. A kérdés az, hogy hogyan tudja megtalálni a kincset a két szikla segítségével??
Na én arra jutottam, hogy a a pálmafa helye tök mindegy, mert csak a két szikla határozza meg a kincs helyét, de ezt nem tudom sehogy bebizonyítani. Illetve, ha húzunk egy merõlegest a kétsziklát összekötõ egyenesre, akkor ez az egyenes metszeni fogja a kincs helyét, de ezt sem tudom bizonyítani sehogy. Ezek szerkesztési következtetések.
tud valaki valami hasznosat?
Lineáris programozás. 😊)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

x: a legyartott T1 termekek szama
y: a legyartott T2 termekek szama
3*A1*x + A1*y <= 33
A2*x + A2*y <= 13
5*A3*x + 8*A3*y <= 80
------------------------
21*x + 24*y = z -> max.
_______T1____T2
A1......3.....1 egység,
A2......1.....1 egység,
A3......5.....8 egység.
Van egy üzem, ahol két terméket gyártanak (T1, T2). Nem a terminátorgyár...
3 erõforrás áll rendelkezésükre: A1, A2, A3.
Ezekbõl a következõ mennyiségekkel rendelkezik az üzem:
A1=33 egység,
A2=13 egység,
A3=80 egység.
A T1 terméket 21Ft/db, míg a T2 terméket 24Ft/db áron tuják értékesíteni.
A termékek egy darabjának elõállításához szükséges erõforrásigény a következõk szerint alakul:
T1 T2
A1 3 1 egység,
A2 1 1 egység,
A3 5 8 egység.
Kérdés: Milyen arányban kell a T1-t, és a T2-t gyártaniuk ahhoz, ahogy az árbevétel maximális legyen?

Majd nézek jobb feladatot. Amúgy hol vagy matekos?

Az 1 nem prímszám, de csak kimásoltam egy könyvbõl. Most lebuktam! 😄DD
Azért annyit hozzáfûznék, hogy a törzsszámok azok, amelyeknek nincs valódi osztójuk. Amelyeknek van valódi osztójuk, azok az összetett számok.
És az 1 nem tartozik egyikbe sem.